Snažení prosinec 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
1.1.23 11:32

@Tulipan30 Ty testy jsou pozitivní nebo negativní? Já to nějak nechápu. Nevidím tam druhou čárku.

• Citovat
  • Upravit
841
1.1.23 11:39
@Anonymní píše:
@Tulipan30 Ty testy jsou pozitivní nebo negativní? Já to nějak nechápu. Nevidím tam druhou čárku.

Pozitivní, je tam slabá a růžová na všech. Ale včera jsem byla teprve 9-10den DPO :) Na mamatestu by byla jistě dálnice, ale těm už nevěřím. Doma je vidíme všichni moc hezky, ale po minulých zkušenostech už stojím pevně nohama na zemi. Vůbec jsem ani nečekala že by tam mohli být. Hlavně to bylo z odpolední moči, ne z ranni. Koukala jsem se znovu na fotky a vidím je tam. :dance: Ale jsou slabé, zatím odpovídající DPO. Tak jen doufat, že to všechno dobře dopadne. :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2278
1.1.23 11:56

@NellyK. No to je úžasný!!! :srdce: Mám radost za tebe! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2278
1.1.23 11:56

Zítra na mě holky myslete v 9 ráno jdu na gyndu. Ať mi to potvrdí a vše je prosím v pořádku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
1.1.23 12:01

@Tereza2892 🍀 🙏 ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
1.1.23 12:02

@NellyK. Krásně sílí ❤️!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
1.1.23 13:01

@Tereza2892 tobě také držím pěsti. :srdce: A těším se na dobré zprávy. Kolik DPO jsi? Nějak jsem to přehlédla.

Jinak já první měsíce snažení a zjištění // také plašila a měla velký strach. Někdy jsem si přišla až otravná s tím. Je to úplně normální. :srdce: :hug: A od toho tady snad ta skupinka je, aby jsme si vzájemně poradili, povzbudili atd. :srdce:
Doufám, že tok 2023 začneme všichni pozitivně a já tu budu číst jen samé dobré zprávy. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
1.1.23 13:12

Kamarádka mi dnes přivezla mamatesty.
Test dělaný teď po snídani, pila jsem. // Jsou slabé ale jsou. Dnes bych měla být 10-12DPO termín MS nebo jeden den zpoždění. Kdybych si neudělala test pro jistotu včera před velkou pařbou tak bych o tom ani nevěděla. Ale jsem už 3 dny nadmutá jak koza, a ve vaně mě pálilo celé tělo (poprvé). Kamarádka ze srandy, že budu těhotná. To víte že mám radost, s kterou se tu chci také s Vámi podělit. :srdce: Už nezbývá než počkat jak se to vyvrbí. :hug: Myslím i na Vas, já miluju samé dobré zprávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2278
1.1.23 13:29

@Tulipan30 to jsi napsala krásně a jsem ráda že tahle skupinka je a jste tu takhle fajn. Já mám dneska 15 den zpoždění s ms, testy jsem teď už nedělala naposled tedy ve čtvrtek Digital a tam bylo 3+, od té doby nic. Ale mužů říct že prsa mě fakt hrozně bolí z boku a dneska je mi fakt špatně od žaludku. Nezvracim ale nevím jak dlouho to udrzim ještě.. hlava mě bolí no vopicka bez alkoholu zadarmo :think:
Každopádně zítra určitě podám info až půjdu od doktorky. Jako měla bych být podle výpočtu v 5 týdnu. Protože jestli to sedí tak k oplodnění došlo kolem 3.12 a poslední menstruaci jsem měla 20.11.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2278
1.1.23 13:30

@Tulipan30 tak to je krásný!!! ❤️ moc držím palečky!!! Sakra ze by ten rok 2023 začal fakt krásně ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2278
1.1.23 13:34

I když podle počtu podle poslední menstruace která byla 20.11. Bych měla být v 6 týdnu tak jsem na to zítra zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
1.1.23 14:02

@Tereza2892
Tak to už zítra budeš vědět. To už bude něco krásně vidět. :srdce: :kytka: těším se na zprávu

Doktor říkal, že už to poznaji na ultrazvuku od HCG 80(lepší uktrazvuky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2278
1.1.23 14:03

@Tulipan30 spíš mi řekni prosím, já jsem asi úplně hloupá. Když to počítám od poslední menstruace tak by to měl být 6 týden a když od oplodnění tak 5 týden cca. Ale doktoři to počítají od poslední menstruace. Takže jsem tedy nejspis v tom 6 týdnu? Vím ze se to zítra snad ukáže v jakým atd ale říkám to správně? A dekuji určitě dam vědět a ty taky jak se to bude vyvíjet!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
1.1.23 14:12

@Tereza2892
Od prvního dne MS
Ale může být plod klidně mladší než dle MS. :) Já měla dceru mladší. Měla jsem být dle MS 8-9tt a ještě ji nebylo srdíčko, protože Plod byl mladší a menší. Doktorka ji dala šanci a už ji je 10let :lol:
Takže dle MS jsi v 6 týdnů. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2278
1.1.23 14:14

@Tulipan30 skvělý moc děkuji, tak uvidim zítra/ sakra to už se dítě napojilo na mě a já dneska do sebe z jídla nic nedostala 😳 to jsem matka už takhle na zacatku 😳 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí