Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bohužel já moc nevidím, ale ještě je opravdu brzy
Dneska jsi 11 DPO nepletu se?
Jinak hlásím u nás vše v pořádku, krásně odpovídáme 10+4tt konečně máme průkazku
Tak strašně se mi ulevilo, od čtyř jsem nervíkama vzhůru, hned jak dorazím domů z práce, jdu spát ![]()
@Janita3
supper tak moooooooc gratuluju a uzivej si to
hlavne na sebe davejte pozor
ja mela.prvni rizikove takze sem se nemohla temer hnout
hruza
ale ted mi tady skace dvouleta zabka
jinak ja mam do ms cca 8-9 dni dnes jsem se poradne ppdovala, test negativni a ruzove sem spinila… ale prijde mi divne mit ma o 8 dni drive. To se nestava, teda ne me. Tak uvidime. Kdybych nebyla uz 11dpo tak bych rekla ze by mohlo jit o nidaci, ale takhle to moc nechapu… no kazdopadne rano zase testnu ![]()
Děkuji
Snažím se v práci šetřit, bohužel to moc nejde, mám kolegu dlouho na neschopence, tak jedu od října za dva
Nu teď mi naštěstí hodně pomáhají. Po práci jsem většinou úplně mrtvá, vůbec si nedovedu představit v těhotenství starat ještě třebas o jedno děťátko
Manžel je úžasnej, doma mi moc pomáhá a hlavně teď i hodně vaří
Nu to mě napadlo jako první nidace, ale ta bývá pátý/šestý den
Není ale určitě vyloučené, že by mohlo mimi zapadnout déle. Dokud mrcha nedorazí, není nic tento cyklus ztracené ![]()
Neni nad to mit doma chlapa kterej se neboji varit, uklizet a vzit do ruky treba i zehlicku
mam to taky tak. O malou se po porodu staral cele tri dny v.porodnici, spaval tam s nama protoze ja mela silnou infekci delohy a byla.k.o. takze me pak vse ucil on
misto.toho abych ho to ucila ja
takze mame stesti
a ty i v praci, kdyz ti kolegove pomahaji tak uplne ideal
jinak ja od vcera uz ani kapka spineni, ale teplota klesla, cetla jsem ze se porad muze jednat o nidaci, do toho 12dpo porad muze byt. Tak uvidime jak to dopadne. Test sem nedelala, udelam rano. Tak uvidime. ![]()
Jen sem to dopsala a zacinam krvacet
o tyden driv
no co huž , tak zase za mesic ![]()
Ahojky , dnes ta mě vybafnul bílý výtok a v práci mě docela polep podbřišek a chvilkami jen na levé straně trochu bodalo ,,, ms mam 29.1
Tak co na to říkáte ?
@Anonymní píše:
Jen sem to dopsala a zacinam krvacet![]()
![]()
![]()
![]()
o tyden driv
no co huž , tak zase za mesic
Jejej, to mě mrzí, moooc jsem držela palce. Ale jsi šikulka, že to bereš takhle, bude podzimňátko
Takových chlapů se vážně moc nenajde, máme obrovský štěstí
Já manžovi včera zrovna říkala, jak obdivuju maminy, které se v těhotenství starají ještě o malé, že mi je teď tak zle a nedovedu si to vůbec představit a on, že taky přece bude ještě jedno, aby samotné/mu nebylo smutno ![]()
@Jasmín Králová Hmm, tak to těžko říct
Leda mě napadá jestli by to mohla být hooodně opožděná ovulace. Kolikátý jsi DC? Při nidaci je možné špinění, ale nemyslím si, že by k ní ještě byli bolesti.
@Janita3 24DC jen chci dodat že jsem začala pít kontryhel a rozhodil mi cyklus
Ahojky

Tak zase zadny zazrak… je tam asi uplne pidimidi duch ale takovych uz tady bylo