Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No dopadla jsem tak nějak všelijak. Ale nejspíš to je z nějakýho jídla, protože jsem volala přítelovi, jak jsem dopadla a říkal, že to má taky a tchán taky, takže… Pro případ, kdybych měla nějaký pálení nebo bych běhala na záchod každých 5 minut, tak mám antibiotika. Ale nemám je užívat, dokud nedostanu MS. Jinak mi taky dělala těhotenskej test a bohužel zatím jen /…
Ahoj Sharane a ostatní holky! Můžu se přidat mezi vás snažilky? HA jsem vy:,–(ila v prosinci a necháváme tomu volný průběh - teda přítel tomu nechává volný průběh a já strašně chci!
a samozřejměo tom potřebuju mluvit, ale doma to nechci rozkřikovat. A v práci už vůbec ne… ![]()
Ahojky,tak muj přítel o tom se mnou mluví,ale taky je naprosto v klidu,že to stejně dopadne dobře,ale po 17ti měsících já už moc klidná nejsem.Taky si raději popovídám tady.
To Sharane-třeba je na testík ještě brzy.Naději stále máš ![]()
Hlavně,že to není nic vážného.
ahojky všechny snažilky.můj přítel se k mluvení o tom taky moc nemá proto každou volnou chviličku v práci utíkám sem.my jsme se začali snažit až teď v lednu,ale já jsu nedočkavec a když tady čtu že nekdo už se snaží třeba rok i dýl tak se toho bojím že nám to taky nepůjde. ![]()
Ahojky holky:
Anonymní: ono ty jsi asi chtěla vložit si metřík, bohužel podle mě dokud se nezaregistruješ tak ti to nepůjde, vymysli si nějaký nicka zaregistruj se , pak už ti zbytek poradíme, jak sem dostat ten metřík. Ta registrace je fakt v poho a nic nestojí ![]()
Pajo : fakt budeme si fandit a Zdenja taky.
Sharane? ještě , že ti to ta lékařka řekla až po MS, já se lekla , že by jsi ted , kdy jsi potencionálně těhu, měla brát antibiotika.
Notko: jsem ráda , že jsi tu, však jsi zakladatel této diskuze, že??
Jinak mě nic zatím není, vůbec nic, až je to divné , bu´d dobré nebo špatné .
jo a omlouvám se za chyby já to po sobě nestíhám kontrolovat.
Jo holky tak kolik tech miminek ted v ůednu alespoň 5 né??Vždyť minule to byla jenom moonlight. Jinak jsem sslyšela zajimavou teorii, že v zimě se hůře otěhotnuje, asi je to tím, že tělo má zimní klid
Takže maximálně nás spasí jaro.
pa
notka píše:
ahojky všechny snažilky.můj přítel se k mluvení o tom taky moc nemá proto každou volnou chviličku v práci utíkám sem.my jsme se začali snažit až teď v lednu,ale já jsu nedočkavec a když tady čtu že nekdo už se snaží třeba rok i dýl tak se toho bojím že nám to taky nepůjde.
Ahojky,taky jsem byla nedočkavec a pokaždé jsem si říkala-ted to musí vyjít.A stále nic.Tak ti přeju abys nedopadla jako já
a brzy se zadařilo.My máme stále naději,že to pujde přirozenou cestou
Hlavně jsem se přestala stresovat a přehnaně hlídat.A tyto diskuse mi moc pomáhají ![]()
Notko: já poprvé zapadla napoprvé abylo mi třicet, teď je trošičku problém ale věřím , že to bude v pohodě, nakonec. Takže stále existuje mnoho žen i v pozdějším věku, kterýmse stačí na chlapa jen podívat a už jsou těhu.
pa
ahoj PetroZ.snad to půjde a až se to jednou podaří tak se budu zase bát aby to bylo vše v poho protože jsem zdědila trombofílii po obou rodičích doktoři říkali že mám o 60% větší riziko jak na nemoci tak i na potrat.musí to vše dobře dopadnout.musíme si fandit ![]()
Já se pokouším to snažení brát sprotovně - moc ráda bych mimčo už měla, nějak mi začaly biologický hodiny bít moc nahlas - ale zase si říkám, jestli si ten novej byteček (teda stále ještě v rozdělaném stavu)nemáme ještě chvíli užít sami…a tak se snažím ujišťovat, že to někdy vyjde…a že třeba nebude na škodu až děti kamarádek trochu odrostou, protože pak dost věcí zdědíme ![]()
Notko, já už si taky uvědomuji, jaký to byl dar,otěhotnět napoprvé snaženíčko. No hold zatím jenom vzpomínka.
pa
Notko,neboj určitě bude vše v pořádku a fandit a pomáhat si teda musíme.Mě osobně to tady pomáhá hodně.
Já zase nejsem nejmladší na 1.dítě.Proto bych to chtěla co nejdřív ![]()