Snažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4976
13.1.07 10:32

Moonlight držím palečky aby zesílila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
13.1.07 13:31

Zusko, Pajo, Sharane, Drobku a ostatní snažilky příště to nad tou mrškou vyhrajem, Určitě.

Moonlight: užasné, určitě alespoň jedno mimísko bude, mám to v nose, PIS.

Lime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
13.1.07 13:32

HOLKY A PROSÍM UDĚLEJTE SI METŘÍKY.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.1.07 07:50

Ahoj holky, tak jsem to nevydržela a testovala včera večer tj. 30 DC v den očekávané menstruace, a dnes ráno, výsledky stejné - viditelná druhá čárka,ale tak poloviční síly než ta kontrolní. Musím asi čekat déle. Jinak se chci zeptat na rizika raného potratu, předevčírem v noci jsem se strašně lekla (přeběhl nám před autem zajíc) a zatla svaly až jsem cítila křečovitou bolet v podbřišku. Mám strach, abych z toho třeba nepotratila… :( ale říkám si, že snad já i mimísek musíme něco vydržet ne??? dnes se chci objednat k doktorce,aby mi těhotenství potvrdila…

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
15.1.07 07:51

moonlight

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
15.1.07 11:59

Re: Snažilky

ahoj holky jak dlouho se snažíte..my ted 4mesic a je to čím dal tím horši ja měsic leze a my furt nic…začinam se bat :cry:

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
15.1.07 12:13

Nám se zadařilo po vysazení antikoncepce 8. měsíc. Takže buď v klidu. Do 1 roku je to normální. Moonlight

• Citovat
  • Upravit
533
15.1.07 12:31

Nesmíme propadat panice, ono to vyjde!Já se snažím teď 5.měsíc, tak vím o čem mluvíte.Tenhle měsíc jsem hodila všechno za hlavu a sex si užívám, tak vám dám vědět jestli to pomáhá, před tím jsem to brala tak nějak z povinnosti :D Pa pa Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.1.07 12:47

snazilky

holky ja uz beru pres měsic calibrum a listovku a furt nic řekla jsem počkam do brezna a pak nasivim dr,,uz me to docela znepokojuje

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
15.1.07 12:51

snazilky

teda calibrum beru skoro dva mesice no leze na mozk 4mesice a je to tak ze to začina byt napjaty ze nevim kam..když prijde mrcha tak to obulim

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
15.1.07 14:09

Holky, my uz se snazime 8 mesicu. Vzdycky po Ovu me bylo zle. Zmenila jsem vitaminy a uz mi nic neni, ale zaznamenala jsem zmenu v BT. Kolem 15DC mi klesne pak začne stoupat a na jeden jediny den klesne-to je ovu a pak za 10 dni to stejne dostanu. Mela jsem jit po Vanocich k doktorovi, ale predelavame bydleni tak dojdu asi v únoru. Driv jsem to taky orvala, ale posledni dva mesice toberu jako vec kterou, proste nemuzu ovlivnit a az tak moc to neresim.

• Citovat
  • Upravit
533
15.1.07 14:33

To anonymní: holky neberte to tragicky, mimino si k nám cestu najde, vím to!Koukněte na moonlight! :lol: Naděje umírá poslední, zkoušejtě si jeden cyklus vzít technicky at se poznáte, měřte BT, ať zjistíte OVU a další měsíc budete vědět, některé cykly jsou anovulační, v některých vám to nevyjde časově, ale někdy to prostě vyjít musí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10480
15.1.07 15:57

Ahoj všem,
chci vás všechny pozdravit a povzbudit vás ve snažení o miminko. Všechny vás může těšit, že se snažíte „docela“ krátkou dobu a určitě se vám zadaří. Rozhodně to nezlehčuju, sama dobře vím jak je každý měsíc horší a horší. My se snažíme už 18 měsíců, ale už za sebou máme všechna vyšetření a čeká nás IUI. Tak snad i u nás nastane obrat k lepšímu. Přeji vám všem hodně sil a brzy //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
15.1.07 16:06

Ahojky holky,
Moonlight: já myslím , že to je skvělé, jenom nevím kolik toho ta dr. uvidí, podle mě s bídou váček. Možná to chce ještě pár dní. Jinak neboj já se lekala snad všeho, byla jsem jako všechny vnímavá, takže to pusť z hlavy, nemá význam se tím stresovat. A samo mi vždy bylo chvilku blbě v podbříšku. Spíše pozor na velké vibrace, jízda po hrbolech atd.

Tak hurá alespoň to jedno mimísko.

Takže šupky dupky říjen 2007, holky do toho.

Já si koupila čaj na neplodnost a piju ho :-)) tedy na plodnost:-))

pa LIme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3873
15.1.07 16:20

Ahoj holky,

zítra to bude týden, co mám po MS narůžovělý výtok, zítra jdu na gyndu na výtěr na cytologii a tak se mi to hodí, abych se paní doktorky na ten výtok pozeptala.
Asi to bude znít troufale, ale stále doufám, že třeba ta třídenní MS byla pročišťovací a ten výtok může znamenat těhu… Jinak i přes to se snažíme poctivě každý den :oops:

Zatím papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital