Snažení o miminko - měření bazální teploty (graf)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4024
10.6.26 13:00
@Anonymní píše: Více

Já tu pořád jsem :mrgreen:. Jen moc neprispivam, nemám jaksi čím :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
10.6.26 13:00
@Verule.Berule píše: Více

Moc hezké :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2726
10.6.26 13:02

@bonsaj493 kdy máš naplánovaný KET?? Vím, že jsi psala naposledy o červnu ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
884
10.6.26 13:09

@Verule.Berule moc gratuluju, to je krásná hodnota :dance: :dance: :dance: Držím vše co mám, ať to jde takhle krásně i dál :hug: :srdce:

Jinak já mám po 1. screeningu, dnes jsem 13+4 a vše je v naprostém pořádku. Rovnou jsme si zaplatili i NIPT a výsledky by prý měly být za týden. Joooo a s velkou pravděpodobností, podle toho co bylo vidět, budeme mít chlapečka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
10.6.26 13:13
Řeším problémy se zády, čekám na MRI… Mě strašně štve, že prostě jen sedím doma a čekám na toho 30.6. na tu MRI. Úplně zbytečně ztracený měsíc… Vím, že cekacky jsou na to dlouhé a můžu být ráda, že jdu už za měsíc od objednání. Ale stejně… Určitě tam nic nebude, jsem o tom přesvědčena, moje problémy jsou zkrátka mechanické. Potřebuju prostě rehabilitace. Ale nee, budeme čekat :mrgreen:. A pak budu na rehabilitace chodit okolo transferu, protože mi končí žádost ivf na pojišťovnu. Takže musím stihnout KET v červenci. Ještě teda beru léky na nervovou bolest, antiepileptika, takže teď mám smůlu i s domácím snažením, u toho se nesmí otěhotnět. Leze mi to na nervy doslova všechno :mrgreen:. Ty problémy mi začaly těsně před stimulací, po dobu stimulace byl klid a jak spadly ty hormony, tak se vše vrátilo v plné síle. Jsem na PN už dva měsíce tím pádem, myslím, že v práci dost prskají už a budu určitě dál, chci být minimálně do toho KETu doma, když už, tak už…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2726
10.6.26 13:15

@pm1010 super ❤️ ❤️ ❤️ tak ať chlapík krásně roste ❤️ ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2726
10.6.26 13:23

@bonsaj493 teeeeda, ty máš ale patálie, to mě moc mrzí 😔 😔 snad už bude všechno v pořádku a v červenci budou krásné // u tebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
10.6.26 13:27

Už mám toho čekání fakt dost, my pořád jen na něco čekáme :mrgreen:. A to nevíme, jestli bude vše ok pak po té stránce toho KETu že, aby mohl proběhnout… Snad aspoň tam bude vše ok, zatím u mě vždy bylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2726
10.6.26 13:29

@bonsaj493 mi to tak připadá (a doufám, že mám pravdu), že teď to je nekonečné, ale pak vše vyjde na první dobrou a bude už jen dobře ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
10.6.26 17:45

Já se sice nesnažím, ale ovulace mě zlobí 😅 FF si myslím že to bude odhadovat na ten včerejšek 24 DC ale osobně si myslim že to bude toho 21 nebo 22 DC kdy jsem měla i pozitivní testy. Teplota sice nic moc další dva dny ale už 21 DC jsem začala mít hodně citlivé bradavky které mívám po ovulaci + nehorázná bolest podbřišku ty dva dny. Tu teplotu v následujících dvou dnech mohlo trochu zkreslit i to že jsem spala s pootevřeným oknem. Mi to vrtá hlavou i pro to že mám jet na konci června na dovolenou a mám od doktora Norethisteron na odklad menzesu jenže teď babo raď kdy budu mít ty „alespoň“ 3 dny před začátkem my abych to začala brát 😂 Ale tak radši asi dřív než později 😅 Další cyklus už se mi zas trochu srovná, ach ten stres…

Jinak gratuluji všem kterým se zadařilo a držím palce ať to dojde do zdárného konce bez komplikací :srdce: Snad se taky jednou dočkám až se najde konečně ten správný chlap :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1286
10.6.26 18:28

@Verule.Berule skvělé zprávy, mockrát gratuluji. Kdy bude kontrola? 🤩

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.6.26 19:08

@Markéta2198 Jeee, ty i po rozchodu měříš teplotu? Obdiv. Užij dovolenou :palec:

• Citovat
  • Upravit
2726
10.6.26 19:12

@Barbu.Au mám přijít už teď v pátek… Sice jsem chtěla jen na krev, ale prý na mě lékař mrkne (uvidí kulové :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15455
10.6.26 19:18

@Verule.Berule já si myslím, že uvidí minimálně gestacni váček tam, kde má být :hug: byla jsem 5+0 na první kontrole a byla vidět černá bublina. Jen aby se potvrdilo, že je na správném místě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
10.6.26 20:22
@Anonymní píše: Více

Už je to nějaký zvyk/rutina a taky chci mít přehled o cyklu když už tu antikoncepci neberu :mrgreen: Je fajn vědět kdy přijde menzes a nebýt překvapená :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí