Snažení prosinec 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
64
14.11.18 16:20

Zdraviim holky

Tak nekdo uziva dovcu a nekdo holt maka :D ja stale cekam na vysledky genetiky jeste tyden a jeste 2 tydny do dobrani HA..a koonecne muzeme zacit…akorat pritel ma novou praci a budem se videt jen o vikendech…tak nevim jak rychle se nam povedou //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
14.11.18 17:27

Ahoj, ženušky :mavam: Tak i já se přidávám ke snažilkám na konci tohoto roku. Na konci října jsme vysadili prášky a o miminko se snažíme. Už jsme si mysleli, že se nám zadařilo hned na „první“ pokus. Udělala jsem si test Livsane, který by měl být extra citlivý (jelikož jsem měla zpozdění asi týden) a objevil se slabý duch. Leč po časovém limitu. Tak nevím? Dnes jsem si dělala obyč test na ponoření a vyšel negativní. Menstruaci jsem měla vždy pravidelnou a ze začátku silnou. Dneska jak na potvoru cosi přišlo, ale je to spíš slabé špinění než měsíčky. Snad se nám zadařilo. Ale pro jistotu udělám další testík za týden? Co myslíte? :kytka: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
14.11.18 17:50

Ahoj holky, my se snazime taky… Jsem ve druhym cyklu Clostilu, 20 dc a jsem bud 8 dpo nebo 5 dpo, to nevim uplne presne :mrgreen: bojuje tu taky nektera na Clostiku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
14.11.18 17:52

@Petulkka Aspoň se na sebe budete více těšit a sexik bude takovy spontalni.. Co by se nezadarilo.. :cert: vsechno bude..

Ty testy genetiky teda trvaji :( bych se nemohla dočkat a nervy by byly veliky.. Hlavně aby vše dobře dopadlo :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
14.11.18 17:54

@glaubie Ahojky, vítáme te tady :kytka: Snad se tady žádná z nás moc dlouho „neohreje“ a brzy najdeme pozitivní TT.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
14.11.18 17:59

@NikaNS Ahojky, vitej.. :kytka: Teoreticky by jsi mohla mít pozdější ovulaci, tak je možné, ze TT jeste neni pozitivni.. Vim, ze v mnoha dizkusich holky psaly, ze spinily a nakonec byly těhotné.. Uvidis nu.. :nevim: Zkusila bych i jiný TT, treba i nejaky drazsi..
Jen se na to moc nefixuj, kdyby to nahodou nevyslo, tak at nejsi zklamaná.. :srdce: Hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
14.11.18 18:06

@majdulacek kez by, zacina mi uz solidne hrabat 8o mam pocit ze jsem kazdej mesic tehotna a nikdy to nevyslo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
14.11.18 18:14

@glaubie Jakmile se na to vyprdnes a nebudes na to myslet, tak to bude hned pozitivni TT.. :D Ja to beru nejak volně, bud to vyjde nebo ne. Tělo si neda porucit, takze uvidime :D Ted se „intenzivne“ snažíme na dovolené, tak treba z toho vzejde malý kulihrasek :srdce: Jinak uz pokupuji průběžně darecky na vanoce, takze starosti jsou nekde jinde.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
14.11.18 18:22

@majdulacek Dražší test mám, ale tak nějak si ho šetřím, až budu mít po tom špinění. Tento poslední mi vyšel takto (viz foto). Měl by to být extra citlivý test, ale duch se mi objevil až po limitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
14.11.18 18:25
@NikaNS píše:
@majdulacek Dražší test mám, ale tak nějak si ho šetřím, až budu mít po tom špinění. Tento poslední mi vyšel takto (viz foto). Měl by to být extra citlivý test, ale duch se mi objevil až po limitu.

Jinak moc gratuluji k zasnoubení :srdce: snad se taky dočkám, a budu vdaná paní se třemi dětmi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
14.11.18 18:35

@majdulacek uz mas nejaky deti? Me uz pomalu tahne na 30 a deti nemame zadny… Tak je dost tezky na to nemyslet :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
14.11.18 21:27

@NikaNS Ja tam teda dušíka vidim :srdce: a není zrovna nevýrazný. Myslím, ze je to na dobre ceste.. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
14.11.18 21:40

@glaubie Zachvilecku mi bude 28, priteli je 33 a snažíme se o první miminko :srdce: moje zdraví mě letos pěkně vytrestalo, takže teď ke všemu pristupuji s větší pokorou.. :srdce:

Určitě se všechny miminka dočkáme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
14.11.18 23:18

@majdulacek a zadny problemy nemas? Jen jste se zacli snazit? To by mohlo byt sup sup :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
15.11.18 20:20

@majdulacek velká gratulace k zásnubám. To je krásná novinka :kytka: @Petulkka Aspoň se budete na sebe víc těšit. Můj manžel je živnostník a má to takové nepravidelné, ale ty víkendy potom, co je v týdnu pryč, jsou nejvášnivnější :lol: @NikaNS Já vidím dušíka dost zřetelně. Určitě dobré znamení. Přeju moc, ať to klapne :srdce: @glaubie S těma myšlenkama ti to úplně věřím, že je to těžké
Ale neboj, určitě to bude brzy dobré ;) Věřím že se to tu bude brzo hemžit pozitivníma testama a všechny se dočkáme :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí