Snažení prosinec 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
22.1.19 08:26

Ahojky
Tak zase zadny zazrak… je tam asi uplne pidimidi duch ale takovych uz tady bylo 8o :roll:

• Citovat
  • Upravit
4841
22.1.19 16:26

Bohužel já moc nevidím, ale ještě je opravdu brzy :hug: Dneska jsi 11 DPO nepletu se?

Jinak hlásím u nás vše v pořádku, krásně odpovídáme 10+4tt konečně máme průkazku :dance: Tak strašně se mi ulevilo, od čtyř jsem nervíkama vzhůru, hned jak dorazím domů z práce, jdu spát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.19 16:56

@Janita3 :dance: :dance: supper tak moooooooc gratuluju a uzivej si to :kytka: :kytka: :kytka: hlavne na sebe davejte pozor ;) ja mela.prvni rizikove takze sem se nemohla temer hnout :zed: hruza :mrgreen: ale ted mi tady skace dvouleta zabka :mrgreen: jinak ja mam do ms cca 8-9 dni dnes jsem se poradne ppdovala, test negativni a ruzove sem spinila… ale prijde mi divne mit ma o 8 dni drive. To se nestava, teda ne me. Tak uvidime. Kdybych nebyla uz 11dpo tak bych rekla ze by mohlo jit o nidaci, ale takhle to moc nechapu… no kazdopadne rano zase testnu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4841
22.1.19 19:40

Děkuji :* Snažím se v práci šetřit, bohužel to moc nejde, mám kolegu dlouho na neschopence, tak jedu od října za dva :roll: Nu teď mi naštěstí hodně pomáhají. Po práci jsem většinou úplně mrtvá, vůbec si nedovedu představit v těhotenství starat ještě třebas o jedno děťátko 8o Manžel je úžasnej, doma mi moc pomáhá a hlavně teď i hodně vaří :srdce: Nu to mě napadlo jako první nidace, ale ta bývá pátý/šestý den :think: Není ale určitě vyloučené, že by mohlo mimi zapadnout déle. Dokud mrcha nedorazí, není nic tento cyklus ztracené :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.19 17:58

Neni nad to mit doma chlapa kterej se neboji varit, uklizet a vzit do ruky treba i zehlicku :dance: mam to taky tak. O malou se po porodu staral cele tri dny v.porodnici, spaval tam s nama protoze ja mela silnou infekci delohy a byla.k.o. takze me pak vse ucil on :) misto.toho abych ho to ucila ja :) takze mame stesti :srdce: a ty i v praci, kdyz ti kolegove pomahaji tak uplne ideal :pankac: jinak ja od vcera uz ani kapka spineni, ale teplota klesla, cetla jsem ze se porad muze jednat o nidaci, do toho 12dpo porad muze byt. Tak uvidime jak to dopadne. Test sem nedelala, udelam rano. Tak uvidime. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.1.19 18:30

Jen sem to dopsala a zacinam krvacet :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: o tyden driv :nevim: no co huž , tak zase za mesic :dance:

• Citovat
  • Upravit
37
24.1.19 15:28

Ahojky , dnes ta mě vybafnul bílý výtok a v práci mě docela polep podbřišek a chvilkami jen na levé straně trochu bodalo ,,, ms mam 29.1
Tak co na to říkáte ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4841
24.1.19 15:39
@Anonymní píše:
Jen sem to dopsala a zacinam krvacet :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: o tyden driv :nevim: no co huž , tak zase za mesic :dance:

Jejej, to mě mrzí, moooc jsem držela palce. Ale jsi šikulka, že to bereš takhle, bude podzimňátko :dance: :srdce: Takových chlapů se vážně moc nenajde, máme obrovský štěstí :srdce: Já manžovi včera zrovna říkala, jak obdivuju maminy, které se v těhotenství starají ještě o malé, že mi je teď tak zle a nedovedu si to vůbec představit a on, že taky přece bude ještě jedno, aby samotné/mu nebylo smutno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4841
24.1.19 15:43

@Jasmín Králová Hmm, tak to těžko říct :think: Leda mě napadá jestli by to mohla být hooodně opožděná ovulace. Kolikátý jsi DC? Při nidaci je možné špinění, ale nemyslím si, že by k ní ještě byli bolesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
24.1.19 16:37

@Janita3 24DC jen chci dodat že jsem začala pít kontryhel a rozhodil mi cyklus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie