Snažení prosinec 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
443
27.12.18 13:12

Holky co vy na to? Dnes mám čtvrtý den zpoždění, ale TT je bílý jako sníh. Podle grafu teploty to vypadá nadějně, ale ten test pořád nic. Podbřišek bolí jako při ms, prsa trošku vetší, ale nebolí. Přitom mi obě předchozi těhu prozradila bolavá a citlivá prsa. Jsem z toho jelen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
27.12.18 13:21

@Lenis87 ahoj, mozne je, ze se ti posunul cyklus. Jeste bych to nevzdavala. Mne se u prvniho tehotenstvi ukazala carka az 6 dni po zpozdeni a to mam dlouhe cykly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
679
27.12.18 13:27

@Elleta jj uz klepe na dveře s Novým rokem :lol: :D minulý měsíc jsem delala ovulacni testy, abych věděla… A jinak jsem si před Vanoci koupila ted gel na podporu otěhotnění. Ještě jsem ho ale nezkoušela. Jinak nic. S prvním dítětem jsem otěhotnela cca po pul roce, kdy jsme si nedávali pozor a také jsem nic nebrala, nedelala testy, neměla zadne gely ani nic podobného. Take jsem neřešila zadne priznaky, ty jsem si uvědomila az zpětně, když jsem zjistila, že jsem těhotná :D tak mi to došlo :andel: ted uz mi přišlo, že jsem těhotná kazdy měsíc, v podstatě od začátku. Prislo mi PMS jiny, ale prisuzuji to tomu, že se prostě pozoruju mnohem vic nez dřív :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
27.12.18 13:31

@Elleta Díky za podporu. Pořád si říkám, že dokud se teta nedostaví, není nic ztraceno. Ale je to už divný. Mívám cyklus 31 dni. Je pravda, že minulá ms přišla o dva dny dřív, tak je to možná nějak rozházené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
679
27.12.18 13:31

@Lenis87 tak muze byt jeste nadeje, dokud to nedostaneš… Mohla si mit posunutou ovulaci třeba o par dni a druha carka se treba jeste ukaže. Pokud mas cyklus pravidelný, tak je takové zpoždění divné. Bud to značí těhotenství nebo i třeba nějaký zdravotní problém. Nekomu se ale čárka ukáže až dele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
27.12.18 13:33

@Lenis87 ja mam cykly dost cik cak, proto se mi dost tezko odhaduje, kdy mam testovat a zda to, co se mi ted deje, jsou nejake priznaky nebo jen prehrsle hormonu pred MS :-) ale nadeje je vzdy a proto bych to nevzdavala :-). A navic je telo tak slozity mechanismus, ze si jede podle sveho a prizpusobuje se, coz je na cyklu vzdy videt nejvic. Kdyz mam stres, tak mam delsi a opacne.

Příspěvek upraven 27.12.18 v 13:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
27.12.18 13:35

@PetraF6 musíš dát pozor, abyste na Novy rok neskoncili i s opici :-) to by mohla byt krusnejsi vyroba miminka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
27.12.18 13:48

@Elleta Stres má určitě vliv. Ono s těmi vánocemi to teď bylo složitější asi vsude :) No uvidíme. Ty jsi momentálně v jake fázi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
27.12.18 13:50

@Lenis87 ja jsem 28 DC, pricemz MS by mela dorazit 1.1. Tenhle mesic nebyl den, kdy by nebyl sex a ovulaci mivam kolem 20 DC (podle bolesti jednoho nebo druheho vajecniku). Netestuji, nemerim BT, ale vcera jsme delala TT a bilo :-) tak se necham prekvapit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
27.12.18 13:50

@Elleta Už jsem to našla. Tak to jsi taky napjatá jak kšandy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
27.12.18 14:01

@Lenis87 napjata asi jen trochu ;-) mam k tomu jeste problemy s kolenem (byla jsem pred cca 3 mesici na operaci menisku a vuuuuuubec se to nelepsi), takže se zamstenavam i timhle :-). Lhala bych ale, kdybych nebyla zklamana, kdyby to nevyslo, proroze telo se chova jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
27.12.18 14:23

@Elleta Tak to by pro tebe možná bylo lepší ještě vydržet. Ony klouby v těhotenství trpí i zdravé, natož po operaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
679
27.12.18 14:50

@Elleta no teď jsem si představila tu opici na krku :zed: :) :D :mrgreen: a rozesmala si me :pankac: myslim si, že lehka by vubec nebyla na škodu… Svoje první dite jsme totiz zadelali podobne, při nasi kolaudaci domečku a teda ze to stalo za to, ta party :andel: :andel: :andel: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
27.12.18 15:11

@Lenis87 my jsme se s pritelem dohodli, ze kdyz to ted nevyjde, tak zase chvilku pockame a nebudeme nikam spechat :-) takze jsme spis napjati, jestli tenhle pokus vysel nebo ne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
27.12.18 15:12

@PetraF6 tak jestli uz to mate ozkousene, tak bych nevahala :-) mate overene postupy, ktere ocividne funguji :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí