Snažení prosinec 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
299
27.12.18 15:23

@PetraF6 tak jestli uz to mate ozkousene, tak bych nevahala :-) mate overene postupy, ktere ocividne funguji :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
27.12.18 16:01

Tak mne už hrabe ;-) nově se mi dnes přidal zvlastni pocit pri chuzi v podbrisku 8o 8o jako kdyby mi tam poskakoval hopik :D :D :D ti chlapu netusi, o kolik jednodussi ten zivot maji :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
679
27.12.18 16:42

@Elleta urcite to za pokus stojí :palec: i se to samo nabízí ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
27.12.18 16:43

Holky, já se s vámi na nějakou dobu loučím. Nějak to psychicky nezvládám. Určitě ještě napíšu jak to se mnou dopadlo, ale hci si dát pauzu s diskuzemi a internetem. Držím palce abyste každá našla vysněné // já se o dozvím zítra, nejpozději pozítří. Vzhledem k tomu že pořád spinim tak uz se směřuju s tím, že jedu další kolo … mějte se krásně :kytka: :srdce: :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
27.12.18 16:59

@Tarka89 Budu cekat jak jsi dopadla a doufam, ze to bude s dobrym koncem :srdce: . Snad pauzicka pomuze. Drz se a nenech se premoct spatnou naladou :( :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
679
27.12.18 17:22

@Tarka89 to me mrzi, že nás opouštís. Preji at se daří a brzy se povede a treba nam pošleš zprávu, že si v očekávání :srdce: mej se krásně a určitě napiš ;) uz si nepamatuji, jak dlouho se snažíte o mimco, uz mi ty pribehy splývají :think: ale byla jsem také na tom podobně, když jsem to před Vanoci dostala… Ted uz jsem se s tim smirila, co taky jiného zbyva ze :( ale i když se nam nezadarilo teď, ohledni se kolik pozitivních testu tu v prosinci bylo, v lednu jich bude urcite take pár a treba my mezi nimi. Tak hlavu vzhuru :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
27.12.18 17:40

@timberr @PetraF6 holky moc děkuji za podporu. Určitě se ozvu :) dám si měsíc pauzu, tak snad vás potom v další nějaké skupince najdu :kytka: potrebuju teď vážně klid. Dneska jsem byla totálně zhroucena. Snažíme se teprve druhý cyklus, proto mě to tak překvapilo že to tak špatně nesu. Já teda asi vím proč .. a prostě se musím odreagovat. Byla jsem tu s vámi všemi moc ráda :srdce: ještě malickou šanci mám, tak pořád doufám! !!!!! A doufám i ze se zadari vám. Když ne teď, tak v lednu určitě jo!!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
679
27.12.18 17:47

@Tarka89 přesně tak :srdce: drzim palce :hug: jasne, hoď se pořádně do klidu a pak se urcite zase ukaž :srdce: :kytka: :kytka: :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
27.12.18 20:37

@Nana12 vubec nam nepises :( nejsi na tom s naladou nejlip co :zed: doufam ze bude brzo lip a ozvi se :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
28.12.18 08:40

Holky, začínám tedy 1DC. Myslím na vás, a držím pěsti aby aspoň vám to vyšlo. Ozvu se asi až příští měsíc. Je to pro mě hrozně těžké :,( :? :,( snad to pomůže, tak tedy :mavam: :kytka: :srdce: :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1431
28.12.18 08:44

@Tarka89 Tarko, jsem na tom uplne stejne. Tezko se o tom mluvi. Vubec jsem se z toho tentokrat nevyspala. Taky se odmlcuji a vsem tehulkam gratuluji a myslim mooooc na zlaticko @timberr :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1431
28.12.18 08:46

@timberr Jsem psychicky vyrizena. Ozvu se a ty taky ano ? Myslim na Tebe a preju Ti, at se uz ukazou // :hug: :srdce: . Z celeho srdce ti fandim :kytka: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
28.12.18 11:30

@Nana12 hlavní je dat se psychicky do pohody. Drž se, uvolní se, ono to přijde. Dej vědět příští měsíc! !!!! Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
28.12.18 11:35

Ahoj :srdce: prichazim s dalším testem. Co myslíte ? Tři dny do ms. Tohle se objevilo do pěti minut :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
28.12.18 11:39

@Joujou94 Gratuluji, je to tam :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie