Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nová skupinka na leden https://www.emimino.cz/…2019-338802/
Pak už jen ty s termínem porodů ![]()
Holky, moc mne mrzi, ze vam to neklaplo
ale verim, ze v novem roce se vam zadari a budou //. Hlavne se nestresujte tim, ze jste chtely mimi nadelit nekomu jako darek nebo tim, kdy jste chtely, aby se narodilo. Znam to…resila jsem to podobne a nic. V momente, kdy jsem to vypustila, tak jsem skoro po roce otehotnela. Tenkrat jsem se zamerila sama na sebe - zacala jsem behat, vic se venovat svym zajmum a najednou to bylo. Sice to tenkrat nevyslo, ale verim, ze to tak melo byt, protoze ted se akorat rozvadim a s mimi bych to nedokazala. Preji vam moc sily a posilam pozitivni energii, aby to klaplo ![]()
@PetraF6 ahoj, drzim palce pri novorcni vyrobe miminka
myslim na tebe.
Ahoj,sem tu nová. Snažíme se o mimi 1pokus nevyšel 7+0 zamlklé s revizí
,6nedělka a 1 MS zanáma a teď už mám 6 dní spoždění
a víc než týden nevolnosti, bolest hlavy až s pocity mdlob.jenže při prvním vynechaném dni pouze I jedna
.Tak nevím jestli si to toužebně namlouvám, nebo bylo ještě brzy na testík .
@Anonymní píše:
Ahoj,sem tu nová. Snažíme se o mimi 1pokus nevyšel 7+0 zamlklé s revizí,6nedělka a 1 MS zanáma a teď už mám 6 dní spoždění
a víc než týden nevolnosti, bolest hlavy až s pocity mdlob.jenže při prvním vynechaném dni pouze I jedna
.Tak nevím jestli si to toužebně namlouvám, nebo bylo ještě brzy na testík .
Ahoj, zkus si skocit na krev, ta by mela byt prokazatelnejsi. 6 dni zpozdeni je uz docela dost, tak by se to nekde melo projevit. Mas pravidelne cykly? Z vlastni zkusenosti vim, ze se mi po samovolnem potratu v 9TT rozhazel cyklus a srovnal se po 4 mesicich
Jakš takš pravidelné pravda je že po 11 let HA sem měla 2 cykly a 3 už byl II který nakonec nedopadl.Ráno zkusím eště jeden test jinak odpo zkusim zajit na gyn a poptat se.Mám jen strach zitra du ráno do práce a sem přiřazena na lince kde se tahají docela těžké výrobky.Tak pokud ráno nebudou II tak me napřerřadí na lehčí
.Snad to zvládnu popř zvládneme. Zítra dám vědět jak to vypadalo
@PetraF6 píše:
@Nana12 s tim růžovým vytokem to vypadalo opravdu nadějněo to vis si určitě zklamaná
ale jak pises, mohlo se zadarit, ale mohlo to odejit s MS. Takto plno žen ani nepozna, že byly těhotné. A kdy ted budes mit ovulaci zhruba? Ze píšeš, že zarijove mimi to nebude. Ja kdybych v tomto cyklu opravdu otěhotnela, tak jsem to počítala a termin cca by vycházel kolem 20.9. Vycházel by mi termín přesně na narozeniny moji mámy, proto jsem se na to dívala. Tobe by to případně vycházelo uz na rijen?
Peti, to je presne ono,chceme a ono to nechce …
Ja budu mit OVU nejspis v pruvehu tydne. Minule jsem ji mela 11DC a tak nevim, jestli ji muzu ocekavat zase taknebo si OVUlovat budu jinak
. Ja na ty ovu testy a mereni BT prdim, neumim v tom chodit a silim z toho , bud nemam rano cas na to merit a vedle chlapa sistrkat teplomer do pipky fakt nebudu
nebo nestiham curat na ovu testy
. Hlen to jisti. Ted uz vim, ze jakmile mam ridky vytok po MS tak uz mam plodny dny. A kdyz se zadari..........mela bych termin na zacatku rijna. Primin, pripomen mi jeste zda cekas na MS nebo na OVU ? ![]()
Ja vam nevim holky, porad mi je stridave na zvraceni s pichanim v podbrisku, svedi mne az boli prsa…a kdyz jsem dnes nevydrzela (cca 2 dny do MS), tak jsem testla aže problikl mi tam duch, ale pak nic
asi uz mi hrabe. Jestli to je cele PMS, tak doooooost atypicky.
Ahoj holky, je možné být těhotná už zminuleho měsíce a poznat to teprve teď 2 dny po ovulaci? Podbrisek mě bolí snad celej
včera strašná únava, zvýšená teplota a dnes 36.7 je tam nějaká šance? Co když zkusím test?
@Nana12 jo to chapu. Ja teplotu nemerim. Ale ty ovu testy se mi docela osvedcily. Pac jsem si myslela, že ovu mam 13-14dc a ono kulovy. Test pozitivní jsem mela minulý mesic az 16DC takze docela jsem se sekla. Jinak ja bych mela mit ovulaci ted 31.12 nebo 1.1 takze ted to hezci období
ovu testy delam, jsem doma tak mam cas a mam je nakoupene, tak uz co s nimi ![]()
@Elleta díky, že na me myslís, to je hezké
ja jsem uz take v té nové skupine leden a teda strašně moc nových holek, že se v tom ztracim, kdo je kdo ![]()
@Saja13 tak asi muzes. Zkus test. Pokud bys byla tehotna z minulého měsíce tak ti to uz urcite ukaze… Muzou to byt ale i priznaky ovulace proběhlé
@Elleta tak zkus jeste vydrzet a hlavně delej z ranni moci… Dokud to nedostaneš furt je šance
@PetraF6 právě že tohle mám poprvé, vždy mě bolelo břicho 1den víc a druhý den min a mám tlaky kolem pupíku včera zvýšená teplota a bolest svalů, únava a dneska v poho právě
@PetraF6 ale beru duphaston hormony a ty to mohli třebas rozhodit nevím no, zítra zkusím test když je ten konec roku ![]()
@Nana12 Jo ja se taky velmi tesim az me bude muckat brisko a rikat mi at uz su zase hubena
to mu rada pripominam hadovi
.. jj chlapy nas v tomto smyslu moc nechapou, muj me rika jakoby to nebylo jedno ale ne neni
pro me/nas
Jo ja se musim vzdy otravovat s cervenou 7 dni nekdy 6 dobre
Prave ted pojede hned po novem roku aby byl od 13teho dne cyklu doma tak doufaaaaaaaam ze ovulka nedojde extra brzo
a to se budem muchlovat obden
Naninko pisu az ted, procitala jsem to tu sice ale nak to na me doslo a ja jsem si fakt uvedomila ze to pozdni letni miminko nebude tak jsem sedela se synackem v pokojiku a becela a becela do dlani
a nemohla ani napsat aby me nevidel ze bulim
ale uz sem to ze sebe asi dostala, ne ze bych byla happy ale je mi fajn
tak a ted hura za vama do lednoveho snazeni
![]()