Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To je peklo Lime. Já zatím od potratu nic takového neslyšela to bude asi tím že jsem s tchýní přestala o mimi do budoucna mluvit.
Moonlight : Gratuluju k registraci
Ahoj holky,
tak nejhorší kašel máme díkybohu za sebou, dnes večer jsem si dělala znovu test, konkrétně 5 dní po oček.termínu MS a je tam tlustice silnější než kontrolní, takže opravdu můžu začít mluvit o " nás " a nepřipadat si jako cvok
co jsem tak počítala, TP snad 23.9.07
Tímto bych vám všem snažilkám o říjen 2007, či později, ráda popřála hodně štěstí a dobré nálady, aby se mimísci dobře zabydleli!!
P.S. kde najdu prosím deníček Září O7?
P.S.S. nevíte, jak by se dali zjistit dvojčata? Nebo kdy to uvidí doktorka??
Děkuji a hezký večer všem!!
moonlight píše:
Ahoj holky,
tak nejhorší kašel máme díkybohu za sebou, dnes večer jsem si dělala znovu test, konkrétně 5 dní po oček.termínu MS a je tam tlustice silnější než kontrolní, takže opravdu můžu začít mluvit o " nás " a nepřipadat si jako cvokco jsem tak počítala, TP snad 23.9.07
Tímto bych vám všem snažilkám o říjen 2007, či později, ráda popřála hodně štěstí a dobré nálady, aby se mimísci dobře zabydleli!!
P.S. kde najdu prosím deníček Září O7?
P.S.S. nevíte, jak by se dali zjistit dvojčata? Nebo kdy to uvidí doktorka??
Děkuji a hezký večer všem!![/quote
OBROVSKÁ GRATULACE a moc moc štěstí až to poroste bříško
!!!!!jo a tiše závidím
Tak ti taky gratulujůůůů Moonlight. Ty myslíš ze to budou dvojčata?
Koukám Petro Z že bydlíš v Mimoni my tam jezdíme na Mimoňské války každej rok.
Pája 01 píše:
Koukám Petro Z že bydlíš v Mimoni my tam jezdíme na Mimoňské války každej rok.
Jo tak to bydlím a na Mimonské války taky zajdu,ale není to pokaždé.Kolikrát se stane,že ani nevím,že se konají,až když vidím ruch ve městě.
Takže MS už skončila, tak dneska už začne tuleníčko. Ještě musím na hodinu do práce a pak to může vypuknout. Tak uvidíme co z toho vznikne.
![]()
Pája 01 píše:
Takže MS už skončila, tak dneska už začne tuleníčko. Ještě musím na hodinu do práce a pak to může vypuknout. Tak uvidíme co z toho vznikne.![]()
Tak at to vyjde a až pojedeš na Mimonské války tak se přijdu juknout když ne do kočárku,tak aspon na rostoucí bříško.Já mám dnes trochu teplotu,zak jdu poležet,než přijde přítel z práce.
Tak jo budu ráda alespoň tam nebudu sama mezi samejma chlapama. Tak se uzdrav brzy.
Ahoj Lime, tak nějak se to všechno rozprchlo, co? A co u tebe už máš OVU?
Moonlighr: moc blahopřeji, já to věděla , že ti to výjde, mimo jiné měla jsem mít stejný termín. jinak Září 2007 je v diskuzním foru, úplně dole stejný měsíc porodu ![]()
zatím pá
Lime
PS: jdu se snažit o ten říjen 2007
Ahojky,
Lime: moc děkuji za přání a radu kde hledat ![]()
všem snažilkám přeji brzké a požehnané těhu!!
Ahoj holky tak budu mít asi smůlu tento měsíc. ČT-PÁ bych měla mít ovu ale manža je v práci má odpolední a chodí pozdě domu. A já se jen tak neprobudím protože ráno vstávám ve 4. tak jdu brzo spát abych vůbec vstala. ![]()
Pájo ,taky někdy přemýšlím, že to schválně nevyjde, třeba to nemá být. Každopádně to zkuste i po
Vždyt mnoho žen otěhotnělo různě.
Jak jinak holky???
Sharane???a ostatní???
pa Lime