Snažení o miminko - měření bazální teploty (graf)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
356
7.7.26 16:05

@Liskulaska Taky příští úterý 😄 Tak si držme navzájem palce!
Co se týče cukrovky, tak na ten mám dostat žádanku 20.7., a taky se netěším 🙈 Nedovedu si představit v těch vedrech několik hodin po sladkém nápoji nepít (prý povoleno jen 200ml za těch 3,5 hodiny). Ale co jsem četla, tak se dá objednat na pracoviště, které má lehátka anebo třeba volbu příchutí. Aspoň nějak si to zpříjemnit v rámci možností. Protože sedět celý ten čas na tvrdé židli taky asi nebude žádná hitparáda 😣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1635
7.7.26 16:13

@deepbluesea jeee tak to je super, urcite obe dostaneme dobre zpravy :srdce:

Noo, svagrova vypravela, ze mela na vyber citron a pomeranc a potom mohla lezet, tak doufam v podobne zarizeni. Trosku predpokladam, ze to bude v Koline v nemocnici, tam mi delaji i screeningy, a zdaji se byt na tehotne vybaveni :mrgreen:
Premyslim, jestli si na to nevzit v praci volno, asi se mi nebude chtit tahat si ntb a delat z nemocnice :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
7.7.26 16:28

@Liskulaska Snad jo ❤️ 😇

To není špatný nápad, aspoň člověk nebude muset řešit pracovní věci, pokud fakt bude blbě. Já se asi zařídím dle toho, kdy to bude (u nás nejde vzít i jen půlden volna vždy, závisí na období) a kde (pokud budu muset do Prahy, tak stejně potom půjdu do kanclu). Ale za to lehátko nebo aspoň nějakou měkčí židli bych byla fakt ráda, tak budu číst recenze 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1399
7.7.26 21:18

@Verule.Berule pritel je Dusan… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1399
7.7.26 21:19

@Liskulaska ..... co je na jmene spatne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15114
7.7.26 21:53

@deepbluesea Test na cukrovku je v pohodě. Ja na výběr neměla a jine holky tehdy uz ano, vypit se to dalo a to ja jsem dost citlivá na chutě a struktury. No a pak záleží někomu je blbě a někomu nikoli. Ja nic jiného nepila, seděla jsem u okna a četla si a po druhé jsem si povídala s panem 70 let co měl kámoše který měl ve 74 letech přítelkyni 40 let a měli malé miminko. Zajímavé povídání :mrgreen:

Někomu se může udělat špatně, ale na vypití tekutiny bylo 30 minut myslím takže pohoda. Často se kvůli tomu víc straší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
7.7.26 22:14

@chivavinka Ty jo, Ty máš zážitky z toho OGTT testu 😄 Děkuji za sdílení lepší zkušenosti, to se hodí!
Já mám největší obavy právě z té nemožnosti se normálně napít - jednak jsem zvyklá na velké množství tekutin, a taky mám dost nízký tlak, a bez vody se mi dělá fakt blbě. Bez flašky vody nechodím ani do nejbližšího obchodu, vzdáleného 300 metrů 😄 Takže mám spíše obavy, že bez té vody se jim tam omdlím 🙈 Ale zas je to jednorázová záležitost, nějak se to zvládne. Následky neléčené těhotenské cukrovky jsou o dost děsivější, takže odmítnutí testu v žádném případě nepřipouštím. Injekce do břicha pro mě taky zněly děsivě, ale poslušně píchám už druhou stovku, a budu píchat dál 😄 Co bychom pro ty malé tvorečky neudělaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1635
8.7.26 05:35

@Walliskova neni na nem spatneho nic, je to osobni nazor, ja osobne bych si ho nevybrala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.26 06:27

@chivavinka 30 minut? Ja mela vzdycky na vypiti jen 5 minut teda 😀 ale jako jinak taky zadne sielen zazitky nemam. Byla jsem dvakrat v odberovem centru Medila, kde je na vyber ze tri prichuti a jsou tam ta lehatka. U prvniho mi bylo trosku spatne, zaludek se houpal a chtelo se mi spat, coz na tom lehatku nebyl problem. Ted s druhym mi bylo uplne dobre. Takze souhlasim, ze to u vsech nemusi byt nejaky strasak. 🙂

• Citovat
  • Upravit
4337
8.7.26 06:31

@deepbluesea ja jsem se teda u prvního po vypití té dobroty strasne 💩 💩 💩 😂 😂 😂 ale na záchod jsem to stihla to bylo na Butovicích a u druheho dítka jsem se nakonec k pití ani nedostala protoze mi ten lačný cukr vyšel nad limit 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1635
8.7.26 06:55

@Anikaa02 jezis to jsem ani nevedela ze se muze stat 🙈 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
8.7.26 10:34

@deepbluesea ahoj, tak to jsem asi měla podobně. Velikost před těhotenstvím jsem měla XS až S, dlouho nic vidět nebylo a hubnutí díky šílenému zvracení zpočátku, pak už jsem v sobě aspoň něco udržela. Ale do 12 tt jsem hubla, na původní váhu jsem se dostala tak kolem půlky těhotenství a nakonec jsem přibrala cca 14-15 kg :) Nic neříkala moje gyndr. Dcera měla 3560 g :) Asi 14 dní po porodu jsem byla pod původní hmotností, kojení a nevyspání a dieta proti prdíkům udělaly svoje. Takže břicho v těhu jsem začala mít zřetelně patrné tak 6.-7.měsíc :mrgreen: Ale ráda na to vzpomínám :srdce: Určitě to bude v pohodě, na sílu bych asi nejedla :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí