Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já už jsem si ho chtěla koupit dávno ale buď nebyl čas nebo prachy nebo jsem byla líná. Musí se to povést nebo se už zcvoknu, ale z tchýně. ![]()
holky omlouvam se ze vam sem lezu, ja jsem zatim budouci snazilka ale v diskuzi (stejne nazory → budouci snazilky), mame uz i jednu tehuli, par snazilek a par co teprve cekaji, tak kdyz budete mit chut tak se muzete pridat i tam ![]()
To my se taky snažíme. Od začátku prosince a vypadá to tak, že příští týden jdeme kupovat testík ![]()
Já už testík mám z minulého měsíce. Ale nevím jestli ho príští týden použiju i když jsem v očekávání.
ahoj holky! Rada jsem si precetla vasi diskuzi. No na nase prvni ditko jsme cekali 6.mesicu. Uz mi trosku vrtal broucek v hlave, ale pak jsem mela v praci fofr, cili jsem nemela na premysleni cas a buch, byla jsem tehotna. Druhy potomek se nam naopak podaril hned na poprve. Dali jsme si na to tri mesice, aby jsme meli deti o tri roky (nebot do 3let veku ditete mi drzi misto v praci) a ono se povedlo hned. Takze vsem preju prijemne snazeni a at jste brzy tehu, je to opravdu krasny pocit!!!
Ahoj holky
Tak mi jsme začali-nezačali zrovinka ted.Ale radši se o tom nebavíme e jenom si to uzíváme
Každopádně je to hodně zvláštní pocit vědět,že za pár měsíců nemusíme být sami dva
Můžu se vás holky zeptat kolik vám je let? ![]()
Ahojky snažilky.
Já už teda doma jedno dítko mám, ale od prosince se snažíme o druhé tak jsem zvědavá zda to teď vyjde. Já jsem teprve 19 DC a MS čekám 24.1 tak na testování mám čas.
všem krásné snažení a brzké//
Pajo a kolikátý jsi DC není ještě brzy. Já mám zkušenost, že se nevyplatí testovat dřív než v den očekávané MS
Ahojky
Měla bych otázečku.Jak vám bylo, když jste přestaly brát HA.Asi 4dny mě trochu bolí břicho a motá se mi hlava. Bavila jsem se o tom s kolegyní v práci a říkala,že by to mohlo být tím, že jsem ji řestala užívat.
Ahojky holky,
tak mi v sobotu držte palca ať ta nezvaná teta z Červené lhoty nepříjde, snažíme se o druhé a není to lehké. Ostatním držím taky palec.
pa Lime