Snažení listopad 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
443
1.11.22 19:32

Na druhou stranu to dřív ze zdravotních důvodu nešlo, tak doufám, že na konci tohoto měsíce se budeme všechny radovat 😊 :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
1.11.22 19:34

@Karla22 já už dceru mám, má 6let.. Ale s bývalým přítelem.. Se současným nám to nejde, on ještě děti nemá.. 11.listopadu jdeme do CARu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
1.11.22 19:38

@Miiishaaa je tak budu držet palce. To musí být nějaké doporučení od gynekologa nebo se tam může člověk „přihlásit“ bez doporučení? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
1.11.22 19:39

Jinak dcerku závidím, věřím, že alespoň nějaké psychické rozptýlení od snažení díky ní máš ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
1.11.22 19:39

@Karla22 já jsem nás tam objednala sama.. Gynekolog mi tvrdí, že rok je ještě v pohodě, ale mě už to přijde dlouhý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
1.11.22 19:42
@Karla22 píše:
Jinak dcerku závidím, věřím, že alespoň nějaké psychické rozptýlení od snažení díky ní máš ❤️️

Vzhledem k tomu, že není současného přítele, tak cítím spíš hrozný tlak mu to dítě dát… Jinak se mají rádi a on ji bere.. Jen prostě by jsme chtěli ještě jedno naše společný 🖤

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.22 19:45

@MrsSnow a test jsi zatím nezkoušela? T.

• Citovat
  • Upravit
3167
1.11.22 20:13

Mě je 36 a snažíme se o třetí. Dneska 6 DC.
To jsem holky ráda, že tu nejsem sama takhle postarší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
1.11.22 20:16
@Pavčí píše:
Mě je 36 a snažíme se o třetí. Dneska 6 DC.
To jsem holky ráda, že tu nejsem sama takhle postarší :lol:

Mě je 27 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
858
1.11.22 20:39

Tak snad na konci mesiaca budeme mat // :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
1.11.22 20:53

Ahoj holky, jdu k vám, jestli můžu :wink:… Je mi 37 a snažíme se cca půl roku o druhé. Doma už máme skoro 2 letou treperendu. Já dnes 15 DC a dneska vyšel pozitivní ov.test. No jo, ale manžel se ze služebky vrátí až zítra, takže něco nejdřív až zítra večer 🙈. A takhle nám to bohužel vychází dost často. Doufám, že to snad ještě stihneme. O první jsme se snažili několik let, bohužel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
1.11.22 21:01
@papousekkakadu píše:
Ahoj holky, jdu k vám, jestli můžu :wink:… Je mi 37 a snažíme se cca půl roku o druhé. Doma už máme skoro 2 letou treperendu. Já dnes 15 DC a dneska vyšel pozitivní ov.test. No jo, ale manžel se ze služebky vrátí až zítra, takže něco nejdřív až zítra večer 🙈. A takhle nám to bohužel vychází dost často. Doufám, že to snad ještě stihneme. O první jsme se snažili několik let, bohužel…

Můj chlap jezdí domů jen na víkend, jinak pracuje v zahraničí… Teď měl covid tak byl doma a stejně z toho nakonec nic nebylo… Zítra by to mělo stačit, po testu stejně chvíli trvá než k té ovulaci dojde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
1.11.22 21:09
@Miiishaaa píše:
Můj chlap jezdí domů jen na víkend, jinak pracuje v zahraničí… Teď měl covid tak byl doma a stejně z toho nakonec nic nebylo… Zítra by to mělo stačit, po testu stejně chvíli trvá než k té ovulaci dojde :)

To znám 🤦… Normálně bývá pryč Po-Ct (pá), tentokrát se ale výjimečně na otočku ukáže i zítra. Dle apky měla být ovulace až v sobotu. Jsem se radovala, jak to ve středu předpojistime, víkend bude tutovka a nakonec to to bude jen tak tak. Ale děkuju za povzbuzení, že to třeba stihneme :srdce: :lol:
S tím covidem jsi mi připomněla náš minulý měsíc. Oba nastydlý, rýma, ale říkám „ovulace se neptá, nepočká 🤣 🙈“… a nic z toho stejně nebylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
1.11.22 21:22

Holky a můžu se zeptat na vaše zkušenosti? Ty, které měříte jak testama, tak hlídáte ovulační hlen? Máte ho nejvíc v den ovulace, nebo před? Já nejvíc hlenu měla včera, celý den. Dnes už jen ráno a pak až odpoledne po procházce. A to by měla být ovulace teprve zítra. Včera i dnes tlak v podbřišku… Pardon za to popisování dost intimní věci, ale vrtá mi hlavou, jestli to zítra stihneme 😁 Tak mě zajímá, jestli to máte někdo taky tak… Děkuju 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
591
1.11.22 22:11

@papousekkakadu Ahojky, takze jsi ve 35 mela první mimi? :hug: To nam starším tady dává velkou naději, ze neni pozdě a jde to :srdce: psala jsi, ze se dlouho nedařilo, po jake době se zadarilo a prirozene, nebo s pomoci CARu?

Jinak ja sleduji OT, hlen a čípek. Tento cyklus jsem mela potvrzenou ovulaci i dle UTZ, byla jsem na preventivce na gynde, 13DC 18 mm folik, rano byla i bolest levého vaječníku. OT byly pozitivní vecer 13DC a 14DC rano, vecer jiz negativní. Aplikace FF mi vyhodnotila ovulaci na 14DC dnes rano, ale proc to cele píšu.. hlen mam v průběhu celého cyklu, az tento mesic vnímám změny, ze je jednou vodovy, nebo krémový, ci hrudkovity… každopádně v den ovulace byl takový zamzeny, kluzky a vodovejsi, ale ze by ho bylo nejak hodne, to ne… myslim si, ze ten plodný hlen nemusí byt takový, jak si ho treba občas představujeme a mozna muze pomoci i gel na podporu početí, který mi dává smysl… připraví uvnitř prostředí ideální pro spermie, spravne PH a dele v tomto prostředí přežijí, které pak počkají na vajíčko…tak nejak si myslim, ze je vyšší šance s gelem pro nekoho, kdo nema uplne „ukázkový” hlen…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí