Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky snažilky😉
Prosím o názory a povzbuzení. Dnes jsem 9dpo( měřím BT) včera jsem chvilkové slabounce svetle růžově zaspinila,ale jen na papíře . Dnes už zase nic. BT ráno 36.9 . Zkoušela jsem test, ale na něm nic je jasné že je brzy. Měla jste to některá podobně a pak byl test pozitivní??
@timberr
ahojky, no já jsem teď 18 DC, od možné OVU cítím neustále tlak v podbřišku, ale nemyslím si, že se zadařilo. Ono tyto „příznaky“ můžou být způsobeny hormony co jsem brala zpočátku cyklu nebo zase jen síla sugesce. Ale moc mě nabíjí vidět, že se tady tolika holkám zadařilo, i když to zpočátku třeba moc nešlo
. Takže určitě se taky dočkáme. ![]()
@sissaa Ahojky, já to zatím bohužel neměla nijak, ale to co popisuješ by mohla být nidace. Přeji ti, aby to tak bylo ![]()
@sissaa ahoj, ruzove zaspineni jsem mela, kdyz jsem byla prvne tehotna a do tydne jsem mela pozitivni tehotensky test ![]()
@PetraF6 smutna nejsem
mam jeste 3 dny do MS (i kdyz s mym nestalym cyklem, kdo vi
). Prsa porad svedi a mam slabo od zaludku, ale kdo vi, kde zacinaji fyziologicke priznaky a kde konci ma touha po //
jak rikas, jeste to nemusi nic znamenat, taky jsem cetla, ze to muze byt uhnizdovanim a pri prvnim jsem to mela taky, ale radsi budu pragmatik. Mas nakoupene tekute povzbuzovace na novorocni snazeni?:-)
@timberr ona bude jina skupina na lednove snažení? Koukám, že asi něco nevím
![]()
@Katulik29 gratuluji
myslím si že tam šance nějaká je taky doufám že se brzo dočkáme ![]()
@PetraF6 Nebo ne?
ja jen ze kdyz jsem byla v listopadovem tak jsem se pak presunula sem
a holky nektere taky psaly ze se zas budou muset presunovat
proste ze vznikaji nove diskuze na dalsi mesic snazeni
ale muze se zustat i tu samozrejme ![]()
@sissaa Ahoj
radeji ti dopredu napisu i spatnou zkusenost se spinenim, byly jsme tu myslim 3 co jsme v obdobi nidace cca 8dpo spinily a byly uz natesene ze jsme v tom a nikomu to nevyslo. Tak jen at se moc neradujes jak mi a o to bys byla vic zklamana. Netusim co to bylo
ja mam teda jeste max 2 mozna 3 dny do ms ale test nic ![]()
@timberr vidis to me nenapadlo se přesouvat. Ale na diskuzi tady jsem prvně tak nevím, ze to tak funguje ![]()
@timberr
To já samozřejmě vím
![]()
A teď juknete…zkoušela jsem před chvílí ,9dpo… Já tam pidi vidim