Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Testujete už před vynecháním MS? Já jsem hrozně nedočkavá, těch 14 dní je hrozně dlouhých
a připravujete se nějak jak to říct mužům až to vyjde? ( někteří mají nakoupené dopředu třeba bodýčko nebo tak)
@Ardilera Já jsem na začátku testovala snad pořád, hrozně mě to bavilo
, ale není to dobrý nápad, protože MS může stejně přijít a „spláchnout to“ a člověk je akorát zklamaný. Jinak až to vyjde, tak přítelovi řeknu, že jsem znovu těhotná a že věřím, že teď už to bude mít lepší konec, než minulé těhoteství. Stejně tak bych po minulé smutné zkušenosti rozhodně nic jako bodýčko nekupovala. Pozitivní těhotenský test ještě vůbec neznamená, že všechno dopadne tak, jak má a pak je z toho člověk akorát zdeptaný, že má doma něco, co mu to připomíná.
@Ardilera já mu to poprvé řekla na rovinu… Tentokrát bych chtěla dát do zapékací mísy organzy - růžovou a modrou, na to položit těhotenský test a dudlík a pak vyčkávat až si půjde pro jídlo
uvidíme jestli to vyjde ![]()
Ahoj mužů se přidat snažíme se skoro 2 roky zkusila jsem všechny možný bylinky ovu testy dělám každý měsíc vyšetření z krve všechno v pořádku manžel taky v pořádku nechapu kde je chyba
Ahoj holky, přidám se k vám. Já jsem zrovna ve fázi čekání na ovulaci a věřím, že se zadaří. Piju kontryhel, kdysi mi po ZT pomohl a jím listovku a občas Macu. Testy dělám, ale my máme sexuální život celkem pestrý, tak spíš pro svou pocit. Teď mi zrovna přijdou nějaké digitální.
@Leliii píše:
Ahoj mužů se přidat snažíme se skoro 2 roky zkusila jsem všechny možný bylinky ovu testy dělám každý měsíc vyšetření z krve všechno v pořádku manžel taky v pořádku nechapu kde je chyba
A zkusila jsi změnu gynekologa nebo návštěvu Caru? My se také snažili dva roky a vše bylo v pořádku. Až po změně lékaře se „objevil“ problém, tak doufáme, že už brzy objevíme // ![]()
@3mamamina píše:
Ahoj holky, přidám se k vám. Já jsem zrovna ve fázi čekání na ovulaci a věřím, že se zadaří. Piju kontryhel, kdysi mi po ZT pomohl a jím listovku a občas Macu. Testy dělám, ale my máme sexuální život celkem pestrý, tak spíš pro svou pocit. Teď mi zrovna přijdou nějaké digitální.
Ahoj, jakou znacku mas prosim tě Macy a jak je velka ta tableta?
@Catherine22 zkusila jsem změnit doktorku ale nikam se neposouvame oni berou ze jsem mlada tak asi proto to nějak nehroti
@Leliii I když jsi mladá, po dvou letech už bych chtěla, aby se něco dělo
Být tebou zkusila bych nějaké centrum asistované reprodukce. Třeba je chyba někde v genetice (ale tomu já vůbec nerozumím
)
Ahoj holky,
přídávám se k Vám. My se snažíme od srpna. Napoprvé to nevyšlo, tak zkoušíme dál. Beru listovku a zkouším kotryhelový čaj. Tenhle měsíc teprve na ovu čekám. Tak snad se těch miminek dočkáme všecky. ![]()
@kamilka33 já mám raw Maca Powder. Ale je to prášek a je to pěkný hnus. Příště jdu do tablet ![]()
@Catherine22 já nevím jak to funguje vůbec nepotřebují nakou zadanku do centra
Ahoj pridam se..v červenci revize teď po třetí ms chceme začít..jsem akorát v plodných dnech takže už bych mohla, ale děsi mě covid. Ne tohle, ale horečky..a průběh na začátek plodu..takže fakt nevím
co vy? Vy se nebojíte?
@Nelel12 to víš, že taky vše sleduji. Ale takhle bych neměla prcka nikdy. Horečku můžeš mít ale i bez covidu. Stačí chripka.
Stačí cokoliv, beru to stejně jako ty, ale bohužel jsem o jedno přišla, nerada bych to zazila znova. Taky jsem dostala jednodenní horečku co měli doma všichni a do týdne jsem krvácela a bohužel…@Katka900