Snažení prosinec 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
443
30.12.18 15:40

Nová skupinka na leden https://www.emimino.cz/…2019-338802/
Pak už jen ty s termínem porodů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
30.12.18 16:25

Holky, moc mne mrzi, ze vam to neklaplo :-( ale verim, ze v novem roce se vam zadari a budou //. Hlavne se nestresujte tim, ze jste chtely mimi nadelit nekomu jako darek nebo tim, kdy jste chtely, aby se narodilo. Znam to…resila jsem to podobne a nic. V momente, kdy jsem to vypustila, tak jsem skoro po roce otehotnela. Tenkrat jsem se zamerila sama na sebe - zacala jsem behat, vic se venovat svym zajmum a najednou to bylo. Sice to tenkrat nevyslo, ale verim, ze to tak melo byt, protoze ted se akorat rozvadim a s mimi bych to nedokazala. Preji vam moc sily a posilam pozitivni energii, aby to klaplo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
30.12.18 16:34

@PetraF6 ahoj, drzim palce pri novorcni vyrobe miminka :-) myslim na tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.18 16:49

Ahoj,sem tu nová. Snažíme se o mimi 1pokus nevyšel 7+0 zamlklé s revizí :,( ,6nedělka a 1 MS zanáma a teď už mám 6 dní spoždění :) a víc než týden nevolnosti, bolest hlavy až s pocity mdlob.jenže při prvním vynechaném dni pouze I jedna :think: .Tak nevím jestli si to toužebně namlouvám, nebo bylo ještě brzy na testík .

• Citovat
  • Upravit
299
30.12.18 17:07
@Anonymní píše:
Ahoj,sem tu nová. Snažíme se o mimi 1pokus nevyšel 7+0 zamlklé s revizí :,( ,6nedělka a 1 MS zanáma a teď už mám 6 dní spoždění :) a víc než týden nevolnosti, bolest hlavy až s pocity mdlob.jenže při prvním vynechaném dni pouze I jedna :think: .Tak nevím jestli si to toužebně namlouvám, nebo bylo ještě brzy na testík .

Ahoj, zkus si skocit na krev, ta by mela byt prokazatelnejsi. 6 dni zpozdeni je uz docela dost, tak by se to nekde melo projevit. Mas pravidelne cykly? Z vlastni zkusenosti vim, ze se mi po samovolnem potratu v 9TT rozhazel cyklus a srovnal se po 4 mesicich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
30.12.18 17:21

Jakš takš pravidelné pravda je že po 11 let HA sem měla 2 cykly a 3 už byl II který nakonec nedopadl.Ráno zkusím eště jeden test jinak odpo zkusim zajit na gyn a poptat se.Mám jen strach zitra du ráno do práce a sem přiřazena na lince kde se tahají docela těžké výrobky.Tak pokud ráno nebudou II tak me napřerřadí na lehčí :( .Snad to zvládnu popř zvládneme. Zítra dám vědět jak to vypadalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1431
30.12.18 18:06
@PetraF6 píše:
@Nana12 s tim růžovým vytokem to vypadalo opravdu nadějně :zed: o to vis si určitě zklamaná 8o ale jak pises, mohlo se zadarit, ale mohlo to odejit s MS. Takto plno žen ani nepozna, že byly těhotné. A kdy ted budes mit ovulaci zhruba? Ze píšeš, že zarijove mimi to nebude. Ja kdybych v tomto cyklu opravdu otěhotnela, tak jsem to počítala a termin cca by vycházel kolem 20.9. Vycházel by mi termín přesně na narozeniny moji mámy, proto jsem se na to dívala. Tobe by to případně vycházelo uz na rijen? :think:

