Snažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4976
11.1.07 14:35

Ahoj Drobku MS očekávám na víkend. Jen jsem to skusila. Ale taky jsem slyšela že to nemá cenu dělat před menstruací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
11.1.07 15:02

Pajo tak to budeme si držet palce spolu. Ikdyž mám PMS jak divý, takže už si jenom dávám 10-90ti. Ikdyž se velmi často stává, že se člověk cítí, že to dostane a nic a nic a nic. Takže?? Jinak testíkjsem si raději nekupovala a když tak tu máme lékárnu v sobotu i v neděli do 20.00. Popravdě až se bojím si ho koupit dopředu.

pa Lime .............. A pište

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
11.1.07 19:45

Tak ti taky držím palečky Lime ať ti to vyjde. Vychází mi to na sobotu ale většinou to dostávám až 29-31 den. Ale asi to dostanu všechno mě bolí, břicho mám jako kdybych spolkla balón a mám hroznou žravou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.1.07 00:08

Ahoj holky, pořád se mi nějak nedaří se zaregistrovat, tak stále jako anonymní :( já jsem 27.DC MS NEčekám v neděli, doufám, že by to konečně po 8 měsících mohlo vyjít!! Mám hodně příznaků, ale říkám si, jestli to nemám vsugerované, ale je fakt, že jsou některé nové příznaky, které jsem minulé měsíce neměla. Slabé pobolívání v podbřišku jako před menses (dříve než by měla přijít) a nepřijde, máte některá zkušenost s tím, že by to bylo těhu?? Doufám, že to vyjde !!!
Moonlight

• Citovat
  • Upravit
15317
12.1.07 09:17

AHOJTE prepacte ze vam skacem do diskuzii,ale ja som dnes v 36DC a mrcha nikde ale ani tehu nejsem podla dr......vcera som bola u dr a pichol mi vyvolavacku…takze teraz cakam kedy ta mrcha dorazi konecne… :! :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
12.1.07 10:21

Těhotná napoprvé!

Holky, klidně se to může přihodit i napoprvé. Jednou jsme to zkusili, za 14 dní jsem dostala menstruaci, tak jsem byla trošku zklamaná. A další měsíc už nepřišla a ať počítám jak počítám, tak se nám to muselo podařit hned na poprvé. Držím Vám všem pěsti, ať se to brzy podaří!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
12.1.07 11:44

Ahojky holky,

tak bohužel ta mrška přišla,a ještě dřív, no lépe dříve než čekat a čekat a nakonec stejně MS mít. Takže se budem snažit o mimi říjen 2007. Jinak měla jsem velká prsa,bolesti v podbříšku, ale předevčírem večer , tlaky povolily a já věděla , že je zle. Držím palce zbytku, protože, kde nikde tu nikde co já sleduji holky tak žádné mimi. Alespoň jedno by to chtělo.

AHOJKY LIME

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
12.1.07 14:06

Ahojky.

neva že se sem vtírám.

Limi neboj založíme říjen 2007

Pájo něhaž flintu do žita třeba to vyjde.

No já počkám do 24 a pak jestli nepřijde ms budu testovat, ale pravděpodobnost malá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
12.1.07 15:23

Ahoj Moonlight ja měla takové příznaky a myslela jsem si že dostanu MS ale nedostala a byla jsem v 7 tt. Takže je možné že jsi těhule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.1.07 17:31

Ahoj Pájo, díky za odpověď! Dnes stále stejné, začala jsem špinit, ale na menses je ještě brzy, doufám, že se to nerozjede a bude z toho mimísek…

• Citovat
  • Upravit
3873
12.1.07 17:32

Ahoj holky,

Lime, je mi líto, že ta mrcha přišla, ale tenhle měsíc už to určitě vyjde! Musí!

Mně připadá, že se můj život trošku obrací k lepšímu a pomalu všechny mráčky utíkají pryč, dokonce i v práci to je teď v pohodě. Pevně věřím, že pokud už teď budu v klidu, tak už se to podaří.

Holky, nemáte náhodou některá zkušenost se špiněním po vysazení HA? Od tý doby, co mi MS skončila, tak pořád trošku špiním… :cry: Ale nejspíš je to normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.1.07 07:17

Ahoj holky, dnes den pred temrinem MS je tam tencice!!! :lol: jeste budu testovat o par dni pozdeji,jestli tam zustane … hodně štěstí i vám

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
13.1.07 07:18

Prominte stale jako neregistrovaná Moonlight…

• Citovat
  • Upravit
533
13.1.07 07:26

Lime taky se snad přidám k říjnu 2007:))
Jinak moonlight moc gratuluju!
Ja jsem den před ovulací, tak máme snaženíčko :D
Mějte se moc hezky o víkendu a v pondělí ahoj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
13.1.07 10:30

Tak zase nic už přišla potvora jedna. :cry:. Těm co ještě čekaj a doufaj hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí