Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja mam dva dny do ms a test je nejaky mazly nebo co to je, tady asi nebude videt nic pri teto kvalite…
@Kr202248 píše: Více
Ja zas na te prvni
ale je to spis nejaka spina, mazanec, ted po hodine nevidim na testu nic
zkusim rano, pokud se do te doby ms nedostavi ![]()
Příspěvek upraven 03.10.24 v 18:11
@Milli10 já bych to zkusila zase za dva dny a uvidíš. Já jsem taky něco takového viděla a celej večer to zkoumala pod lampou a přišlo me že tam asi nic není, ale bylo to takový divný. Další den už tam byl vidět duch. ☺️
@Milli10 no toto je test ze včera ten spodní. Dnes mám termín MS, tak chci testovat zítra ráno a už toho asi nechám. 😁 Snad bude zítra silnější. 🙏
@Kr202248 píše: Více
Cely vecer pod lampou, to me pobavilo, ze jsme vsechny stejne prastene
clovek by tam chtel tak neco vykouzlit, az snad nakonec i neco vidi, aby pak zjistil, ze nevidi vubec nic a sel spat nastvany ![]()
@Verule.Berule děkuji moc ❤️ hlavně aby to bylo v pořádku. V prvním těhotenství jsem to brala tak že jsem těhotná a budeme mít mimco, taky jsem se zkoumala ale byla jsem si všiml jistá. Teď po tom potratu to beru úplně jinak a vždycky se může něco pokazit a je to hrozně křehký. Mám strach upřímně a jsem ve stresu no. 😁.
@Milli10 ano, já jsem si vždycky i brýle dala a zkoumala pod světlem nebo u okna 😂
@Kr202248 já stresovala u prvního, nejdříve, že je to ZT a pak mimoděložní ( měla jsem v práci kolegyni, která rok předtím prodělala mimoděložní a viděla jsem jak z toho byla v háji…) + kamarádka otěhotněla krátce po mně a ve 13 TT její zdravé holčičce přestalo bít srdíčko, tak jsem měla taky strach o naše mrně..
Je to křehké, všechno křehké a člověk je ve strachu pořád, ale věřím, že vše špatné už je za tebou ![]()
@Verule.Berule je to tak ❤️ ale zase i díky těm špatným zkušenostem si toho člověk víc váží a bere to tak že to dítě je opravdu zázrak ❤️
Děkuju moc 💞