Peti, to je presne ono,chceme a ono to nechce … :roll: Ja budu mit OVU nejspis v pruvehu tydne. Minule jsem ji mela 11DC a tak nevim, jestli ji muzu ocekavat zase taknebo si OVUlovat budu jinak :roll: . Ja na ty ovu testy a mereni BT prdim, neumim v tom chodit a silim z toho , bud nemam rano cas na to merit a vedle chlapa sistrkat teplomer do pipky fakt nebudu :mrgreen: nebo nestiham curat na ovu testy :mrgreen: . Hlen to jisti. Ted uz vim, ze jakmile mam ridky vytok po MS tak uz mam plodny dny. A kdyz se zadari..........mela bych termin na zacatku rijna. Primin, pripomen mi jeste zda cekas na MS nebo na OVU ? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
30.12.18 20:12

Ja vam nevim holky, porad mi je stridave na zvraceni s pichanim v podbrisku, svedi mne az boli prsa…a kdyz jsem dnes nevydrzela (cca 2 dny do MS), tak jsem testla aže problikl mi tam duch, ale pak nic :-) asi uz mi hrabe. Jestli to je cele PMS, tak doooooost atypicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
30.12.18 20:40

Ahoj holky, je možné být těhotná už zminuleho měsíce a poznat to teprve teď 2 dny po ovulaci? Podbrisek mě bolí snad celej :oops: včera strašná únava, zvýšená teplota a dnes 36.7 je tam nějaká šance? Co když zkusím test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
679
30.12.18 21:10

@Nana12 jo to chapu. Ja teplotu nemerim. Ale ty ovu testy se mi docela osvedcily. Pac jsem si myslela, že ovu mam 13-14dc a ono kulovy. Test pozitivní jsem mela minulý mesic az 16DC takze docela jsem se sekla. Jinak ja bych mela mit ovulaci ted 31.12 nebo 1.1 takze ted to hezci období :srdce: ovu testy delam, jsem doma tak mam cas a mam je nakoupene, tak uz co s nimi :nevim:
@Elleta díky, že na me myslís, to je hezké ;) ja jsem uz take v té nové skupine leden a teda strašně moc nových holek, že se v tom ztracim, kdo je kdo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
679
30.12.18 21:12

@Saja13 tak asi muzes. Zkus test. Pokud bys byla tehotna z minulého měsíce tak ti to uz urcite ukaze… Muzou to byt ale i priznaky ovulace proběhlé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
679
30.12.18 21:13

@Elleta tak zkus jeste vydrzet a hlavně delej z ranni moci… Dokud to nedostaneš furt je šance

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
30.12.18 21:15

@PetraF6 právě že tohle mám poprvé, vždy mě bolelo břicho 1den víc a druhý den min a mám tlaky kolem pupíku včera zvýšená teplota a bolest svalů, únava a dneska v poho právě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
30.12.18 21:17

@PetraF6 ale beru duphaston hormony a ty to mohli třebas rozhodit nevím no, zítra zkusím test když je ten konec roku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
30.12.18 22:17

@Nana12 Jo ja se taky velmi tesim az me bude muckat brisko a rikat mi at uz su zase hubena :roll: :mrgreen: :mrgreen: to mu rada pripominam hadovi :mrgreen: :pocitac: .. jj chlapy nas v tomto smyslu moc nechapou, muj me rika jakoby to nebylo jedno ale ne neni :roll: pro me/nas :lol: Jo ja se musim vzdy otravovat s cervenou 7 dni nekdy 6 dobre :roll: :mrgreen: Prave ted pojede hned po novem roku aby byl od 13teho dne cyklu doma tak doufaaaaaaaam ze ovulka nedojde extra brzo :cert: a to se budem muchlovat obden :palec: Naninko pisu az ted, procitala jsem to tu sice ale nak to na me doslo a ja jsem si fakt uvedomila ze to pozdni letni miminko nebude tak jsem sedela se synackem v pokojiku a becela a becela do dlani :roll: :roll: a nemohla ani napsat aby me nevidel ze bulim :mrgreen: ale uz sem to ze sebe asi dostala, ne ze bych byla happy ale je mi fajn ;) tak a ted hura za vama do lednoveho snazeni :hug: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí