Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj Drobku MS očekávám na víkend. Jen jsem to skusila. Ale taky jsem slyšela že to nemá cenu dělat před menstruací.
Pajo tak to budeme si držet palce spolu. Ikdyž mám PMS jak divý, takže už si jenom dávám 10-90ti. Ikdyž se velmi často stává, že se člověk cítí, že to dostane a nic a nic a nic. Takže?? Jinak testíkjsem si raději nekupovala a když tak tu máme lékárnu v sobotu i v neděli do 20.00. Popravdě až se bojím si ho koupit dopředu.
pa Lime .............. A pište
Tak ti taky držím palečky Lime ať ti to vyjde. Vychází mi to na sobotu ale většinou to dostávám až 29-31 den. Ale asi to dostanu všechno mě bolí, břicho mám jako kdybych spolkla balón a mám hroznou žravou.
Ahoj holky, pořád se mi nějak nedaří se zaregistrovat, tak stále jako anonymní
já jsem 27.DC MS NEčekám v neděli, doufám, že by to konečně po 8 měsících mohlo vyjít!! Mám hodně příznaků, ale říkám si, jestli to nemám vsugerované, ale je fakt, že jsou některé nové příznaky, které jsem minulé měsíce neměla. Slabé pobolívání v podbřišku jako před menses (dříve než by měla přijít) a nepřijde, máte některá zkušenost s tím, že by to bylo těhu?? Doufám, že to vyjde !!!
Moonlight
AHOJTE prepacte ze vam skacem do diskuzii,ale ja som dnes v 36DC a mrcha nikde ale ani tehu nejsem podla dr......vcera som bola u dr a pichol mi vyvolavacku…takze teraz cakam kedy ta mrcha dorazi konecne…
![]()
Holky, klidně se to může přihodit i napoprvé. Jednou jsme to zkusili, za 14 dní jsem dostala menstruaci, tak jsem byla trošku zklamaná. A další měsíc už nepřišla a ať počítám jak počítám, tak se nám to muselo podařit hned na poprvé. Držím Vám všem pěsti, ať se to brzy podaří!!!
Ahojky holky,
tak bohužel ta mrška přišla,a ještě dřív, no lépe dříve než čekat a čekat a nakonec stejně MS mít. Takže se budem snažit o mimi říjen 2007. Jinak měla jsem velká prsa,bolesti v podbříšku, ale předevčírem večer , tlaky povolily a já věděla , že je zle. Držím palce zbytku, protože, kde nikde tu nikde co já sleduji holky tak žádné mimi. Alespoň jedno by to chtělo.
AHOJKY LIME
Ahojky.
neva že se sem vtírám.
Limi neboj založíme říjen 2007
Pájo něhaž flintu do žita třeba to vyjde.
No já počkám do 24 a pak jestli nepřijde ms budu testovat, ale pravděpodobnost malá.
Ahoj Moonlight ja měla takové příznaky a myslela jsem si že dostanu MS ale nedostala a byla jsem v 7 tt. Takže je možné že jsi těhule.
Ahoj Pájo, díky za odpověď! Dnes stále stejné, začala jsem špinit, ale na menses je ještě brzy, doufám, že se to nerozjede a bude z toho mimísek…
Ahoj holky,
Lime, je mi líto, že ta mrcha přišla, ale tenhle měsíc už to určitě vyjde! Musí!
Mně připadá, že se můj život trošku obrací k lepšímu a pomalu všechny mráčky utíkají pryč, dokonce i v práci to je teď v pohodě. Pevně věřím, že pokud už teď budu v klidu, tak už se to podaří.
Holky, nemáte náhodou některá zkušenost se špiněním po vysazení HA? Od tý doby, co mi MS skončila, tak pořád trošku špiním…
Ale nejspíš je to normální.
Ahoj holky, dnes den pred temrinem MS je tam tencice!!!
jeste budu testovat o par dni pozdeji,jestli tam zustane … hodně štěstí i vám
Lime taky se snad přidám k říjnu 2007:))
Jinak moonlight moc gratuluju!
Ja jsem den před ovulací, tak máme snaženíčko ![]()
Mějte se moc hezky o víkendu a v pondělí ahoj!
Tak zase nic už přišla potvora jedna.
. Těm co ještě čekaj a doufaj hodně štěstí.