Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@JuicyLucy
Tak to je ukázkový pozitivní test. Tiše gratuluji a přeji ať je vše dobré
![]()
@JuicyLucy tak to je krásná carka
gratuluji ![]()
@Dom_enka zkus zase zítra ![]()
Ahoj holky, od 2h nemůžu spát
, tak jsem si před chvilkou udělala testy, i ten digitální a je to tam
![]()
Na mamatestu je oproti včerejšku čárka o dost výraznější, tak snad je to na dobré cestě, co myslíte? ![]()
@NellyK.
Ahojky. MS má být až 3.1 pokud dobře čtu, tak to už vypadá na mamatestu hodně dobře
další test bych nechala až na toho 3.1 ať je pěkné srovnání ![]()
@NellyK. Takto je paráda
Já bohužel nic, úplně bílo
Tak počkám na ms a budu doifat ve 3. cyklus…
@NellyK. Hohoho!!! Gratuluju!!! To vypadá sakra sakra dobře!!!
držím palečky dal!!!
![]()
Mě tak už třetí den cca je tak zle od žaludku holky, nezvracim to zatím ne ale úplně mě to nakopava.. nevím zda je to takhle brzy možný ale asi jo.. ![]()
Holky ahoooj, nějaký čas jsem se neozvala, ale pročítala jsem vás poctivě, když byl čas
. Všem s čárkama moc gratuluju!!! Krásně se na ně kouká… Já dneska nejspíš (0)1DPO, takže testování mě čeká za ty dva týdny - včera od rána pozitivní OT, večer asi půl hod píchání a křeče v břiše, takže ovulace nejspíš včera v noci. Jak byl manžel teď mezi svátkama doma, tak jsme na tom pracovali fakt poctivě
. Popravdě, dneska se hrnul, že až mládě bude v poledne spát, ještě to pojistíme, ale už fakt nemůžu 🤣 🙈
Dneska je Silvestr, tak Vám všem do nového roku přeju jen to nejlepší, štěstí, zdraví, pohodu a nekončící úsměv na tváři i na duši 🍀 ❤️ 🍷
@Tereza2892 píše:
Mě tak už třetí den cca je tak zle od žaludku holky, nezvracim to zatím ne ale úplně mě to nakopava.. nevím zda je to takhle brzy možný ale asi jo..
S dcerou jsem to právě podle zvracení poznala dřív než na testech. A nechci strašit, ale zvracela jsem celých zbylých 8 měsíců, i na porodním sále 🙈. Ale já mám s navalováním problém i běžně 🤦… Většina holek je od 2.trimestru v pohodě, tak určitě budeš mít za pár týdnů klid. Jeeeej, když si vzpomenu, kde všude jsem těhotná zvracela 🤣 🙈
@papousekkakadu takže i když jsem asi ve čtvrtým, pátým týdnu protože na gyndu jdu až 2.1 a jsou to moje výpočty tak je to možný?
No ty blahoooo tak to bude asi ještě zajímavý ![]()
@papousekkakadu ahoj jsme na tom stejně, já včera taky pozitivní OT a počítám, že dnes silvestrovská ovulace a od zítra počítám 1 DPO 😊 To budeme testovat společně
@Tereza2892 jj, možný to je. Způsobuje to HCG, takže jak roste jeho hodnota, je ti špatně. Teda někomu ne, šťastlivci…