Snažení prosinec 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1033
10.10.18 12:20

@Janita3 Ahojky :mavam: my opravdu až příští měsíc. Jelikož stavíme barák a máme to načasovaný, tak abychom tam pak už mohli být s prckem :mrgreen: mám bohužel nějaký problémy, tak musíme už zkoušet mimi teď..tak doufám, že nám to časově vyjde :roll: jak u vás se těšíte na snažení? :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
10.10.18 12:20

@Charlie1302 Ahoj. Vítej mezi námi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
10.10.18 12:22

@staisi Ahojky. Ale víš jak se to říká, spousta holek otěhotněla takhle rychle právě. Udělej to, jak to cítíš. Tak to bude správně :kytka: přeju ti moc štěstí, zadaří se :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
10.10.18 12:49

My začneme za měsíc :) snad to půjde co nejrychleji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
10.10.18 13:32

@skorotehotna tak schválně kdo z nás tady ve skupině bude první :mrgreen: :mrgreen: néé, to byla nadsázka. Snad nám to půjde všem jak po másle :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4841
10.10.18 15:07

@rumela9 To mě mrzí, že máš taky nějké komplikace, snad nic vážného a pak to půjde pěkně jako po másle, jak píšeš :lol: Je fajn, že Vás teď něco příjemného, jako je budování hnízdečka :) Já už se těším na snažení moc, ale taky se snažím moc neupínat k tomu, že se brzy zadaří. I kyž bych si tak moc přála, aby se k nám do Vánoc naše :srdce: vrátilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
10.10.18 15:17

@Janita3 hlavně se musí myslet pozitivně. Já si třeba vůbec nepřipouštím, že by to nešlo. Prostě si vždycky řeknu, to půjde, to bude a bude! :mrgreen: je fakt, že pak může přijít větší zklamání, ale přijde mi zbytečný se strachovat něčím, co ještě nenastalo, tak uvidíme :) a jak tobě vychází ovulace? Pod stromeček by to byl krásnej dáreček :pankac: a hlavně ten čas před těma Vánoceme, člověk je ve shonu a kvapu…to nám hlavu trošku zaneprázdní :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4841
10.10.18 16:09

@rumela9 Ovulka mi vychází na konec měsíce, ale uvidím po té revizi, jestli už budu srovnaná. Dříve jsem jí paradně poznala :lol: Nikdy jsem ovu netestila, ale teď se mi podařilo vyhrát balíček v jedne Výzvě pro maminky, tak u jsem strašně zvědavá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
10.10.18 16:14

@Janita3 Tééda, paráda :lol: já nikdy nevyhrála :roll: :mrgreen: mně vlastně taky vychází tak nějak ke konci měsíce..tak to bysme to měly skoro stejně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4841
10.10.18 16:32

@rumela9 Tak super :hug: Ju a přesně, snažím se myslet pozitivně, i když teda u mě je to pořádně těžký, vždycky hned vidím všechno černě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
10.10.18 16:39

@Janita3 Jo, to mi povídej. Obzvlášť po tom, co mám ty problémy. Na začátku to bylo hrozný. Teď už jsem se trošku naučila s tím žít, tak se snažím myslet pozitivně a snad to přijde :dance: já mám teda dost reálnou šanci na dvojčata, to bych zase tak moc pozitivně neviděla :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4841
10.10.18 17:20

@rumela9 Jeee to ja bych si dvojčátka přála :lol: Máš půl úspěchu za sebou, protože smýšlíš pozitivně. Hlava je mocná, určitě se ti taky zadaří :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
10.10.18 17:32

@Janita3 to musí být šílenej záhul. Ale je pravda, že přítel je v rodině má a já taky a hned dvoje :roll: :mrgreen: tak uvidíme, každopádně lepší dvě najednou, než žádné :andel: určitě se nám zadaří všem. Vánoční čas je čas kouzel :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
11.10.18 20:03
@Janita3 píše:
@staisi Jak jsem psala, jsi moc statečná, je to pro tebe ještě čerstvé. Budeš se pak řídit svým pocitem a uvidíš :hug: Říká se, že po revizi je „pohnojené“ :lol: Teda po šestinedělí mi přijde docela brzy, ale je pravda, že jedna ms mezi tím proběhne. Já bych se ale bála, aby bylo tak brzy vše v pořádku. Asi mi to nedá a ještě se objednám k dr před snažením po příští ms. Sice už nám dala dr v pátek zelenou, ale prostě mám pořád takový divný pocit, že něco není v pořádku :( Tak ještě uvidím, jestli se to nesrovná s ms příští týden. Nebyl od revize den, abych neměla divné tlaky a to mám zítra už sedmý týden po zákroku :zed:

K doktorce si raději zajdi, ať máš klid v duši. Já udělala to samé hned tohle pondělí. Furt se mi to nějak nezdálo, celkem dost mě bolelo břicho, ale brufen to spravil. Naštěstí mi doktor potvrdil, že děloha je čistá. Teď už jen trochu špiním a bolest je úplně pryč. MS jsi dostala normálně po revizi? Já doufám, že mi to taky nějak normálně naběhne. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
11.10.18 20:06
@rumela9 píše:
@staisi Ahojky. Ale víš jak se to říká, spousta holek otěhotněla takhle rychle právě. Udělej to, jak to cítíš. Tak to bude správně :kytka: přeju ti moc štěstí, zadaří se :andel:
:mavam: Ano vím o tom. Mamka taky otehotnela, nějak hned po šestinedeli… Já raději do toho prosince počkám. Ale bude to nekonečný čekání. Od té revize se mi honí v hlavě jen mimino :hug: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí