Snažení prosinec 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3141
20.11.18 14:57

@dixisa Snad ano :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10474
20.11.18 14:59

@majdulacek Nevím zda u nás něco takového je musím se zeptat :nevim: To jo určitě budou :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
20.11.18 15:02

@dixisa To je ze zákona dané.. Propustka k lékaři :) Doktor ti tam dá jen razítko, podpis a to odevzdáš zaměstnavateli. Nemusíš nic nad-dělávat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10474
20.11.18 15:04

@majdulacek Tak já se zkusím zeptat v práci :nevim: jak to bude :nevim:.Nebo ještě brnknu nadřízené jestli mi to zvedne aspoň podruhé… :roll: :roll: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
20.11.18 15:45
@Janita3 píše:
@NikaNS Jakpak jsi dopadla? Nerozjela se ti mrcha, když už byl na testu pěkný dušík?

Měla jsem ji hrozně slabou a krátkou. Jen 3 dny. Ještě chvíli počkám a udělám si test :) taky jsem měla takový návaly a bylo mi dost často na :poblion: no holky, uvidíme, jestli se nám zadařilo :hug: pro jistotu jsem si dneska koupila další těhotenský test :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
20.11.18 15:49

Tak uz cekam na gynde 8o Jsem objednana na 16:00 a je tady predemnou 6 zenskych.. :think: ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
20.11.18 16:56

@majdulacek tak jak jsi dopadla? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
20.11.18 17:00

@NikaNS Jeste jsem neprisla na řadu :mrgreen: otřesné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
20.11.18 17:03

@majdulacek tak na to bych neměla asi nervy :pocitac: drž se a dej vědět :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10474
20.11.18 17:11

@majdulacek Teda nene ty ještě čekáš :cert: to je na palici :zed: :roll:.Já bohužel jsem se dozvěděla, že neví nadřízená jestli můžu jít přes tu pauzu pryč :nevim:.Kolegyně si se mnou taky volno nevymeni, protože jede pryč :nevim: a když by mi dala doktorka propustku tak příjdu o docházku což je 1500,–… :roll: 8o. Takze úplně na hov..:roll: a jsem zvědavá jak to pořeším zítra v práci :roll:.Jinak jsem brala zbytečně hormony :zed: :?.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
20.11.18 17:18

@dixisa To je blbost se strzenim toho bonusu za dochazku.. toto je dane zakonem. Spis mi to prijde, ze to zkousi.. ale zalezi na tobe :nevim:

@NikaNS @dixisa už půjdu snad na řadu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10474
20.11.18 17:24

@majdulacek No bohužel u nás to tak chodí :nevim:.Minule jsem si pípla o dvě minuty dříve a vzala mi půl hodiny z volna a přišla jsem o ty peníze :nevim:.Hrůza fakt :roll:.Možná se to zítra nějak vyřeší :nevim:.Tak držím palce :hug:.Pak dej vědět :hug: :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
20.11.18 17:31

@dixisa ano je to blbost a v tomto případě by porušovala zákoník práce :nevim: Určitě se braň a k doktorovi si zaskoč :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10474
20.11.18 17:42

@NikaNS Bohužel v automobilce jsou jiné pravidla :nevim: a chodí to jinak :nevim: :roll:.Je mi z toho do breku :,(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
20.11.18 18:27

Ahoj holky,

tak jsem po té kontrole u doktora :( popravdě už jsem to stihla v autě i ořvat.
Sliznice byla okolo 6mm, oproti minule zlepšení. Ovulaci jsem prý určitě neměla, folikul tam pořád je a má jen 5mm :( Tak já nevím, proč mi tak hezky vyšla ta bazální teplota - to mi nedokázal vysvětlit. Zase mi opakoval, že jsem málem umřela, že pro tělo to byl šílený zásah a že je vidět postupné zlepšení, prý počkáme ještě ten jeden, dva cykly dal by mi nějaké léky.
Ale nějak to na mě všechno dolehlo.. já nevím, přijde mi to takové marné. Myslím, že už jsem si se zdravím zkusila dost a teď zase tohle.. Nic nemůže jít nějak normálně nebo lehce.
Dnešek není dobrý den :( je mi moc smutno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí