Snažení prosinec 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10474
19.11.18 08:19

@majdulacek Aha no ty měříš až vstanes?Hodně holek říká ležet změřit a pak vstát :mrgreen:.Jasný :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
19.11.18 08:28

@dixisa Vstanu a jdu do koupelny, protože v posteli měřit nemůžu. Chlap je hned vzhůru.. Ale doktor říkal, že když vstanu a nedělám další úkony a změřím BT, že to není problém. Zatím mi ta BT vždycky seděla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10474
19.11.18 09:08

@majdulacek A to vadí,že bys ho případne vzbudila? :lol:.No tak záleží na tobě pak :mrgreen: s když to sedí tak proč ne :mrgreen:.Já jsem bt měřila jen když jsem měla 14 dnů volna :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
19.11.18 09:09

@dixisa Přítel většinou pracuje do noci a pak ráno spí cca do 09:00.. tak ho nechci zbytečně budit, když stačí zajít do koupelny a nikoho neruším. To pípání nejde na teploměru vypnout nebo ztlumit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10474
19.11.18 09:27

@majdulacek Tak to pak chápu :palec:.Já si říkala,že když vstanes tak se změní teplota víš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
19.11.18 09:47

@dixisa Ty jo, si říkám.. že kdyby se třeba nááááhodou zadařilo, že by byl pozitivní testík hezký dárek na Vánoce.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10474
19.11.18 10:15

@majdulacek To já doufám,že pravtě :mrgreen: to stihnu i tento měsíc :lol: nebo příští :lol:.A máš pravdu to by byl dáreček :dance: :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
19.11.18 10:16

@dixisa Přemýšlím, jak bych to oznámila :mrgreen: Asi bych na vánoční stromeček dala baňku čápa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10474
19.11.18 10:18

@majdulacek To já spíš bych zabalila digitální test :lol: jako dárek :lol: a k tomu třeba dupačky :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
19.11.18 10:27

@dixisa Taky není špatné.. pak musím vymyslet, jak moji mamce to „originálně“ oznámit, až to přijde.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10474
19.11.18 10:30

@majdulacek Podívej se na net ;).Tam bude určitě spousty nápadů ;).Mě napadlo i třeba zabalit fotku z ultrazvuku :lol: a nějaké přání k tomu :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
19.11.18 10:38

@dixisa Můj dělá do stavebnictví, architektury a teď říká, že teď se tam (v břiše) připravuje podloží :D tak mě napadl obrázek, bych požádala kamarádku o nějaký originální obrázek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4841
19.11.18 10:46

@dixisa Bohužel, jak píšeš, nedá se to poznat :( Na ultrazvuku v 7tt vše v pořádku, srdíčko bilo jako zvon. Zle mi bylo od rána do večera, lítala jsem stále na malou o bolesti prsou ani nemluvim :roll: až do revize… Hlavně to neber jako nějaké strašení, to se prostě stává, příroda prostě ví, co dělá. Nejhorší pro mě byl ten šok, že jsem o ničem takovém nevěděla. Moc mi pomohly holky tady na emiminu, které si tím prošly taky a do roka chovaly zdravé mimčo, tak neztrácím naději ;) :D Nu díky konizaci děložního čípku letos v lednu se mi uzavřel dříve, než měl. Skončila jsem po zákroku čtvrtý den s bolestma na pohotovosti. Tam jsem pak chodila na injekce, abych se dočistila. Naštěstí další revize nebyla třeba. Na folikulometrii nechodím. To jsem byla pořád po té revizi na ultrazvuku a pak po šestinedělí. Říká se, že po potratu je „pohnojené“ :mrgreen: ale spíš si myslím, že po tom přirozeném, bez zásahu. Už jsem něco taky pořídila, ale nějak zatím nezdobím, což manžel vítá :mrgreen: Jinak já 32, manžel 30 a taky se snažíme o první :andel: Zrovna vyhlížím ovulaci :mrgreen: Jsem kolem 11DC Ve které fázi cyklu jsi ty? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
762
19.11.18 10:47

@Janita3 to byl nas první případ otěhotněla sem při antikoncepci, zapomněla sem 2prasky. Jinak sem četla ze hned po vysazení se u 22%žen zvyšuje plodnost první 3 mesice a pak klesne. Tak at se daří holky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10474
19.11.18 11:07

@majdulacek To zní vtipně :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie