Snažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4976
27.1.07 18:42

Sharane já bych si ho udělala ale nějak mi to nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
27.1.07 18:50

Tak dneska po týdnu bylo tulituli tak snad se to povede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
28.1.07 11:09

Tak už by mi měl fungovat metřík. Asi to i počítá dobře dneska už nemám bolesti v podbříšku tak už mám asi po ovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65749
28.1.07 15:16

Tak snad už taky s metříkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3873
28.1.07 17:24

Ahoj holky,

děkuju za metříky, hned je to takový přehlednější, člověk teď hned podle metříku pozná, kdo píše. Opět jsem se po dlouhý době dostala k internetu, dneska jsme natírali střechu zevnitř nějakým sajrajtem, aby se do toho bednění nedal červotoč a podobný hrůzy a zítra už se tam bude dávat vata. Docela jsme se u toho všichni vyblbli :lol: A teď si přítel jel s klukama zahrát fotbálek na umělou trávu (zasněženou :! :! :! , jsou to blázni) a já mám trošku klídek, uvařila jsem si zelenej čaj a užívám si pohodičku sama doma.
Včera večer a dneska mě trošku překvapilo píchání v podbřišku, takže se buď zítra dostaví MS a nebo nevím, čím to je. Druhá ovulace v cyklu a ještě tahle pozdě to asi nemůže být, co :?: Nevíte :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65749
28.1.07 17:29

Že mi ale ten metřík dal zabrat.Druhá ovu je asi nepravděpodobná.Bud menší nastydnutí,nebo že by konečně?Jsem moc zvědavá. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3873
28.1.07 17:44

Ale je moc krásnej, ten tvůj metřík, za tu námahu určitě stál. Nevím o tom, že bych nastydla, takže že by? Byla bych štěstím bez sebe… Ale radši to nechci zakřiknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65749
28.1.07 17:57

No tak ti držím palce,at to vyjde a jsi těhulka.Bylo by to krásny vid.No já zase mužu začít s tulením a snažením. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3873
28.1.07 18:05

Však už to brzo budu vědět, ale stejně si myslím, že to tentokrát nevyšlo. Nemám žádný příznaky, cítím se úplně normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65749
28.1.07 18:41

Někdo žádné mít nemusí.To jenom my snažilky se pořád prohlížíme a hledáme kolikrát i sebemenší blbosti,až si to i kolikrát dokážeme vsugerovat.Já čím dyl,tak tím mín vše sleduju,dřív-ten 1.rok jsem byla jsk blázen.Ted jsem relativně v klidu.Ani při 10ti denním zpoždění jsem neběžela pro TT.Dřív?to bych letěla hned.
Držím ti palečky,at je to to,co si přeješ------//

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3873
28.1.07 19:04

Jak tad nad tím přemýšlím, myslíš, že se v těhotenství zbarví moč? Trošku mi dnes ztmavla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65749
28.1.07 19:11

Tak to vubec nemám tušení.Ani jsem to neslyšela.Ale možné je všechno.Zkus to zadat do vyhledavače třeba na seznamu jestli tam o tom něco najdeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.1.07 21:41

Hezký večer, holky. Mám otázku ohledně provádění těhu testů. Dělala jsem si tes, při ponoření do moči mi celé pole, kde se mají ukázat čárky (nebo jen jedna) zrůžovělo a pak postupně zbělalo až nakonec zůstala jedna kontrolní čárka. Je to takhle správně, že ten test celý zrůžověl? A nebo tam mají ty čárky jen „vyskočit“? Moc děkuju!!!

• Citovat
  • Upravit
4976
28.1.07 21:57

Sharane nevím jestli je to tím ale mě stmavne moč pár dní před MS. Né že bych ti to přála. Taky jsem to u sebe viděla a myslela si že se něco klube ale pak stejně přišla. :cry: Mysli na něco pěkného a nestresuj se. Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
28.1.07 21:58

Anonymní: no já myslím , že test je platný. Ale už je to trochu dávno co jsem ho dělala, tzn. že ho máš negat.

Ahojyk holky: teda ty metříky se mi líbí :-)
Pájo a zkopírovala jsi si tuhtml adresu do nastavení ??

pa Lime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital