Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Verule.Berule Děkuji včera nám poprvé hlídala tchýně kluka přes noc a místo toho abychom si to s manželem užili bylo prd
![]()
@Anikaa02 soucítím, my jsme taky všichni tři nachlazení, rýma, krk, únava. Malej celou noc kvůli tomu nespal, takže parádička. 😬 ❤️
@Kr202248 Jééé tak to mě mrzí u nás manžel vypadá v pohodě a tím že malého přiveze dneska tak doufám že to odemě nechytí a skončí to se mnou tak uvidíme… tak at jste brzo všichni v pořádku ![]()
Ahoj holky, tak já právě teď přešla do 1DC ![]()
Myslela jsem jak jsme se určitě trefili a ono prd. Minulý týden jsem byla marod a aniž bych si to uvědomila brala jsem si nurofen a coldrex, který pak jsem si přečetla že by případně mohli ovlivnit uhnizdeni
tak bud to tomu pomohlo nebo prostě se to nesešlo.
Dalsi ovulace zhruba vychází na 5.10 nebo 6.10 ale těžko říct kdy nakonec tělo řekne. Teď otázka jak to spravne naplánovat
abychom se trefili, manžel bude mít od 6.10 službu takže můžeme jen do 5tého se snažit ![]()
@Bet1 tak to jsme skoro stejně, já včera 2DC, nejsem tedy expert přes ovulace, ale pokud jste oba v pořádku, tak plodné dny jsou i před ovulací, takže v klidu vše počká až 72 h… Takže se snažte do služby a prostě nebude pojištění, ale i tak může z toho být těhotenství
budu držet palce ✊
@Verule.Berule moc děkuji za povzbuzení 🙂 snad to klapne 🙏 🙂
@Nicol097 mam to uplne stejne, jen mimodel. v r. 2021 ![]()
Vsechny moc zdravim v zariovem snazeni, my tomu davame volny prubeh od zac.zari
uz mame dve deti
na to, ze uz dobre znam jak je silna sugesce, presto jsem v tom i po treti znovu a prijde mi, ze mam vsechny priznaky sveta uz od 1.dne ![]()
@Kr202248 take si nic nezkoumam, nebavi me to. Jen TT rada zkousim ![]()
Mam hejble udelat si testik, ale bylo by to k nicemu, MS mam dostat az kolem 5.10. ![]()
@Milli10 já taky, úplně stejně. 😁 Ale nějak mě brní prsa, takže opravdu přemýšlím že to klaplo, jenže co když si to jen vsugerovávám. 😁
@Milli10 mrzí mě tvá zkušenost
věřím, že se nám zadaří lépe. Pro nás to teda bude první, proto už bych ráda ![]()
Mě teda šíleně bolí hlava, holky, tak jsem z toho taková zpruzelá
test bych zkusila fakt až se bude blížit MS, mám to teď takové všechno posunuté a datem ovu si nejsem zrovna dvakrát jistá, tak bych se nerada stresovala víc než je nutné ![]()
@Verule.Berule
Hned já budu vědět tak napíšu. Dnes mi měla dorazit ms a zatím nic, tak sem napnutá jak struna ![]()