Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobré ráno, tak o5 a zas jen jedna I ani duch
i kdyz minule to duchovalo až po 10 dnech po vynechani a po 14 uz to vypadalo normalne II
a krevni Hcg odpovodalo misto 7 spis 5-6 tak doktor říkal že můžu mít pozdější ovu. No odpo zkusim zajit na gyn a třeba pak budeme moudřejší
@timberr Hele nevím, jestli mám až takové schopnosti
Možná, kdybychom si už rovnou založili skupinu: Termín porodu říjen 2019 ![]()
@timberr @Nana12 Holčičky moc mě mrzí, že Vám to v prosincovém nevyšlo. Držela jsem vše co šlo a to Vaše špinění teda nepochopím
Budu moooc držet palce dál ať si k Vám miminka co nejdříve najdou cestu ![]()
Všem děvčátkům tady krásný celý rok 2019 ať se to tu co nejdříve hemží vytouženýma //
a hlavně zdravýma miminkama
Po očku dále sleduji a držím, co mám ![]()
@Janita3 Teda to je od tebe opravdu mile jak na nas myslis, dííky
jojo taky je nam to spineni zahadou, asi se chtelo zadarit ale nevyslo to
ale uz jsme se zas nak otrepaly a jdeme dal viď @Nana12
a jakpak se dari tobe, kolikaty tt a uz byla i kontrola u dr.?
![]()
@timberr Však jste holky šikovný a to by bylo, aby nebylo
Nu já měla jít na první prohlídku až 2.1. ale minulý týden mě chytla bolest zad a spodku, nakonec jsem sebou v práci málem sekla, tak mě zlatej kolega vzal do nemocnice, kde ordinuje i moje dr. Naštěstí vše v pořádku a máme srdíčko
Jen teda jsem byla místo 7+0 teprve 6+3 ale to rozlišení na ultrazvuku děs
Málem to tam se mnou šlehlo znova, než se jí srdíčko podařilo najít i jsem se na to musela jít vyčůrat
V ordinaci ma tedy moje dr daleko lepší ultrazvuk, dělají tam i všechny screeningy. Sice tomu prd rozumím, ale můžu posoudit ve stejné fázi těhotenství. Tak jsem zvědavá, jak dopadneme ve středu. Sama jsem byla v prosincových, takže o to víc na Vás budu holky pořád myslet ![]()
Ahojky. Dnes jsem byla na kontrole u gynekologa. Návštěva příšerná. Šla jsem neobjednana hned ráno na otviracku. S tím, ze proste zkusím štěstí, a cekarna prázdná. Takže mě sestra odkázala do kabinky. Reakce doktora strašná, až mi bylo smutno. Ze prej jdu moc brzo (chtěla jsem jenom potvrdit tehu - jsem 5tt) a ze stejně nic neuvidíme, ze jsem měla zavolat, ze by mi to řekl hned. Díky tomu, ze jsem měla mít i roční prohlídku tak mě teda prohlédl. Nezapomněl mi desetkrát zopakovat, ze mám příště volat a nechodit běh objednání ( v tom případě nechápu, proč mě vůbec zval dovnitř) na ultrazvuku malinký vacek byl vidět. Konkrétně 2 mm. Ale řekl mi, ze mi měly stačit pozitivní testy, ze mi stejně víc neřekne. Jen ze tam něco je a víc příště a nashle. Žádná krev, nic. No já byla vyrizena. Pardon za sloh, musela jsem to pustit dal… ![]()
@Joujou94 Zlato z toho si nic nedělej
Oni někteří dr. jsou takový, třebas v zahraničí se stebou do 12tt nikdo nebaví. Ono je to na jednu stranu dobře, protože my tady plašíme už s počůraným papírkem
Tak pak holt narazíš na takového morouse. Opravdu si z toho nic nedělej, užívej si, že ti přeci těhu potvrdil a příště už se můžeš těšit na srdíčko ![]()
Jinak děvčátka, my odpovídáme krásně 7+5
Takže to opravdu chtělo lepší ultrazvuk. Prskám tady těhotenský hormon na všechny snažilky, ať se Vám co nejdříve zadaří ![]()
@Janita3 dekuju
fakt mi z toho bylo smutno … i příteli. První těhotenství a start takový .. ale objednal mě na 23. Tak snad uvidíme víc, dekuju za podporu
a též držím všem palečky. A myslim si, ze nám dost pomohl ten gel na početí. Tak takový menší typ ![]()
@Joujou94 Vůbec není zač
Je mi jasný, že jak píšeš, takový start zamrzí, ale vyprdni se na nějakého morouse, radujte se, že se tam miminko pěkně klube, to je pro něj teď nejdůležitější ![]()
@Janita3 fakt moc dekuju
už se těším na tu kontrolu. To už by byla možnost vidět toho opravdu víc, ne??? ![]()
@Joujou94 jeee, tak to je mi lito, ale nic si z toho nedelejte a radujte se, ze se povedlo
budu drzet palce at je vsechno v poradku a dej pak vedet jak jsi toho 23 dopadla
ja budu cekat az do 15.1. Jestli se nam zadarilo ![]()
@AlinkaK dekuju, já vám taky
jasne, pak sem pisnu. Snad se doktor dobre vyspi
![]()