Snažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65740
15.1.07 16:23

Ahoj holky,tak my se snažíme 17ty měsíc.A je pravda,že čím dyl,tak tím méně se pozoruju a sleduju.Dřív jsem běhala pro TT pravidelně a ted když mívám zpoždění i 10 dní,tak nic nedělám.Už to nechám na doktorce.Jsem ted na utrogestanu a v unoru mam jít na kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
15.1.07 16:37

Sharane budu ti držet palce,ať máš jedině dobré zprávy.

Lime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
15.1.07 16:57

Ahojky holky,moc vám všem držím palečky,aby vám to vyšlo!! :wink: Taky jsem si s tím prošla,snažili jsme se 2 roky a byla to hrůza. Úplně ze všeho jsem nesnášela,jak mi každý říkal,nesmíš na to myslet a ono to půjde,hroná věta!!!! :evil: Po roce jsem začala chodit na kliniku GEST. V prosinci 2005 jsme si dali pauzu s klinikou a já jsem si řekla,že si ty VÁNOCE a SILVESTR pěkně užiju,na nic jsem nemyslela!!!! No a v lednu 2006 jsem zjistila,že jsem těhotná :P Teď máme 4měsíční holčičku Barborku. Tak ať to vezmu jak to vezmu,ono na tom něco bude,nemyslet na to. Je to těžké,ale asi účiné!!! :P Zdrávím a držím všem palečky Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65740
15.1.07 17:22

Já vím-nemyslet.Ale jsem z maleho města a často jezdím s kočárkem od kamarádky-zrovna dneska a vadí mi neustálé otázky typu-proč si nepořídíš svoje? a kdy už budeš taky vozit?Moji blízcí to vědí ale nehodlám to vyprávět na potkání.No a pak na to nemám myslet.I když čím dyl to trva,tím jsem víc imunní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
15.1.07 17:32

Petro Z: to znám blbé dotazy a spol, teď když se ptají , proč se tedy nevrháme do toho druhého, odseknu a třeba to nejde....., zmlknou a už se raději neptají.A mám klid. Jo a v těhu tech blbých dotazů..... těch je…

pa Lime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65740
15.1.07 17:42

Jasně ale já už se na ně těším :D
Já vím,lidi se radi starají všude okolo.Taky jsem se i naučla odsekávat,že to prostě nejde.A pak jdu vždycky do kolen když to chtějí rozebírat.To dělám hluchou a slepou.Samo,že kdo o tom ví,tak to je něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3873
15.1.07 18:47

Lime, děkuju, i když jsem asi blázen, že si to myslím, je to nějak ve mně a nemůžu se toho zbavit, ten červíček pochybnosti ve mně hlodá pořád, idykž se na to snažím nemyslet. Zítra v tuhle dobu už budu mít nějaký informace na uklidněnou.

Holky, hrozně nám to všem přeju, aby se nám to konečně povedlo! A taky se to určitě co nevidět povede. Přece někde v novinách psali, že rok se sedmičkou na konci je šťastnej rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65740
15.1.07 19:32

Sharane budu na tebe myslet a čekáme jak dopadneš.Jinak samo taky doufám,že rok 2007 bude ten dobry co se miminek týče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
15.1.07 19:42

Ahoj Sharane a Lime i vy ostatní, opět zdravím,

já jsem už 15 den vynechání MS a furt nic (ani 2// na těhu testu). Ale myslím, že těhu nejsem. Sice jsem přes vánoce nějak ztloustla, ale to bude tím přežíráním a nicneděláním :( Tak čekám, a když MS do pátku nedorazí, zavolám na gyn a objednám se na příští týden, tak uvidíme. Asi je pravda to, co mi říkal doktor, že některé cykly jsou anovulační a že jakoby jeden cyklus může úplně vynechat, tak to by asi bylo ono. Teda ale blbej pocit to je. Radši nenosím světlé kalhoty, co kdyby mě to přepadlo v práci a já nestíhala dobíhat. Kolikrát už mám pocit, že je to tu a ono nic…
Ale věřím tomu, že se nám zadaří třeba hned ten říjen 2007. V práci by teď asi nebyli moc nadšení, kdybych otěhotněla a ani mně by se to moc nehodilo, takže to by se ten mimísek mohl povést :P
Mějte se krásně

Maxina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3873
15.1.07 19:59

Ahoj Maxi, už jsem si říkala, co se s tebou stalo. To já jsem přes Vánoce taky trošku přibrala, a to jsem se ani moc nepapkala, ale já s váhou bojuju pořád. Jednou jsem hubenější, pak mám nějaký problémy a zase to nějak naberu, že ani nevím jak :twisted: A to s těma světlýma kalhotama, tak to já mám takovej pocit pořád, že se mi stane nějaká nehoda

Petra Z: hned jak budu vědět co a jak, tak napíšu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
15.1.07 20:02

Sharane,
já jsem teď několik let nosila světlé kalhoty docela často, protože díky HA mi MS fungovala dobře. Ale teď člověk nikdy neví.
Ale ty vypadáš nadějně (musím to zaťukat). Držím palečky a dej vědět :D
 Maxina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3873
15.1.07 20:15

Nějak to nechci zakřiknout, ale říkám si, co kdyby… Dneska mě jedna kolegyně v práci přistihla v práci, jak si hladím bříško, aniž bych o tom věděla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
15.1.07 21:03

Ahojte holky,

zítra určitě kouknu na net jak jsi Sharane dopadla.
Maxino: a to jako když je anovulační cyklus není MS, Nesmysl ne???Musíš se cítit šílene , patnáct ni zpoždění.

pa Lime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
15.1.07 21:10

Ahoj Lime,

já pořádně nevím, moc tomu nerozumím, ale rozhodla jsem se do toho nešťourat. A kupodivu se necítím hrozně, ale naopak docela v pohodě. Ani nevím, jak je to možný.

Maxina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3873
16.1.07 14:43

Ahoj holky, tak už mám za sebou tu kontrolu. Paní doktorka mi sdělila, že je všechno v pořádku, že se máme snažit dál, že to vše může být jen v souvislosti s vysazením HA, takže doufám, že tenhle měsíc to už bude v pohodě a všechno vyjde podle mých představ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí