Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja prave myslela ze se bojim ze priberu tunu v tehotenstvi pak:( kdyz sem vysadila HA pred 3 mi lety,tak sem spis zhubla…a kolik je ti? Koukam ze sme tady aai jen my sve uz:)
Ja sem prave narozena v srpnu a mamka rikala ze ten posledni mesic me tahat bylo hrozny v tom vedru..a to jeste nebyly takovy vedra jak ted… Ja beru Pregnafolin 800 od Dr Maxe,je tam dobry slozeni vsech vitaminu a hlavne ty kys. Listove…a premyslim o tom kontryhelovym cajiku:)
Holky ještě jsem tu já
Jen Vás tak po očku sleduji, momentálně ne/čekám ms v pondělí, tak bych Vám tu případně nechtěla plevelit. Kontryhelový čajík za mě doporučím. Pila jsem ho od revize a první ms dorazila 28 den druhá 27 den. Takže jako hodinky. Brala jsem antikoncepci 16 let
po vysazení letos v březnu mi cyklus naskočil parádně, pravda, že teď nabírám, ale řekla bych, že za to můžou dost vitaminky a tak nějak stres okolo… Původně jsem taky zobala Pregnafolin, na něm se mi moc líbí, že je více fázový. Tuším, že to bylo tři měsíce od početí a pak od toho čtvrtého další fáze.
@Petulkka Mně je 27 a priteli 33
Ja myslím, že když člověk ji střídmě a vyváženě, že to bude v pořádku. Pak se holt bude jezdit hodně s kočárkem na prochajdy a kila, kdyžtak půjdou dolů.
Ahoj, já vás tu taky zpovzdálí pozoruju
Snažíme se s manželem teď listopad, dřív ne že bysme nechtěli, ale rekonstruujeme baráček, tak jsme to tu první chtěli trochu spravit
Taky beru ten Pregnafolin, přijde mi fajn, že jsou tam i ty ostatní vitamíny.
Jinak všem přeju ať to brzy vyjde
![]()
To sem rada ze je nas tady vic
no me se taky libi ten pregnafolin ze to neni jen kys. Listova ale cely vyber toho nejdulezitejsiho…hned zitra skocim pro kontryhel do lekarny
me je 27 a pritelovi bude 25:)
Já se taky hlásím
první snažení proběhlo předevčírem. Nebo spíš jsme si už řekli, že si nebudeme dávat pozor a necháme to na přírodě
a další termín je na začátku prosince a na konci
tak uvidíme. Třeba se taky dočkáme malého Ježíška ![]()
Ahoj holky ![]()
u nás proběhne snažení na dovolené, v nedělí odjíždíme. Dneska už budu postupně sepisovat věci, abych na něco nezapomněla.
MS mi končí, tak to aspoň vyšlo tak pěkně před dovolenou. O plodných dnech v průběhu dovolené se asi mluvit nedá, ale to nevadí. Hlavně si užívat sami sebe a né být jen v pracovním a rutinním provozu
Další MS by měla přijít začátkem prosince, tak uvidíme.
Dnešek v práci už pomale odpočítávám.. Dneska mám teda ještě nějaké vyřizování po práci, ale to vůbec nevadí, už jedu do finále a zíííítra ráno budu kráááásně spinkat
![]()
Přeji krásnou dovolenou @majdulacek Třeba se vám tam zrovna zadaří
ale hlavně si odpočinout, mít na sebe čas a vypadnout na chvíli z toho stereotypu ![]()
Nás čeká za 14 dní víkendový wellness, už se těším teď. ![]()
@Kapii To bude taky plodný víkend..
Já teda nemám příští týden plodné dny, ale to nevadí. Hlavně že budeme spolu, teď toho společného času moc není, když stavíme baráček. Ale nějak se trápit nebudu, když to nevyjde.. až to přijde, tak to přijde. ![]()
Ahoj holky, my jsme si s přítelem v půlce října řekli, že už si taky přestaneme dávat pozor. Vůbec jsem nic neřešila. Pouze podle aplikace jsem omrkla kdy by mohla být ovulace (3.11.) a tak nějak jsme se milovali obden.. Nejsem úplně blbá, ale vůbec mi nedošlo, že bych měla zkoumat ovulaci nějakým testem ???? prostě jsme si řekli, že to vezmeme na pohodu a čím dřív se zadari, tím líp. MS mám dostat za 8 dní, poslední dobou je mi tak nějak divně. Není mi úplně špatně od žaludku, ale takový divný pocit v sobě mám, každé odpoledne bych nejraději prospala, ale spíš se bojím se to mám vše vsugerovane. Jedno těhotenství už mám za sebou a tehdy jsem žádné příznaky neměla. Přála bych si abych to už teď nedostala, ale bohužel to vidím na nálet do lékárny pro ovulacni testy.
@majdulacek anooo
dokonce nám to vychází na ty plodné dny
ale tak beru to s rezervou pokud to vyjde,budu ráda, pokud ne, užijeme si hezký víkend a svět se nezboří
Přesně jak říkáš, je to o tom být spolu. My ten společný čas taky moc nemáme, přes týden práce a ve volném čase rekonstruování. Ale zase to odreagovaní má smysl i tak samo o sobě, když je člověk odpočatý a v pohodě, tak se i líp daří ![]()
@standbyme tak uvidíš,může být ono
Ale pokud chceš řešit nějaké testy a ovulace měla být 3. 11. tak ovulační test teď moc už nemá smysl, spíš tak za týden těhotenský, pokud máš mít za 8 dní MS.
každopádně držím pěstičky ![]()
Ahoj holky,
tak já mám dnes 5 dní do MS. V týdnu mě začala pálit žáha, což za těch svých 29 let vůbec neznám, včera večer už to bylo až nepříjemné. Dneska se přidaly takové slabé bolesti v podbříšku, jakoby píchání. Nikdy nemám žádné příznaky přicházející MS - pouze bolest prsou a ty mě teď vůbec nebolí) a aby toho nebylo málo, tak ještě od rána pořád krkám ![]()
Hrozně ráda bych si už udělala test, ale vím, že to nemá smysl ![]()
Ahoj holky ![]()
tak jak se máte?? Nějaké novinky v podobě pozitivnich TT? ![]()
My vegetime na dovolené, odpocivame a jedna novinka u nas preci jen je.. 11.11.2018 me na zámku Hluboká požádal o ruku
![]()
Jinak vitamíny zobkám poctivě dál a frčím si na tom Gynexu ![]()