Snažení prosinec 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
353
27.12.18 08:53

@Nana12 jej to mě tak mrzí! !!!!!!!!!! Achjo! !!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1431

@timberr Za to muze ten chlap, sex minimalne pak 4 tydny nadeje a pak nic a porad dokola :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1431

@Tarka89 jj muxu dekovat jen jedne osobe :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
679
27.12.18 09:19

Holky to me mrzi, že to tento mesic nevyšlo, ale neveste hlavu, zadari se pristi mesic. Ja byla take tyden pred Vanoci zklamana, ale to snazeni je také velice fajn :lol: :lol: :lol: :andel: akorát to čekání je dlouhé potom. Ale ja treba poslední dva měsíce měla takové priznaky, že bych dala ruku do ohne, že to vyslo a ono prdlacku ze jo :? :roll: takze prestavam se sledovat a vypouštím to… Takhle jsem to vypustila pri prvnim snazeni a najednou byl pozitivni test :srdce: tak treba to pomuze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
27.12.18 09:24

@Nana12 Cozeeeeeeeee 8o :,( :,( :,( naninko moje :,( ani nevim co mam napsat. Teda zklamana musis byt o to vic kdyz jsme i spinily a proto jsme byly jeste vic nez normalne natesene ze to vyjde 8o :,( to je v riti to snazeni. Jen nebud na toho chlapa nastvana :( taky ho to urcite zamrzi a treba se ted i vic premuze aby to bylo casteji :cert: 8o A krvacis moc? Nezkousela si i tak test? Teda to je fakt na nic, to spineni bylo cert dluzen :,( ani nemuzu nak najit slova kteryma bych te vic podporila mrzi me to :zed: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
27.12.18 09:29

@PetraF6 ano kez by slo se nesledovat ale clovek jak moc chce tak nejde nevenovat pozornost tem vselijakym signalum ze by to mohlo vyjit. Teda ale budem muset nebo to je na zblazneni potom :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
27.12.18 09:34

@timberr @Tarka89 Tak holky dneska začínám 1DC , tento cyklus jsem se rozhodla nebrat vůbec nic, žádný kontryhel ani listovku a ani gel nebudu používat. Vám určitě držím palečky , ať vám to vyjde :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
679
27.12.18 09:38

@timberr jj vim, a je to pravda. Jen pisi, co minule zabralo u me 😂 samozrejme, že uplne to vypustit nelze, snazit se budeme dal. A uvidi se :wink: jinak bylo tu spoustu pozitivních testu za prosinec a ještě muzou byt, protože není jeste úplně konec měsíce. Tak věřím a divila bych se, kdyby to nebylo stejne i v lednu. A to bude rada na nás :palec: :lol: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
27.12.18 12:31

Nováček

Ahoj holky,

procetla jsme vsechny vase prispevky (nejaky cas to zabralo :-) ). Dlouho jsme na emiminu nebyla - 2 roky nazpatek jsem prodelala samovolny potrat v 10TT. Po velmi vyraznych zivotnich zmenach (stehovani, rozvod) jsme tenhle mesic s pritelem behem celeho mesice vubec neresili, jestli mam nebo nemam plodne dny a kazdy den (nekdy i vickrat) jsme se tulili. Cyklus mam dlouhy mezi 30. az 34. dny, takze ted bych MS mela dostat cca 1.1. (aktualne jsem 28DC). Uz tak 5 dnu mne boli (obcas i dost svedi a jsou teplejsi) prsa, simra v podbrisku ci obcas lehce tupe jednorazove zaboli, mam pocity na zvraceni, ale vcera jsem testovala a nic :-). Tak uvidim, co z toho bude, ale vzhledem k tomu, ze mi je 30 a příteli 33, tak bych za mimco byla rada :-)

Vsem, ktere maji // gratuluji a drzim palce po cele 3 trimestry, abyja vse probihalo ukazkove :-) a pokud nevadi, rada bych se stala soucasti teto komunity, protoze jste strasne fajn baby :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
679
27.12.18 12:40

@Elleta ahojky, vitej :dance: drzim palce, treba to zrovna vyšlo. Pokud to mas dostat 1.1. tak na test jeste muze byt brzy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
27.12.18 12:44

@PetraF6 ahoj, děkuji za přivítání. Zůstávám v klidu, protoze to vubec neni planovane ;-) jen by to bylo hezke završení toho zmenoveho zivotniho cyklu ;-) a bylo by dobre vedet, jestli si na Silvestra muzu dat neco dobreho k piti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
679
27.12.18 12:57

@Elleta určitě můžeš ;) neco maleho a dobrého :andel: a treba budete mit novoroční překvápko :potlesk: :palec:

Příspěvek upraven 27.12.18 v 13:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
27.12.18 13:00

@PetraF6 to by byl krasny vstup do noveho roku ;-) hlavne obe maminky maji v lednu narozeniny, tak by byl vyreseny darek ;-) ale nebudu predbihat. Tentokrat si rikam, ze to nebudu ani tak hrotit jako pred tim. Ted mam chlapa, se kterym jsem stastna a zivot spolu nas bavi, tak se uvidi. Konecne, casu je porad habadej :-) a vy se chystate na dalsi snazeni kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
679
27.12.18 13:04

@Elleta promiň,.strilejici smajlik byl omylem :mrgreen: vsak jo. Ono se stesti usmeje i na nas a treba uz i ted v lednu. Ja mam ted akorát čerstve po MS, takze předpokládám ovulaci kolem 31.12 :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
27.12.18 13:08

@PetraF6 tak to mas za chvilku :-) to je dobre. A pripravujes se na to nejak? Ja si rikam, že ty příznaky co mám, nemusí vůbec nic znamenat, ale přeci jen PMS se mi chova jinak, ale jak se tu už kolikrát psalo - nedockavost je příšerná! :roll: :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí