Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Gracetheworld
Většinou mívám 35 dní cyklus, ale minulý se mi o 14 dní skoro zpozdil, takže teď nevím jak to budu mít.
Těhotenský test jsem si nedelala, přišlo mi to brzy. Zkusila bych až někdy kolem toho 5.1., nicméně mě bolí prsa a když si lehnu, tak cítím takový tlak v břiše
už z toho asi blbnu
manžel mi říká, že jsou to střev
. Tak uvidíme, co bude dál. Jinak moc děkuji za doporučení OT.
@Terka1702 Terezko moc mě to mrzi ale asi na tom budu za chvíli stejně od rána zas jen nervy a brecim a brecim.. furt nějaký starosti 😭
@Tereza2892
Nene nesmíš na tom být stejně, co pejsek? Mě doktor dneska při tom všem potěšil a říkal, milovat se musíte pro zábava a lásku a ne pro děti, tak stejně musíte i myslet, pro zábavu a legraci. Tak s tím jdu do nového roku.
@Terka1702 to je krásný pejsek tak nějak.. ale pohádali jsme se s chlapem docela dost. Já tu sedím bulim.. to ten skoro nový rok začíná Terezko 😭. Koupila jsem si přece jen ještě jeden test ten clear blue zda týdny přibyly a ani nemám náladu si ho dělat 😭
@Tereza2892
Hele tak si ho nedělej, uvař si čaj, nebo zajdi na procházku a test si udělej, až na něj budeš mít náladu
jak dlouho už máš zpoždění? ![]()
@Terka1702 Terezko tak jsem si ho udělala mám 9 dni zpoždění. Nejdřív jsem měla 1-2 a teď mám toto
@Tereza2892
Paráda, to je krásné
tak to by tě už mohlo uklidit, což
Jak dlouho se vlastně snažíte? Už se v tom tady ztrácím kdo, jak dlouho a kolikáté ![]()
@Terka1702 my jsme začali v půlce listopadu po menstruaci a 3.12 vypadá ze se to povedlo. V dubnu jsem vysadila antikoncepci takže vlastně skoro hned první cyklus od listopadu. Což mi přijde až zajímavý a čekám co z toho bude
@Tereza2892
Tak to by bylo úžasné
uvidíš, doktor tě určitě taky uklidní a špatné nálady pak přejdou a budeš se s úsměvem těšit ![]()
@Tereza2892 nedá mi to a po dlouhé době napíši😅. Hergot, vy se máte doma radovat a ne hádat. Máte neskutečně štěstí, že po měsíci snažení čekáte miminko. My můžeme ostatní jenom v dobrém závidět. Takže neblnete a užívejte si tohoto štěstí, které k vám přišlo! ❤️ Nic víc si myslím, že na světě není a nestojí za žádné hádky
Preji vsem uspesne testovani
. Me vychazi testovani az na zacatek ledna ☺️. Ale zkousime to teprv 1.cyklus, tak by byl asi zazrak, kdyby to hned vyslo
@Karla22 jsi skvělá. Ono to bylo prostě blbá chvilka.. hádka zbytečná ale docela krutá no.. tak snad už bude klid.
Mockrát děkuji za podporu.. holky.. taky jsem překvapena ze to šlo takhle rychle kord mdyz jsem ockovana na covid to byla kauza ze snad nemůže člověk být pak tehotny do toho antikoncepce x let.. do toho tromboza no období pěkný takže se sama divím
@Petra0009 a nám to vyšlo tak třeba budeš mít štěstí držím palce!!!
@Tereza2892 tak vidíš 😊 řekněte si vždy, že máte to n učenější a vše ostatní je zbytečně 😊
Ahoj holky, dnes jsem 13dc tak jsme to prubli, včera večer jsem měla plodný hlen a to prý pak do 2 dnů nastává ovulace. Tak uvidíme. Ještě se to vyplatí zkusit asi zítra a pak už je to jedno
každopádně testování vyjde na leden, tak se asi uvidíme v lednové diskuzi
zatím anonym prosím