Snažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4976
18.1.07 14:23

To je peklo Lime. Já zatím od potratu nic takového neslyšela to bude asi tím že jsem s tchýní přestala o mimi do budoucna mluvit.

Moonlight : Gratuluju k registraci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.1.07 20:57

Ahoj holky,
tak nejhorší kašel máme díkybohu za sebou, dnes večer jsem si dělala znovu test, konkrétně 5 dní po oček.termínu MS a je tam tlustice silnější než kontrolní, takže opravdu můžu začít mluvit o " nás " a nepřipadat si jako cvok :) co jsem tak počítala, TP snad 23.9.07

Tímto bych vám všem snažilkám o říjen 2007, či později, ráda popřála hodně štěstí a dobré nálady, aby se mimísci dobře zabydleli!!

P.S. kde najdu prosím deníček Září O7?

P.S.S. nevíte, jak by se dali zjistit dvojčata? Nebo kdy to uvidí doktorka??

Děkuji a hezký večer všem!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65400
19.1.07 21:40
moonlight píše:
Ahoj holky,
tak nejhorší kašel máme díkybohu za sebou, dnes večer jsem si dělala znovu test, konkrétně 5 dní po oček.termínu MS a je tam tlustice silnější než kontrolní, takže opravdu můžu začít mluvit o " nás " a nepřipadat si jako cvok :) co jsem tak počítala, TP snad 23.9.07

Tímto bych vám všem snažilkám o říjen 2007, či později, ráda popřála hodně štěstí a dobré nálady, aby se mimísci dobře zabydleli!!

P.S. kde najdu prosím deníček Září O7?

P.S.S. nevíte, jak by se dali zjistit dvojčata? Nebo kdy to uvidí doktorka??

Děkuji a hezký večer všem!![/quote

OBROVSKÁ GRATULACE a moc moc štěstí až to poroste bříško :lol: !!!!!jo a tiše závidím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
20.1.07 15:42

Tak ti taky gratulujůůůů Moonlight. Ty myslíš ze to budou dvojčata?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
20.1.07 15:47

Koukám Petro Z že bydlíš v Mimoni my tam jezdíme na Mimoňské války každej rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65400
20.1.07 16:02
Pája 01 píše:
Koukám Petro Z že bydlíš v Mimoni my tam jezdíme na Mimoňské války každej rok.

Jo tak to bydlím a na Mimonské války taky zajdu,ale není to pokaždé.Kolikrát se stane,že ani nevím,že se konají,až když vidím ruch ve městě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
20.1.07 16:13

Takže MS už skončila, tak dneska už začne tuleníčko. Ještě musím na hodinu do práce a pak to může vypuknout. Tak uvidíme co z toho vznikne. :) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65400
20.1.07 16:18
Pája 01 píše:
Takže MS už skončila, tak dneska už začne tuleníčko. Ještě musím na hodinu do práce a pak to může vypuknout. Tak uvidíme co z toho vznikne. :) :oops:

Tak at to vyjde a až pojedeš na Mimonské války tak se přijdu juknout když ne do kočárku,tak aspon na rostoucí bříško.Já mám dnes trochu teplotu,zak jdu poležet,než přijde přítel z práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
20.1.07 16:22

Tak jo budu ráda alespoň tam nebudu sama mezi samejma chlapama. Tak se uzdrav brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
23.1.07 14:32

Ahojte holky, kde je kdo????

Lime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3873
23.1.07 14:37

Ahoj Lime, tak nějak se to všechno rozprchlo, co? A co u tebe už máš OVU?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
23.1.07 14:38

Moonlighr: moc blahopřeji, já to věděla , že ti to výjde, mimo jiné měla jsem mít stejný termín. jinak Září 2007 je v diskuzním foru, úplně dole stejný měsíc porodu :-))

zatím pá

Lime

PS: jdu se snažit o ten říjen 2007

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.07 20:13

Ahojky,

Lime: moc děkuji za přání a radu kde hledat :wink:

všem snažilkám přeji brzké a požehnané těhu!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
24.1.07 18:37

Ahoj holky tak budu mít asi smůlu tento měsíc. ČT-PÁ bych měla mít ovu ale manža je v práci má odpolední a chodí pozdě domu. A já se jen tak neprobudím protože ráno vstávám ve 4. tak jdu brzo spát abych vůbec vstala. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
24.1.07 20:34

Pájo ,taky někdy přemýšlím, že to schválně nevyjde, třeba to nemá být. Každopádně to zkuste i po :-)) Vždyt mnoho žen otěhotnělo různě.
Jak jinak holky???
Sharane???a ostatní???

pa Lime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest