Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@timberr ty vogo to není možné.
A co myslíš že by mohl znamenat ten růžový výtok s krvavou nitkou? Já už mám tak vymazaný mozek že si nepamatuju jestli to před ms mívám nebo ne. Vím že mívám normální špinění s tmavou krví
já bych nám vsem tak moc přála aby to vyšlo tento měsíc
achjo a to čekání. …
to je nejhorší ![]()
@Mišalí Noja az ziiiitraaa
. Porad bolesti na MS… Ted jsem vstavala kdu na WC a zatim nic, jen normalni bili vytok. Na cipek si nedosahnu. Prsa neboli tak, ze bych si musela na ne davat pozor.
Kdovi… Zitra uvidime …
.
@timberr Holky mivaji ducha treba az tyden po meskanj. Vydrzaj zlatoooo
Mas nadeji ! ![]()
Co se da delat, diky bohu si z toho ted nak hlavu nedelam. Sbaad je brzo
a tak su zvedava na tebe @Nana12 co bude zitra
Jinak ja uz su taky zblba a rikam si fakt se mi nestava ze zaspinim dopredu?
A holky co mate dusiky a // gratuluju moc, uzivejte si to
![]()
Holky moc všem gratuluji a přeji vám to
u nás teď probíhá snažení jsem 13 DC. Koupili jsme si gel pro podporu spermíků, tak třeba to zabere 🙂 a když ne je to s ním super doporučuji
![]()
@AlinkaK tak jak jsi dopadla? Já už mám tak nějak MS za sebou, tak zas jedeme nanovo…
Tak já termín ms 1.1 a opět jsem to nevydržela a testla dnes ráno. Prsa mě bolí jako cert … samozřejmě negativní. Jenže já to nemůžu vydržet
někdo se stejným termínem ms? ![]()
@Tarka89 Tak já testovala dnes … vím, ze je to brzo, jenže kdo by vydržel.. a na testu toto 🙄 ms za 6 dnů. A jsem cca 8DPO … co myslíte?
@Joujou94 no já nevím ale já tam krásně vidím ducha
a to jsem na mobilu. Snad bude silit. ![]()
@Tarka89 já prave taky … tak počkám do ms… to abych se ale zaparkovala k TV a na nic nemyslela, protože to bude hrozny 😀 😀 😀
@Luciiik-85 no nakonec prisla, na den presne
Takze taky jedeme nanovo
ted uz jsem 7DC, OV bych mela mit 2.1., tak snad nam to uz vyjde
drzim palce ![]()
@AlinkaK ahoj, nejsi sama u nás taky jedeme další kolo. Dnes jsem 13DC, podle BT ovu byla asi v pondělí no tak uvidíme. Mám pravidelné cykly takže MS 11.1. tak třeba už konečně.. ![]()
Dnes měla potvora přijít a nic… Vrchní je ze dneška. A spodni je z 23.12 (3 dny před MS)
@Vendy 95 Ahoj
ja jsem mereni BT vzdala, nepoznala jsem z ni vubec nic
porad teplota pres 37, tak jsem se na to vyprdla
OV poznam, tak doufame, ze nam to uz vyjde
tak budu drzet palecky, at se vam zadari ![]()