Snažení prosinec 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1804
5.10.18 13:50

Jinak teda moc gratuluju, ze je všechno v pořádku! A drzim palce ať se povede brzo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4841
5.10.18 14:18

@skorotehotna Děkuji moc :) To mě mrzí, že máš taky komplikace, ale hlavně, že tě hlídají a pokud něco nebude v pořádku, určitě to brzy podchytí. Mě teda nedělali testy na HCG vůbec, tak sem myslela, že třeba dnes a zase nic :nevim: Asi pro svůj klid počůrám zítra ráno papírek, abych měla jistotu, že až se nám zadaří, nemá to souvislost s tímto. Já vím, asi je to blbost, ale prostě pro můj klid :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
5.10.18 14:21

@Janita3 mě doktor řekl, ze by to normálně nesledoval, ale vyšlo mi nějaký nedobry bujení v histologii. Říkal ze kdyby to tam nebylo, tal to neřeší, takže to bude asi tvůj případ:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4841
5.10.18 14:53

@skorotehotna Mě neřekla dr o výsledku z histologie vůbec nic, ale čekala jsem to, první ZT nijak nezkoumají. Jinak mě taky pořád sledují zase v prosinci jdu na cytologii. Říkala, že by bylo lepší počkat na výsledek a pak se snažit o mimi. Jenže já už v lednu byla s čípkem na konizaci, tak moc není na co čekat… Nakonec řekla, že otěhotnění nebrání :lol: Budu moc držet palce, aby sis to špatné vybrala a už bylo vše v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1699
5.10.18 15:38

Taky se hlasim :D chystame se zacit snazit prelom listopad/prosinec dle cyklu :)

@Janita3 to jsou skvele zpravy, tak se snad brzo zadari :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
5.10.18 16:40

@Janita3
Děkuji za pozitivní slova. Věřím, že na podruhé už bude vše v nejlepším pořádku. Přeji to samozřejmě všem ženám z celého :srdce: Protože teď teprve vím, co je mít strach a jaké to je mít touhu po zdravem miminku. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4841
5.10.18 21:54

@staisi Taky věřím, že podruhé nám to už vyjde. Úplně souhlasím, ta touha po zdravém miminku je obrovská. Než jsem si tímhle prošla, tak jsem si úplně neuvědomovala, jaký dar je zdravé miminko. Teď vím, že dvě čárky vůbec nic neznamemají, ale o to více si budu vážit každého dne, kdy bude s mimískem vše na dobré cestě :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
6.10.18 11:26

@Janita3
Přesně tak! Teď přemýšlím úplně stejně. Hlavně se chci na to i lépe připravit. Chci zhubnout a změnit celkově životní styl a hodit se víc do pohody. My jsme se prvního těhotenství dočkali po roce a půl. Ale nijak jsme se nesnažili, jen jsme tomu nechali volný průběh. Zjistila jsem to v období, kdy jsem změnila práci a docela se honila a vůbec jsem neměla miminko pomyšlení, vlastněi by mě nenapadlo, že to zrovna přijde…Když už jsem z toho měla radost a začala si to užívat, tak najednou to bylo pryč. Bohužel jsou věci, které prostě neovlivníme :nevim: ale už se moc těším na další miminko. Přeji ti hodně štěstí ať to vyjde jste všichni zdravý :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4841
6.10.18 12:43

@staisi Já tobě též přeju hlavně zdraví a další těhu aby bylo bez komplikací. Jsi moc statečná :hug: Mě nějakou dobu trvalo, než jsem se srovnala, ale člověk musí jít dál a dívat se dopředu. Jak píšeš, jsou věci, které ovlivnit nejdou a příroda má v tomhle hlavní slovo. My původně plánovali, že se začneme snažit na podzim, tak prostě první slovo platí :lol: Vám přeju, aby si mimi brzy našlo cestu zpátky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
9.10.18 16:00

@Janita3 supeeer :hug: určitě to vyjde brzy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
9.10.18 16:03

@staisi určitě všechno dobře dopadne. Na konci roku budeme mít určitě všichni důvod k radosti. Všem bych nám to přála :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
9.10.18 23:10

@rumela9 @Janita3
Moc vám holky děkuji za podporu. Já furt přemýšlím, zda toho letos opravdu ještě jít. Zítra budu týden po revizi. Mám trochu strach, aby to nebylo moc brzy, to další těhotenství. Moje doktorka mi řekla, pockat alespon 4 měsíce. Doktor, který mi dělal revizi, řekl že můžeme zkoušet už po šestinedeli :nevim: co doktor, to jiný názor. Asi se budu řídit vlastním pocitem :hug: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4841
9.10.18 23:37

@staisi Jak jsem psala, jsi moc statečná, je to pro tebe ještě čerstvé. Budeš se pak řídit svým pocitem a uvidíš :hug: Říká se, že po revizi je „pohnojené“ :lol: Teda po šestinedělí mi přijde docela brzy, ale je pravda, že jedna ms mezi tím proběhne. Já bych se ale bála, aby bylo tak brzy vše v pořádku. Asi mi to nedá a ještě se objednám k dr před snažením po příští ms. Sice už nám dala dr v pátek zelenou, ale prostě mám pořád takový divný pocit, že něco není v pořádku :( Tak ještě uvidím, jestli se to nesrovná s ms příští týden. Nebyl od revize den, abych neměla divné tlaky a to mám zítra už sedmý týden po zákroku :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4841
9.10.18 23:41

@rumela9 Ahojky, u Vás nějaké změny? Nebo se do mimi pustíte opravdu až od příštího měsíce? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
564
10.10.18 06:39

@rumela9 Ahojky, my :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie