Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@PetraF6 tak jestli uz to mate ozkousene, tak bych nevahala
mate overene postupy, ktere ocividne funguji ![]()
Tak mne už hrabe
nově se mi dnes přidal zvlastni pocit pri chuzi v podbrisku
jako kdyby mi tam poskakoval hopik
ti chlapu netusi, o kolik jednodussi ten zivot maji
![]()
Holky, já se s vámi na nějakou dobu loučím. Nějak to psychicky nezvládám. Určitě ještě napíšu jak to se mnou dopadlo, ale hci si dát pauzu s diskuzemi a internetem. Držím palce abyste každá našla vysněné // já se o dozvím zítra, nejpozději pozítří. Vzhledem k tomu že pořád spinim tak uz se směřuju s tím, že jedu další kolo … mějte se krásně
![]()
@Tarka89 Budu cekat jak jsi dopadla a doufam, ze to bude s dobrym koncem
. Snad pauzicka pomuze. Drz se a nenech se premoct spatnou naladou
![]()
@Tarka89 to me mrzi, že nás opouštís. Preji at se daří a brzy se povede a treba nam pošleš zprávu, že si v očekávání
mej se krásně a určitě napiš
uz si nepamatuji, jak dlouho se snažíte o mimco, uz mi ty pribehy splývají
ale byla jsem také na tom podobně, když jsem to před Vanoci dostala… Ted uz jsem se s tim smirila, co taky jiného zbyva ze
ale i když se nam nezadarilo teď, ohledni se kolik pozitivních testu tu v prosinci bylo, v lednu jich bude urcite take pár a treba my mezi nimi. Tak hlavu vzhuru
![]()
@timberr @PetraF6 holky moc děkuji za podporu. Určitě se ozvu
dám si měsíc pauzu, tak snad vás potom v další nějaké skupince najdu
potrebuju teď vážně klid. Dneska jsem byla totálně zhroucena. Snažíme se teprve druhý cyklus, proto mě to tak překvapilo že to tak špatně nesu. Já teda asi vím proč .. a prostě se musím odreagovat. Byla jsem tu s vámi všemi moc ráda
ještě malickou šanci mám, tak pořád doufám! !!!!! A doufám i ze se zadari vám. Když ne teď, tak v lednu určitě jo!!!! ![]()
@Tarka89 přesně tak
drzim palce
jasne, hoď se pořádně do klidu a pak se urcite zase ukaž
![]()
@Nana12 vubec nam nepises
nejsi na tom s naladou nejlip co
doufam ze bude brzo lip a ozvi se
![]()
Holky, začínám tedy 1DC. Myslím na vás, a držím pěsti aby aspoň vám to vyšlo. Ozvu se asi až příští měsíc. Je to pro mě hrozně těžké
snad to pomůže, tak tedy
![]()
@Tarka89 Tarko, jsem na tom uplne stejne. Tezko se o tom mluvi. Vubec jsem se z toho tentokrat nevyspala. Taky se odmlcuji a vsem tehulkam gratuluji a myslim mooooc na zlaticko @timberr ![]()
@timberr Jsem psychicky vyrizena. Ozvu se a ty taky ano ? Myslim na Tebe a preju Ti, at se uz ukazou //
. Z celeho srdce ti fandim
![]()
@Nana12 hlavní je dat se psychicky do pohody. Drž se, uvolní se, ono to přijde. Dej vědět příští měsíc! !!!! Pa
Ahoj
prichazim s dalším testem. Co myslíte ? Tři dny do ms. Tohle se objevilo do pěti minut ![]()