Snažení prosinec 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
232
30.12.18 22:19

@Lenis87 Keeeež by :srdce: nebo už jsi nam to zařídila jo 8) :dance: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
31.12.18 05:14

Dobré ráno, tak o5 a zas jen jedna I ani duch :pocitac: i kdyz minule to duchovalo až po 10 dnech po vynechani a po 14 uz to vypadalo normalne II :nevim: a krevni Hcg odpovodalo misto 7 spis 5-6 tak doktor říkal že můžu mít pozdější ovu. No odpo zkusim zajit na gyn a třeba pak budeme moudřejší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
31.12.18 06:42

@timberr Hele nevím, jestli mám až takové schopnosti :mrgreen: Možná, kdybychom si už rovnou založili skupinu: Termín porodu říjen 2019 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
31.12.18 12:42

@Lenis87 :think: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: moznaa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4841
31.12.18 13:39

@timberr @Nana12 Holčičky moc mě mrzí, že Vám to v prosincovém nevyšlo. Držela jsem vše co šlo a to Vaše špinění teda nepochopím 8o Budu moooc držet palce dál ať si k Vám miminka co nejdříve najdou cestu :*

Všem děvčátkům tady krásný celý rok 2019 ať se to tu co nejdříve hemží vytouženýma // :hug: a hlavně zdravýma miminkama :mavam: Po očku dále sleduji a držím, co mám :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
31.12.18 13:58

@Janita3 Teda to je od tebe opravdu mile jak na nas myslis, dííky :srdce: :hug: jojo taky je nam to spineni zahadou, asi se chtelo zadarit ale nevyslo to :think: ale uz jsme se zas nak otrepaly a jdeme dal viď @Nana12 :* a jakpak se dari tobe, kolikaty tt a uz byla i kontrola u dr.? :kytka: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4841
31.12.18 17:40

@timberr Však jste holky šikovný a to by bylo, aby nebylo :hug: Nu já měla jít na první prohlídku až 2.1. ale minulý týden mě chytla bolest zad a spodku, nakonec jsem sebou v práci málem sekla, tak mě zlatej kolega vzal do nemocnice, kde ordinuje i moje dr. Naštěstí vše v pořádku a máme srdíčko :dance: Jen teda jsem byla místo 7+0 teprve 6+3 ale to rozlišení na ultrazvuku děs 8o Málem to tam se mnou šlehlo znova, než se jí srdíčko podařilo najít i jsem se na to musela jít vyčůrat :oops: V ordinaci ma tedy moje dr daleko lepší ultrazvuk, dělají tam i všechny screeningy. Sice tomu prd rozumím, ale můžu posoudit ve stejné fázi těhotenství. Tak jsem zvědavá, jak dopadneme ve středu. Sama jsem byla v prosincových, takže o to víc na Vás budu holky pořád myslet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
2.1.19 20:56

Ahojky. Dnes jsem byla na kontrole u gynekologa. Návštěva příšerná. Šla jsem neobjednana hned ráno na otviracku. S tím, ze proste zkusím štěstí, a cekarna prázdná. Takže mě sestra odkázala do kabinky. Reakce doktora strašná, až mi bylo smutno. Ze prej jdu moc brzo (chtěla jsem jenom potvrdit tehu - jsem 5tt) a ze stejně nic neuvidíme, ze jsem měla zavolat, ze by mi to řekl hned. Díky tomu, ze jsem měla mít i roční prohlídku tak mě teda prohlédl. Nezapomněl mi desetkrát zopakovat, ze mám příště volat a nechodit běh objednání ( v tom případě nechápu, proč mě vůbec zval dovnitř) na ultrazvuku malinký vacek byl vidět. Konkrétně 2 mm. Ale řekl mi, ze mi měly stačit pozitivní testy, ze mi stejně víc neřekne. Jen ze tam něco je a víc příště a nashle. Žádná krev, nic. No já byla vyrizena. Pardon za sloh, musela jsem to pustit dal… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4841
2.1.19 21:34

@Joujou94 Zlato z toho si nic nedělej :hug: Oni někteří dr. jsou takový, třebas v zahraničí se stebou do 12tt nikdo nebaví. Ono je to na jednu stranu dobře, protože my tady plašíme už s počůraným papírkem :mrgreen: Tak pak holt narazíš na takového morouse. Opravdu si z toho nic nedělej, užívej si, že ti přeci těhu potvrdil a příště už se můžeš těšit na srdíčko :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4841
2.1.19 21:36

Jinak děvčátka, my odpovídáme krásně 7+5 :dance: Takže to opravdu chtělo lepší ultrazvuk. Prskám tady těhotenský hormon na všechny snažilky, ať se Vám co nejdříve zadaří :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
2.1.19 21:47

@Janita3 dekuju :srdce: fakt mi z toho bylo smutno … i příteli. První těhotenství a start takový .. ale objednal mě na 23. Tak snad uvidíme víc, dekuju za podporu :* a též držím všem palečky. A myslim si, ze nám dost pomohl ten gel na početí. Tak takový menší typ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4841
2.1.19 22:32

@Joujou94 Vůbec není zač :hug: Je mi jasný, že jak píšeš, takový start zamrzí, ale vyprdni se na nějakého morouse, radujte se, že se tam miminko pěkně klube, to je pro něj teď nejdůležitější :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
2.1.19 23:08

@Janita3 fakt moc dekuju :kytka: už se těším na tu kontrolu. To už by byla možnost vidět toho opravdu víc, ne??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
3.1.19 09:05

@Joujou94 jeee, tak to je mi lito, ale nic si z toho nedelejte a radujte se, ze se povedlo :-) :hug: budu drzet palce at je vsechno v poradku a dej pak vedet jak jsi toho 23 dopadla :) ja budu cekat az do 15.1. Jestli se nam zadarilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
3.1.19 09:31

@AlinkaK dekuju, já vám taky :* jasne, pak sem pisnu. Snad se doktor dobre vyspi :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí