Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@11zuzik
Já bych možná zkusila ještě test dnes odpoledne, nekdy je to fofr a během nekolika hodin je už zcela pozitivni. A dalsi test bych udelala i zítra. Aspon vysledujes, jak se to vyvíjí. ![]()
Ovulace má být cca 24-36 hod po pozitivnim testu, takže dobry stihnout 2× s casovym odstupem. Někomu samozřejmě bohatě stačí i jednou. ![]()
Holky myslíte, že to můžu brát za pozitivní? Včera 18ty DC. Podolívalo mě v podbřišku, píchalo ve vaječnících.
@Anonymní píše:
Holky myslíte, že to můžu brát za pozitivní? Včera 18ty DC. Podolívalo mě v podbřišku, píchalo ve vaječnících.
Ještě bych udělala, odpoledne nebo ráno. Ale pokud máte možnost tak bych už teď ob den na to skočila 😊 držím palce ![]()
Ahoj, můžu se přidat? Už jsem byla třikrát těhotná - bohužel neúspěšně, takže děti ještě nemáme. No, alespoň s otěhotněním mám už plno zkušeností.
Každopádně ale proč píšu… V týdnu mi doktorka povolila, že to můžeme zkusit znovu a dneska jsme se s manželem rozhodli, že tomu teda už nebudeme bránit. Ještě to neřeším tak aktivně jako vy, testy jsem si ještě nezačala dělat, zatím si jen měřím teplotu. Říkala jsem si ale, že v rámci pozitivního přístupu, bych se mohla oficiálně přidat i do skupiny “Snažení se” ![]()
Dobry den je mi 31 roku a pritelkyni je 42 roku a chceme se zeptat jestli mozno aby pritekline otěhotnět ve 42 roku
Pritelkine je svobodna a nikdy nemala zadne deti ale moc bych si prala
Tak se ptam jestli je to moze a co vy na to
Dekuji Moc
David110
@David110 když chcete tak to zkuste. Možné to je, ale pravděpodobnost už je menší.
Ja mam nervy natazeny jak strunu ![]()
Dneska jsem 14 dni po styku ( dnes 30.dc). Dneska by mi mela prijit ms a doufam ze nedojde
ovulka byla nekde mezi 12-13.dnem.
Cyklus mam 28-30 max. Vcera jsem mela test snehobily. Vim ze nejste zadne vestkyne ale..mam tomu davat nadeji? ![]()
Predevcirem jsem byla u sveho kardiologa lecim se se srdickem a koukala jsem na sestru kdyz mi rekla, ze mam nizky tlak. Ja ho V ZIVOTE NIKDY nemela nizky ![]()
Muze to mit s necim souvislost? ![]()