Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Janita3 Ahojky
my opravdu až příští měsíc. Jelikož stavíme barák a máme to načasovaný, tak abychom tam pak už mohli být s prckem
mám bohužel nějaký problémy, tak musíme už zkoušet mimi teď..tak doufám, že nám to časově vyjde
jak u vás se těšíte na snažení?
![]()
@staisi Ahojky. Ale víš jak se to říká, spousta holek otěhotněla takhle rychle právě. Udělej to, jak to cítíš. Tak to bude správně
přeju ti moc štěstí, zadaří se ![]()
@skorotehotna tak schválně kdo z nás tady ve skupině bude první
néé, to byla nadsázka. Snad nám to půjde všem jak po másle
![]()
@rumela9 To mě mrzí, že máš taky nějké komplikace, snad nic vážného a pak to půjde pěkně jako po másle, jak píšeš
Je fajn, že Vás teď něco příjemného, jako je budování hnízdečka
Já už se těším na snažení moc, ale taky se snažím moc neupínat k tomu, že se brzy zadaří. I kyž bych si tak moc přála, aby se k nám do Vánoc naše
vrátilo.
@Janita3 hlavně se musí myslet pozitivně. Já si třeba vůbec nepřipouštím, že by to nešlo. Prostě si vždycky řeknu, to půjde, to bude a bude!
je fakt, že pak může přijít větší zklamání, ale přijde mi zbytečný se strachovat něčím, co ještě nenastalo, tak uvidíme
a jak tobě vychází ovulace? Pod stromeček by to byl krásnej dáreček
a hlavně ten čas před těma Vánoceme, člověk je ve shonu a kvapu…to nám hlavu trošku zaneprázdní ![]()
@rumela9 Ovulka mi vychází na konec měsíce, ale uvidím po té revizi, jestli už budu srovnaná. Dříve jsem jí paradně poznala
Nikdy jsem ovu netestila, ale teď se mi podařilo vyhrát balíček v jedne Výzvě pro maminky, tak u jsem strašně zvědavá ![]()
@Janita3 Tééda, paráda
já nikdy nevyhrála
mně vlastně taky vychází tak nějak ke konci měsíce..tak to bysme to měly skoro stejně ![]()
@rumela9 Tak super
Ju a přesně, snažím se myslet pozitivně, i když teda u mě je to pořádně těžký, vždycky hned vidím všechno černě ![]()
@Janita3 Jo, to mi povídej. Obzvlášť po tom, co mám ty problémy. Na začátku to bylo hrozný. Teď už jsem se trošku naučila s tím žít, tak se snažím myslet pozitivně a snad to přijde
já mám teda dost reálnou šanci na dvojčata, to bych zase tak moc pozitivně neviděla
![]()
@rumela9 Jeee to ja bych si dvojčátka přála
Máš půl úspěchu za sebou, protože smýšlíš pozitivně. Hlava je mocná, určitě se ti taky zadaří ![]()
@Janita3 to musí být šílenej záhul. Ale je pravda, že přítel je v rodině má a já taky a hned dvoje
tak uvidíme, každopádně lepší dvě najednou, než žádné
určitě se nám zadaří všem. Vánoční čas je čas kouzel
![]()
@Janita3 píše:
@staisi Jak jsem psala, jsi moc statečná, je to pro tebe ještě čerstvé. Budeš se pak řídit svým pocitem a uvidíšŘíká se, že po revizi je „pohnojené“
Teda po šestinedělí mi přijde docela brzy, ale je pravda, že jedna ms mezi tím proběhne. Já bych se ale bála, aby bylo tak brzy vše v pořádku. Asi mi to nedá a ještě se objednám k dr před snažením po příští ms. Sice už nám dala dr v pátek zelenou, ale prostě mám pořád takový divný pocit, že něco není v pořádku
Tak ještě uvidím, jestli se to nesrovná s ms příští týden. Nebyl od revize den, abych neměla divné tlaky a to mám zítra už sedmý týden po zákroku
K doktorce si raději zajdi, ať máš klid v duši. Já udělala to samé hned tohle pondělí. Furt se mi to nějak nezdálo, celkem dost mě bolelo břicho, ale brufen to spravil. Naštěstí mi doktor potvrdil, že děloha je čistá. Teď už jen trochu špiním a bolest je úplně pryč. MS jsi dostala normálně po revizi? Já doufám, že mi to taky nějak normálně naběhne. ![]()
@rumela9 píše:
@staisi Ahojky. Ale víš jak se to říká, spousta holek otěhotněla takhle rychle právě. Udělej to, jak to cítíš. Tak to bude správněpřeju ti moc štěstí, zadaří se