Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak já se taky přidávám
dnes 4DC a nemůžu se dočkat až Ms skončí a budu se moct vrhnout na ovulační testy ![]()
Ahoj, u skupinky snažení říjen jsem byla jenom pozorovatel, ale teď už taky přidám pár příspěvků 😁. Já jsem teprve 2DC, takže já si na testování ještě dost počkám.
Budeme se teprve snažit teda 3 měsíc, ale jelikož mám dvě autoimunitní onemocnění, tak mám trochu strach, zda vůbec se miminka dočkáme a nezasáhne mi do toho nějaké zhoršení stavu. Teď jsem dlouhou dobu OK, tak musíme doufat a snažit se z toho nestreovst, což ne vždy mi jde. Teď jsem měla tolik příznaků těhotenství a stejně nic 🙈 😊
Jinak jsem si objednala mateří kašičku, tak doufám v zázrak 😁
Karla
Ja bych mela testovat okolo desateho, tak doufam ze tam budou ty vysneny // ![]()
Ahoj holky, tak ja se přesouvám k vám…dnes 1 DC…
Anonymní M.
Ahoj Děvčata, já po 3 měsících tomu dávám volný průběh. Jinak řešit to budu až v příštím roce. Tak uvidíme a doufám, že tu bude spousty pozitivních zpráv
![]()
Dnes bych měla být 14DC a dle příznaků ovulace dnes.
@Tulipan30 my se potkáváme opravdu často koukám😁 drzim moc palce❤️️
Já mám 4dpo, tak jsem na to zvedava
@Sheila1989 juhuuu! Tak jsme v tom spolu😁 teda jestli “v tom”, to ještě nevíme 😁
@Terezie28 @Sheila1989
Holky já doufám, že jo. Myslím na Vás.
![]()
Holky a snažíte se o 1,2 nebo dokonce už 3 dítko? S kolik vám je? Já mám 30 a snaha je o první:) zatím anonymní T
@Anonymní píše:
Holky a snažíte se o 1,2 nebo dokonce už 3 dítko? S kolik vám je? Já mám 30 a snaha je o první:) zatím anonymní T
O první, je mi 23, snažíme se už skoro dva roky 😊
@Terezie28 jsme snad v tom spolu - doslova
uvidime za par dni
@Tulipan30 děkujeme ![]()
Mne je 33 a snažíme se o první
@Anonymní píše:
Je mi 30 a snažíme se o druhé. I když skoro jako o pvni. Po 10 letech s novým, úžasný přítelem.
Strašně moc ráda bych mu dala naše společné dítě a dceři vytouženého sourozence. Dcera už chytá pubertu, a hodně dává přítelovi na jevo, že není jeho.
A já bych si to přala prožit znovu a tentokrát si to pořádně užila po boku skvělého může. Bohužel jsem první roky u dcerky šťastných neměla a vůbec si to neužila ![]()
Ono nám to vyjde děvčata všem.
Doufam, že brzy. ![]()