Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky si myslím, že to s lázněma nebude lehký. Taky jsem slyšela, že ti je doktor napíše, ale třeba ubytování a stravu si musíš hradit sama - že některé pojišťovny hradí jen léčbu a procedury… Tak snad je nebudeme potřebovat… ![]()
Holky, který tam byly se mnou, který nemohly otěhotnět, tak měly všechno hrazený pojišťovnou, nejspíš záleží hodně na gynekologovi, jak to podá pojišťovně a následně pak na konkrétní pojišťovně, a jak to tam posoudí revizní lékař. A taky na tom, jesti je ta která holka schopna měsíc bydlet ve skoro nevyhovujících podmínkách, kdy jsou 2 koupelny a čtyři záchody společný pro jedno patro a na pokoji je pak jen umyvadlo.
Tak koukám, že se toho moc nezměnilo - já jsem byla před 12 lety - taky po slepáku - v Mariánkách - ale byla to vlastně ještě dětská léčebna (bylo mi 15). Taky jsme měli koupelnu a záchod na chodbě. Ono to asi v těch starých budovách ani jinak udělat nejde…a cizince třeba strkají do lepšího… ![]()
Ahoj holky tak jsem si řekla konec nejistoty a jdu dneska pro test. pokud to budou // (jako že v to doufám) jestli to vydržím neříct své drahé polovičce, bych měla skvělej dárek k valentýnu ![]()
Kájo, držím moc palce a přeju ti, aby tam // byly! Určitě napiš!
Kdyby se tam objevily mě, tak bych to rozhodně do Valentýna nevydržela…
A navíc mě ta mrcha určitě přijede - jen kvůli tomu, abych to na Valentýna říct nemohla… ![]()
Kájo…držíme pěsti…ale nám bys to říct mohla, jsme celé nažhavené, jak to s tebou dopadne ![]()
Zdeenjo, ze začátku jsem si na to nemohla zvyknout, nemít svý soukromý, bydlet s úplně cizím člověkem a tak, ale pak hodně rychle jsem si zvykla, no vlastně jsme tam trávili jenom noci a nebo dobu, kdy jsme dospávali propařenou noc
Naštěstí jsme chytli v druhý polovině září nádherný počasí, že jsme se chodili opalovat na Ameriku. Všichni mi říkali, vem si hodně knížek, jinak se tam unudíš, ale já tam za celou dobu neotevřela ani jednu ![]()
Kájo, a kdy si budeš dělat ten test? Dneska a nebo až ráno? Musíš hned napsat, jak jsi dopadla, protože jsem napnutá, držím palečky!!!
Tak jsem si trochu změnila metřík - abych věděla kdy se bude testovat…kdybych na to náhodou zapomněla ![]()
S tím soukromím je to asi horší, ale zase je to jen na měsíc - a když ti na pokoj dají aspoň trochu snesitelný lidi, tak se to vydržet dá. My jsme na pokoj na koleji dostali jednu velmi nepřizpůsobivou slečnu a byly jsme s kamarádkou velmu rády, když nám po půl roce řekla, že si našla bydlení na privátě…
Jo jo, pěkný kachničky ![]()
Já byla naštěstí na dvoulůžkovým pokoji a se spolubydlící jsme byly naladěný na stejnou vlnu, pořád si píšeme každý den maily.
Holky, začínám být trošku nervózní, zakazuju si pozorovat na sobě kdejaký změny, ale nějak to nejde…
Kájo, díky! Já už jsem napnutá jak kdybych si ten test měla dělat sama..hihihi.
Sharane: Tak ve dvou to docela jde. My jsme byly čtyři - ale už nám všem bylo 15, takže jsme měly volnější režim a nemusely jsme chodit do školy…takže měsíc nicnedělání…taky se mi to moc líbilo, hned bych to zopakovala! Ta čtvrtá jela po týdnu domů, takže jsme zůstaly ve třech a celkem jsme si rozuměly, takže jsme opravdu nezahálely! Taky jsme si po lázních psaly - ale já jsem strašná co se týče odepisování, takže to asi po roce vyšumělo…docela by mě zajímalo, jak se teď ty holky mají.
Zachvílí mám padlaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tak zatim se měj te jestli bude doma volnej počítač tak dyžtak večer čauky a díky za podporu ![]()