Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mě v tom věku začínal také přechod bohužel.
Zkus IVF kliniku.
Já díky IVF s darovanými vajíčky měla děti ve 40 a ve 43 letech.
Bude mi 48 a kdybych prodlužovala mražení u embryii a chtěla další, tak věřím, že by mi pomohli.
@Zumpa píše: Více
Také jsem byl za vyvrhele, když jsem se snažil zastat chlapa, který pochopil, že 38 je na dítě starý.
@kocourGarfield píše: Více
Tak jezdit na výlety, dovolené, chodit do školy a nebo dělat na zahradě, když můžu…je něco jiného být akční, protože musím.
U toho věku 60+ je to aktivní senior a během pár měsíců bolavý klubíčko. Skoro důchodce se prostě nemůže měřit s 40cátniky…tak to prostě ej ať se ti to líbí nebo ne.
@kocourGarfield píše: Více
Jo holka komunismus už je dávno fuč ![]()
@Adull píše: Více
znám i dost neaktivních čtyřicátníků, co se s aktivním důchodcem nemůžou měřit ![]()
@topazio Ano, to je jedna z možností. Ale ať je to, jak je, myslím, že zakladatelce není lehko. A mrzí mě, když tu zakladatelky různých témat dostávají úplné nakládačky nevyzadanymi radami. Objevují se tu často úplně běžné, bohužel smutné situace, v které se může ocitnout každá z nás. To si prostě ta osoba často nezaslouží. Proč by měla..
@boruvka33 proč nejdete někam do CARu? Aspoň si nechat udělat nějaká vyšetření, ať víš na čem jste ![]()
@Snorlaxik píše: Více
A hlavně člověk už nevypadá opravdu mlade. V 46 s břichem, to musí byt podívána.
@Adull A jéje. Slovo nadsázka, zopakovat prosím její význam, než hned napadat.
A nevytrhovat z kontextu. Jsou prostě zdravotní potíže, které můžou signalizovat, že u někoho ten přechod bude brzy. Třeba jsem tím chtěla říct do 40, kdo ví, tohle není o mně ![]()
Děkuji ![]()
@ivašot. píše: Více
Ale pořád jsou to důchodci a že jsou aktivní neznamená, že za čtvrt roku nebudou ležet v LDN.
Každý věk má své a že jsou aktivní je fajn, ale jsou aktivní, protože chtějí…ne protože mají doma dítě a musí.
@freeport píše: Více
Vůbec si nemyslím, že je super usilovat ve věku zakladatelky o dítě. Ale argument, že to bude „podívaná“ mi fakt přijde mimo.
@Adull tak hlavně že si můžete zakopat svým názorem …. Navíc když se vůbec na nej nikdo neptal. Že je ji 46 si asi stačila všimnout.
Příspěvek upraven 15.07.24 v 10:28
@boruvka33 píše: Více
Nechci být hnusná, ale v tomhle věku už si na dítě prostě stará. Máš zpoždění, protože zřejmě začíná přechod.
@Adull to jistě. Jen mě baví, jak zakladatelka se na nic takového neptala …. Ale tak hlavně že můžeme psát názor