Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@majdulacek Aha no ty měříš až vstanes?Hodně holek říká ležet změřit a pak vstát
.Jasný
.
@dixisa Vstanu a jdu do koupelny, protože v posteli měřit nemůžu. Chlap je hned vzhůru.. Ale doktor říkal, že když vstanu a nedělám další úkony a změřím BT, že to není problém. Zatím mi ta BT vždycky seděla ![]()
@majdulacek A to vadí,že bys ho případne vzbudila?
.No tak záleží na tobě pak
s když to sedí tak proč ne
.Já jsem bt měřila jen když jsem měla 14 dnů volna
.
@dixisa Přítel většinou pracuje do noci a pak ráno spí cca do 09:00.. tak ho nechci zbytečně budit, když stačí zajít do koupelny a nikoho neruším. To pípání nejde na teploměru vypnout nebo ztlumit ![]()
@majdulacek Tak to pak chápu
.Já si říkala,že když vstanes tak se změní teplota víš ![]()
@dixisa Ty jo, si říkám.. že kdyby se třeba nááááhodou zadařilo, že by byl pozitivní testík hezký dárek na Vánoce.. ![]()
@majdulacek To já doufám,že pravtě
to stihnu i tento měsíc
nebo příští
.A máš pravdu to by byl dáreček
.
@dixisa Přemýšlím, jak bych to oznámila
Asi bych na vánoční stromeček dala baňku čápa ![]()
@majdulacek To já spíš bych zabalila digitální test
jako dárek
a k tomu třeba dupačky
.
@dixisa Taky není špatné.. pak musím vymyslet, jak moji mamce to „originálně“ oznámit, až to přijde.. ![]()
@majdulacek Podívej se na net
.Tam bude určitě spousty nápadů
.Mě napadlo i třeba zabalit fotku z ultrazvuku
a nějaké přání k tomu
.
@dixisa Můj dělá do stavebnictví, architektury a teď říká, že teď se tam (v břiše) připravuje podloží
tak mě napadl obrázek, bych požádala kamarádku o nějaký originální obrázek..
@dixisa Bohužel, jak píšeš, nedá se to poznat
Na ultrazvuku v 7tt vše v pořádku, srdíčko bilo jako zvon. Zle mi bylo od rána do večera, lítala jsem stále na malou o bolesti prsou ani nemluvim
až do revize… Hlavně to neber jako nějaké strašení, to se prostě stává, příroda prostě ví, co dělá. Nejhorší pro mě byl ten šok, že jsem o ničem takovém nevěděla. Moc mi pomohly holky tady na emiminu, které si tím prošly taky a do roka chovaly zdravé mimčo, tak neztrácím naději
Nu díky konizaci děložního čípku letos v lednu se mi uzavřel dříve, než měl. Skončila jsem po zákroku čtvrtý den s bolestma na pohotovosti. Tam jsem pak chodila na injekce, abych se dočistila. Naštěstí další revize nebyla třeba. Na folikulometrii nechodím. To jsem byla pořád po té revizi na ultrazvuku a pak po šestinedělí. Říká se, že po potratu je „pohnojené“
ale spíš si myslím, že po tom přirozeném, bez zásahu. Už jsem něco taky pořídila, ale nějak zatím nezdobím, což manžel vítá
Jinak já 32, manžel 30 a taky se snažíme o první
Zrovna vyhlížím ovulaci
Jsem kolem 11DC Ve které fázi cyklu jsi ty? ![]()
@Janita3 to byl nas první případ otěhotněla sem při antikoncepci, zapomněla sem 2prasky. Jinak sem četla ze hned po vysazení se u 22%žen zvyšuje plodnost první 3 mesice a pak klesne. Tak at se daří holky…