Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky a Lime,
u mě je asi všechno v normálu, nějaký příznaky bych napočítala, třeba mě ještě nepřešlo to, že mám žaludek na vodě, ale už k tomu nepříkláním zas tak velkou důležitost jako minulej měsíc. To bych se z toho asi za chvíli zbláznila. Akorát jsem začala papkat kromě kyseliny listové ještě Calibrum baby plan. Tak doufám, že za tu dávku vitamínů mě moje tělo někak podpoří v dobrým slova smyslu a já brzo otěhotním. Přinejhorším v září opět pojedu do lázní.
A co ty nějaké novinky
?
Já teď začala vybírat kuchyňskou linku a je to děsný, nějak nemůžu dát dohromady malej prostor se všema věcma, který bych v kuchyni chtěla mít. ![]()
Ahojky já jsem ještě přidala čaj pro podporu početí, tak uvidím
. V pondělí jsem byla na gyndě, a pro kontrolu mi lékař udělal folikulometrii a folikul tam byl, tak uvídíme, jestli z neěho něco bude, jinak ovu testy mi ukazují již třetí den zvýšené LH, tak že by čaj zabral
Listovka a calibrum je v pohodě.
zatím pá LIme
Lime: jak se jmenuje ten čaj co piješ? Dneska mě bolí v podbříšku na pravo myslíte zě je to ovu? A jak dlouho trvá ovulace? MS mi skončila minulý týden v pátek.
Ještě odkaz pro ty,co nám to pořád ne a ne vyjít.lázen v tymiánu.
www.ceskatelevize.cz/…u/29152.html
je to pořad z 24.1.2007.Vím,že každá rada dobrá rada,tak mužete kouknout.
Ahoj holky, konečně mám taky trošku času, abych se podívala na net. No, nějak na mě dneska začala doléhat nervozita, protože se mi blíží čas testování a já mám dojem, že to ani tentokrát nevyšlo
Nepozoruju na sobě žádný příznaky. Včera na mě dopadla dokonce nějaká melancholie, koukali jsme na Jak se krotí krokodýli a já to pěkně obrečela, no hrůza, přítel na mě koukal a nechápal… Ale jinak se cítím docela v pohodě ![]()
Pájo, mně ovu trvala 2 dny, někdy kolem 12 DC
Jo já se v pátek i rozbrečela,když mi kamarádka řekla,že je těhu.To je v minulém tydnu už 3.Samo,že jim to přeju,jen mi to přišlo v tu chvíli nespravedlivé.Řekli si,že chtějí mimčo,vy:,–(ily práška a je to. ![]()
monika27 píše:
Ahoj holky, přidávám se do klubu.
Ahoj Moni,vítej mezi námi.At je tady za čas co nejvíc ne snažilek,ale těhulek ![]()
Ahoj Moni, jen pojď dál, až je nás tu co nejvíc, ať se můžem pořádně vzájemně podporovat, protože to tu nějak poslední dobou utichlo.
Holky, nechcete si udělat metříky, aby byl přehled o tom, kdy se má která holka nejvíc podpořit?
Ahojky holky,
tak Sharane už začínám držet palce a nic nedělat
jinak mě snad ovu trvala tři dny?? LH bylo minim tři dny nahoře, pak mi naštěstí došly testy
, A jak vy holky , kdy máte ted termín štěstí či hrůzy. ![]()
pa Lime
Pajo : čaj se jmenuje na neplodnost, bohužel bylinky na tom napsané ted nemám, každopádně, ještě prý existuje čaj pro početí od M. Trabenn ( nevím jak se to píče) a nejdeš složení bud tady na emiminu, či na rodině. Jestli půjdu za dva týdny do bylinkářství , tak si to složení nechám napsat. ![]()
pa Lime
Ahoj, holky, nevím, jeslti si ještě na mě pamatujete. Jsem stále anonymní Ivelinka, nevím, proč to nejde zaregistrovat se:(
Já mám termín hrůzy či štěstí za dvě hodiny.. chtěla jsem to nechat na zítra, ale nevydržím to, tak teď počkám a chvíli nebudu pít (do teď jsem pila v jednom kuse).
Jinak jsem 29DC 13DPO…
I.
Tak se hlásím znova:
test negativní, pouze jedna čárka.. čípek tvrdý, okolo hlen.. kdyby aspoň přišla MS, abych už to měla tutový, že nic..:(
Ivulinko: což je dobré , že jsi zavřená , tak piš, ať víme jak doopadneš , já budu depkovat až za 10 dní.
pa LIme