Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anonymní : Na každém testu máš risku kam až to můžeš ponořit a jestli si to udělala správně tak to tak je. Ale každej test je jiný. Ten co jsem měla já naposled taky trochu zrůžověl a pak mi ukázal jen jednu /. Ale jestli si nejsi jistá tak si kup novej test a jinou značku.
Lime nevím dělal mi to manžel. Ale metřík už funguje tak asi jo ne.
Pájo,právě koukám
super metříčk, ještě , že máme ty naše chlapíky ![]()
pa Lime
Jo jo, ja vi, ze je to negativni, jen me zarazilo to zbarveni, ale jestli je to poradku, ze vam to udelal taky, tak snad je ten vysledek pravdivy.
Ja delala Mamatest a minule mi to neudelal a ted jo, tak asi zalezi taky na slozeni te moci, kdo vi, co za latky tam na tom prouzku reaguje:)
Dekuju vsem za odpoved:)
Tak snad budou de carky na jinem testu..
Anonymní: Já měla naposled ten Mamatest jak píšeš ten mi zrůžověl. A těhu jsem nebyla tak fungoval dobře. Příště se to povede určitě. ![]()
Taky jsem na to teď koukala. Tak si budeme fandit navzájem ne. ![]()
Taky zkousim metrik, ale nejak to neumi:(
To nevadí, jen to zkouším..:)
Tak si to vyzkoušej v testíku před těhotenstvím já to tam taky zkoušela. Holky tam píšou jak na to.
Ahoj holky, mám nějakej problém, jdu k obvodní doktorce, jak jsem včera psala, že mám trošku tmavější moč, tak večer jsem měla v moči krev a mám jí tam pořád, ale nic mě nebolí. Mám trošku strach…
ahoj sharane.tak jak jsi dopadla u doktorky?doufám že dobře ![]()
já se pořád modlím ať nedostanu MS,je to děs ale pořád na myslím.zatím pa
\neboj to je takhle normální.Test je v pořádku,ale bohužel těhu nejsi.Určitě to vyjde příště.Já už to zkouším sice 8 měsíců a pořád nic,ale jedno děcko už mám tak věřím,že i to druhé přijde.Ahoj a spermiím zdar!