Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
no já to právě říct nemůžu, protože by věděli, že se snažím a kdyby to nevyšlo, tak bych pak mohla přijít o práci, protože potřebují určitě někoho na práci a ne aby mi museli držet místo, když budu pryč! ![]()
jo jo určitě poradíme, budeme se snažit, tak se dausi klidně ptej! Jak dlouho se snažíš? A kdo Ti to nakukal s tím rokem po vysazení HA?
Sumaya píše:veve.m píše:Dr. mi řekla, že mi HP udělá až po roce snažení. Tak to zdar. Já mám taky divný cykly po vysazení…36,28,34,29..asi se to srovnává.
Ahoj holky
Já beru utrogestan na srovnání cyklu, pak femibion a manžel bere vitamín E. Snažíme se od konce srpna a zatím stále nic. Už mi z toho začíná být smutno, přeci jenom to za chvíli bude půl roku a mimi nikde
jé,ahoooj ![]()
vodolejko, nedávno jsem koukala na SAMA DOMA a tam gynekolog říkal, že je jedno, jestli se sportuje a nebo leží neustále na posteli, prej tohle za následek samovolného odplutí opl.vajíčka nemá…Když je vajíčko špatně oplodněné a nebo se špatně vyvíjí,tak je jedno, jestli žena leží a nebo sportuje,tělo se ho zbaví, ber to kladně, že to tělo takhle samo udělalo a že né lékař.Bud ráda, uvidíš, že se to co nejdříve povede ![]()
Ahojky fikino,
tak další do party
a jak se dlouho snažíte? My zatím jen chcíli, takže jsem ještě naprosto v pohodě ![]()
ty už jdeš? Tak ahooooooooooj a pěkně trtkejte,at se zadaří!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!papa ![]()
jo jo, já to tak nemyslela:o) ono je něco jiného sportovat čili pohybovat se a stres v práci. Já i v těhu budu cvičit, dělám už přes rok tai-či, myslím, že je to i vhodné cvičení pro tento stav…rovná to páteř a zklidňuje organismus…cvičí mozek atd.
Takže já se bojím, aby vlivem stresových situací v práci nedošlo k potratu. Ale zas na to tak nemyslím, to se uvidí,no
hlavně aby už byly 2 čárky…mám teď těhu sestřenku, se kterou jsme jak nejlepší kamarádky, naše děti by se bývali lišili jen o měsíc…tak jí chci dohnat
, abychom to mohly prožívat spolu a řešit i stejné nebo podobné problémy a hlavně bysme mohly hodně času trávit společně na mateřské ![]()
crazy0 píše:
Ahojky fikino,tak další do party
a jak se dlouho snažíte? My zatím jen chcíli, takže jsem ještě naprosto v pohodě
ne ještě nejdu, zdravila jsem fifinku, jenže jsem to tam zapomněla napsa, víš crazy0?
ale za chvíli půjdeme zas tulit, když je dneska ta OVU, tak do toho pořádně říznem ještě jednou ![]()
Je vodi, to je jak u mě, já mám taky úžasnou sestřenku s čerstvým miminkem,taky jsme nejlepší kamarádky a když se do března u mě zadaří, tak děti budou od sebe jen rok.taky se těším, že o všechno budu řešit s ní
no jo, vodnářky
to je pšunda
fifinko, mně se to právě stalo napoprvé, testovala jsem pár dní po menstruaci a měla radost a pak to odešlo s MS, takže vím, že to bolí, ale nezoufej, nesmíme se vzdát
![]()
Tak tomu fiki věřím, no vidiš, to mě nenapadlo, to teda dělat nebudu, to bych pak bulela, jak se znám
a ty pro to těhotenství taky něco děláš? Vitamíny, měřění, testování…a nebo tomu necháváš volný průběh…
vodolejko, to, že do toho říznete, jsem se málem počůrala smíchy…
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat