Snažení prosinec 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1431
3.1.19 12:08

@Janita3 Ahojky Janitko, jak se ti dari? Ja uz se v diskuzich tady i v lednovych ztracim jak pes :roll:. Hledam porad nekohov :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:. Ja jsem porad ve stadiu snazeni a cekani. Tento mesic bufu asi tezce tapat kdy ovulka bude. Ale doma mam uz ovu test a cekam co z toho bude, zatim slabota cili nic. Ale…Uz od skonceni MS kdy jsem spinila se me spustil vodovy vytok. Ovulku budu mit beztak v sobotu. V utery bylo tuleni tulenicko a dneska a zitra bude zase :mrgreen:. V sobotu a nedeli nam sex nevyjde ani nahodou :roll:. Tak snad 3 tuleni v tomto tydnu k necemu budou 8o. Budu se tesit, az se ozves a podas nejaky pikantnosti. Snad nam tento rok bude nakloneny vsem vice nez ten predchozi :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4841
3.1.19 15:52

@Joujou94 To každopádně bude vidět více ;) Jestli jsi teď v 5tt za dva týdnu budeš v 7tt tak už bude i srdíčko :dance: a ten hňup dr. už nebude moci remcat, uvidíš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4841
3.1.19 15:59

@Nana12 Ahooojky, zrovna jsem nedávno psala, jak se Vám s Timberrkou daří a že na Vás myslím :hug: Nu u nás zatím vše v pořádku, mimi krásně odpovídá, takže zítra začínáme 8tt :dance: Já to s tou ovulkou měla naprosto stejně, nebýt digitálních testů, věděla bych z obyčejných akorát tak prd 8o Nu hlavně, že tam dušík je, už se ti blíží, tak jak říká moje dr. Pěkně to tam naplňte, oni si tam počkají :mrgreen: I když my tedy začali plniti spíše až po té ovu :oops: Určitě, věřím, že ta 19 prostě bude lepší a moooc držím palce a budu se těšit na další hlášení :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
3.1.19 17:07

@Janita3 už se těším :dance: dam vědět. Co ty? Jak ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4841
3.1.19 17:18

@Joujou94 Nu uplně dobře to nezvládám, ten poslední týden, nevolnosti celý den. Spodek bolí, záda taky, ale prostě to k tomu patří a budu doufat, že je vše v pořádku. Určitě mi to nedá a pořídim si AngelSounds aby mě alespoň malinko během kontrolama uklidňoval. Na další velikou kontrolu jdu až za tři týdny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
3.1.19 17:54

@Janita3 mě teda zada taky bolí silene… a taky doufám ze to přejde :D a co přesně je ten Angelsounds?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4841
3.1.19 21:55

@Joujou94 Nu, je to takový senzor - ultrazvuková sonda, kterou můžeš poslouchat, jak miminku tluče srdíčko. Samozřejmě nic se nemá přehánět, ale ta minutka denně mimču ublížit jistě nemůže, když to maminu uklidní. Schválně zkus do vyhledávače, ať máš představu, jak ten stroječek vypadá ;) Doporučuje se od 12tt ale holky většinou dokáží najít už od 9tt po tom ZT, které mám za sebou si myslím, že by mě tahle věcička hodně uklidňovala. Hlavně to ani není drahé už kolem 1000,– se dá sehnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
679
3.1.19 22:27

@Nana12 ahoj, koukám na ten test z přijde mi úplně negativní :think: ty ovulační testy maji duchy všechny. Mozna by bylo dobry zkoušet dělat jeden mesic pořádně testy, abys opravdu měla jistotu, kdy ovulka nastává. Uz i vzhledem k tomu, že musis manžela do tuleni nutit. Tak abys to mela správně načasováne :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
4.1.19 10:52

Holky jsem vyřízená :,( už asi 5den mě pálí žáha,ranní a noční nevolnosti pocit na zvracení a zácpa. Bolest v podbrisku , k Doktorce můžu až v pondělí. Musím být v práci :( co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
679
4.1.19 11:08

@Lilinka6546 a co test???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4841
4.1.19 12:02

@Lilinka6546 Pokud by nebyl už pozitivní těhotenský test, je na nevolnosti brzy, ta se objeví až se vzrůstající hodnotou HCG v krvi. K dr určitě nemá smysl jít, ještě nic neuvidí pokud je to v začátku. Kdy tu mrchu NEčekáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
4.1.19 15:00

@PetraF6 dělala jsem si ho 2 .ledna a nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
4.1.19 15:01
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
4.1.19 15:02

@Janita3 za 3-4 dny bych to měla dostat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
4.1.19 15:04

@PetraF6 nejde mi vložit foto testu . Už jsem ho tu vkládala . Jsem na mobilu,kdyžtak pak vložim až budu na pc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí