Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak už by mi měl fungovat metřík. Asi to i počítá dobře dneska už nemám bolesti v podbříšku tak už mám asi po ovu.
Ahoj holky,
děkuju za metříky, hned je to takový přehlednější, člověk teď hned podle metříku pozná, kdo píše. Opět jsem se po dlouhý době dostala k internetu, dneska jsme natírali střechu zevnitř nějakým sajrajtem, aby se do toho bednění nedal červotoč a podobný hrůzy a zítra už se tam bude dávat vata. Docela jsme se u toho všichni vyblbli
A teď si přítel jel s klukama zahrát fotbálek na umělou trávu (zasněženou
, jsou to blázni) a já mám trošku klídek, uvařila jsem si zelenej čaj a užívám si pohodičku sama doma.
Včera večer a dneska mě trošku překvapilo píchání v podbřišku, takže se buď zítra dostaví MS a nebo nevím, čím to je. Druhá ovulace v cyklu a ještě tahle pozdě to asi nemůže být, co
Nevíte ![]()
Že mi ale ten metřík dal zabrat.Druhá ovu je asi nepravděpodobná.Bud menší nastydnutí,nebo že by konečně?Jsem moc zvědavá. ![]()
Ale je moc krásnej, ten tvůj metřík, za tu námahu určitě stál. Nevím o tom, že bych nastydla, takže že by? Byla bych štěstím bez sebe… Ale radši to nechci zakřiknout.
No tak ti držím palce,at to vyjde a jsi těhulka.Bylo by to krásny vid.No já zase mužu začít s tulením a snažením. ![]()
Však už to brzo budu vědět, ale stejně si myslím, že to tentokrát nevyšlo. Nemám žádný příznaky, cítím se úplně normálně.
Někdo žádné mít nemusí.To jenom my snažilky se pořád prohlížíme a hledáme kolikrát i sebemenší blbosti,až si to i kolikrát dokážeme vsugerovat.Já čím dyl,tak tím mín vše sleduju,dřív-ten 1.rok jsem byla jsk blázen.Ted jsem relativně v klidu.Ani při 10ti denním zpoždění jsem neběžela pro TT.Dřív?to bych letěla hned.
Držím ti palečky,at je to to,co si přeješ------//
Jak tad nad tím přemýšlím, myslíš, že se v těhotenství zbarví moč? Trošku mi dnes ztmavla.
Tak to vubec nemám tušení.Ani jsem to neslyšela.Ale možné je všechno.Zkus to zadat do vyhledavače třeba na seznamu jestli tam o tom něco najdeš.
Hezký večer, holky. Mám otázku ohledně provádění těhu testů. Dělala jsem si tes, při ponoření do moči mi celé pole, kde se mají ukázat čárky (nebo jen jedna) zrůžovělo a pak postupně zbělalo až nakonec zůstala jedna kontrolní čárka. Je to takhle správně, že ten test celý zrůžověl? A nebo tam mají ty čárky jen „vyskočit“? Moc děkuju!!!
Sharane nevím jestli je to tím ale mě stmavne moč pár dní před MS. Né že bych ti to přála. Taky jsem to u sebe viděla a myslela si že se něco klube ale pak stejně přišla.
Mysli na něco pěkného a nestresuj se. Pa
Anonymní: no já myslím , že test je platný. Ale už je to trochu dávno co jsem ho dělala, tzn. že ho máš negat.
Ahojyk holky: teda ty metříky se mi líbí ![]()
Pájo a zkopírovala jsi si tuhtml adresu do nastavení ??
pa Lime