Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venesí slyšela jsem od kamarádky, že ji každý vaječník ovuluje jinak… Jeden kolem 19-20DC a druhý 12-13DC
tak třeba to máš podobně.. Každopádně přeji, ať je to šťastný vaječník pro tebe a vykutali se správně vajíčko ![]()
Ahoj holky, akorát jdu psát jak jsem nas.ana, smutná… Že tenhle měsíc ani nebudu testovat a vy máte takový téma mě do rány 🤣… Takže včera večer manžel přijel, už od vstupu se tvářil jak největší zničenec. Taky to tak dopadlo. Než malá usnula a došlo na věc, bylo dost pozdě. A v půli odpadl 😡… To samý bylo v neděli - jako jo, od pátku se opravovala střecha na chalupě a celou dobu dělal zedníkovi podržtašku, takže lítal po výsuvným žebříku s maltou, taškama, večer se popíjelo, byl hotovej. Ale sakra, grrrrr… Takže já tenhle měsíc bez šance. Dneska ráno zase odjel 🤦
@papousekkakadu on jako v půlce usnul?
chudáček, a ví, že se snažíte?
@Miiishaaa píše:
@papousekkakadu on jako v půlce usnul?chudáček, a ví, že se snažíte?
Změknul 🤣 🙈
@Mgree no mám klasika 28 dní ale minulej měsíc sem vyplpala 6 ovu testu 9,10,11,12,13,14 DC a jen duch.. Pak už sem to kašlala ![]()
@Venesí já jsem testovala cely měsíc taky s tím, ze určitě to bude v půli cyklu, prdlajs, až někdy 19.dc 😁
@Venesí Tak to pak si musela mit ovu pozdeji, kdyz jsi mela jen duchy. ![]()
Tak jsem zkusila i dnes ovu test a vsimnete si casu, kdy byl dnes delany. Zkusila jsem dva v rozmezi dvou hodin a i digi. O pul 4 negat., o hodinu a pul vic pozit. to jsem ani nepila.
Zkusim dnes muze zneuzit, pokud se necha.
Ovu nastane urcite zitra.
Zdravíčko,
Nemáte někdo zkušenosti s digi ovu testy?
Uvazuju, ze si je zakoupim, ale za ty penize
+ jsem cetla navod a nemohla dohledat, jestli tam plati taky to, ze musim testovat az po 10.ranni (vstavam brzo na brigady, tak bych chtela testovat hned rano, nez vyjdu do prace)
Ja jsem dnes 1.DC, tak at se Vam vsem zadari a pod stromeckem muzem dat blizkym hezky darek k vanocum ![]()
Anonym - Slunečnice🌻
Ahoj, já je mám s tím že jsem si koupila i ovulační od Dr. Max a ten pozitivní využívám jenom pro potvrzení, když mi Max ukazuje ovulaci, že to sedí. Ale dodělám tyčinky, které mám a kupovat ho znovu asi nebudu. Za ty peníze mi to přijde zbytečně, protože od Dr. Maxe jsou ovulační testy alespoň za mě super a cena skvělá
Ahoj, přidávám se k vám. Čekám na menstruaci po revizi. Pokud nedorazí tak 11.11. jdu na vyvolávacka a snad do konce listopadu bude ovulace. Mam v plánu měřit bazální teplotu, aby jsme to neprosvihli
Chtěla jsem ještě pít kontryhel na lepší růst sliznice, ale tenhle první cyklus mne akorát prodloužil, takže už na to kaslu ![]()
@Anonymní píše:
Zdravíčko,Nemáte někdo zkušenosti s digi ovu testy?
Uvazuju, ze si je zakoupim, ale za ty penize+ jsem cetla navod a nemohla dohledat, jestli tam plati taky to, ze musim testovat az po 10.ranni (vstavam brzo na brigady, tak bych chtela testovat hned rano, nez vyjdu do prace)
Ja jsem dnes 1.DC, tak at se Vam vsem zadari a pod stromeckem muzem dat blizkym hezky darek k vanocum
Anonym - Slunečnice🌻
Taky jsem si ho poridila ted prvni mesic a take pro potvrzeni.
Uz bych si ho ale nekoupila, stejnou sluzbu prokaze prouzkovy.