Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,tak my se snažíme 17ty měsíc.A je pravda,že čím dyl,tak tím méně se pozoruju a sleduju.Dřív jsem běhala pro TT pravidelně a ted když mívám zpoždění i 10 dní,tak nic nedělám.Už to nechám na doktorce.Jsem ted na utrogestanu a v unoru mam jít na kontrolu.
Sharane budu ti držet palce,ať máš jedině dobré zprávy.
Lime
Ahojky holky,moc vám všem držím palečky,aby vám to vyšlo!!
Taky jsem si s tím prošla,snažili jsme se 2 roky a byla to hrůza. Úplně ze všeho jsem nesnášela,jak mi každý říkal,nesmíš na to myslet a ono to půjde,hroná věta!!!!
Po roce jsem začala chodit na kliniku GEST. V prosinci 2005 jsme si dali pauzu s klinikou a já jsem si řekla,že si ty VÁNOCE a SILVESTR pěkně užiju,na nic jsem nemyslela!!!! No a v lednu 2006 jsem zjistila,že jsem těhotná
Teď máme 4měsíční holčičku Barborku. Tak ať to vezmu jak to vezmu,ono na tom něco bude,nemyslet na to. Je to těžké,ale asi účiné!!!
Zdrávím a držím všem palečky Zuzka
Já vím-nemyslet.Ale jsem z maleho města a často jezdím s kočárkem od kamarádky-zrovna dneska a vadí mi neustálé otázky typu-proč si nepořídíš svoje? a kdy už budeš taky vozit?Moji blízcí to vědí ale nehodlám to vyprávět na potkání.No a pak na to nemám myslet.I když čím dyl to trva,tím jsem víc imunní.
Petro Z: to znám blbé dotazy a spol, teď když se ptají , proč se tedy nevrháme do toho druhého, odseknu a třeba to nejde....., zmlknou a už se raději neptají.A mám klid. Jo a v těhu tech blbých dotazů..... těch je…
pa Lime
Jasně ale já už se na ně těším ![]()
Já vím,lidi se radi starají všude okolo.Taky jsem se i naučla odsekávat,že to prostě nejde.A pak jdu vždycky do kolen když to chtějí rozebírat.To dělám hluchou a slepou.Samo,že kdo o tom ví,tak to je něco jiného.
Lime, děkuju, i když jsem asi blázen, že si to myslím, je to nějak ve mně a nemůžu se toho zbavit, ten červíček pochybnosti ve mně hlodá pořád, idykž se na to snažím nemyslet. Zítra v tuhle dobu už budu mít nějaký informace na uklidněnou.
Holky, hrozně nám to všem přeju, aby se nám to konečně povedlo! A taky se to určitě co nevidět povede. Přece někde v novinách psali, že rok se sedmičkou na konci je šťastnej rok.
Sharane budu na tebe myslet a čekáme jak dopadneš.Jinak samo taky doufám,že rok 2007 bude ten dobry co se miminek týče.
Ahoj Sharane a Lime i vy ostatní, opět zdravím,
já jsem už 15 den vynechání MS a furt nic (ani 2// na těhu testu). Ale myslím, že těhu nejsem. Sice jsem přes vánoce nějak ztloustla, ale to bude tím přežíráním a nicneděláním
Tak čekám, a když MS do pátku nedorazí, zavolám na gyn a objednám se na příští týden, tak uvidíme. Asi je pravda to, co mi říkal doktor, že některé cykly jsou anovulační a že jakoby jeden cyklus může úplně vynechat, tak to by asi bylo ono. Teda ale blbej pocit to je. Radši nenosím světlé kalhoty, co kdyby mě to přepadlo v práci a já nestíhala dobíhat. Kolikrát už mám pocit, že je to tu a ono nic…
Ale věřím tomu, že se nám zadaří třeba hned ten říjen 2007. V práci by teď asi nebyli moc nadšení, kdybych otěhotněla a ani mně by se to moc nehodilo, takže to by se ten mimísek mohl povést ![]()
Mějte se krásně
Maxina
Ahoj Maxi, už jsem si říkala, co se s tebou stalo. To já jsem přes Vánoce taky trošku přibrala, a to jsem se ani moc nepapkala, ale já s váhou bojuju pořád. Jednou jsem hubenější, pak mám nějaký problémy a zase to nějak naberu, že ani nevím jak
A to s těma světlýma kalhotama, tak to já mám takovej pocit pořád, že se mi stane nějaká nehoda
Petra Z: hned jak budu vědět co a jak, tak napíšu…
Sharane,
já jsem teď několik let nosila světlé kalhoty docela často, protože díky HA mi MS fungovala dobře. Ale teď člověk nikdy neví.
Ale ty vypadáš nadějně (musím to zaťukat). Držím palečky a dej vědět ![]()
Maxina
Nějak to nechci zakřiknout, ale říkám si, co kdyby… Dneska mě jedna kolegyně v práci přistihla v práci, jak si hladím bříško, aniž bych o tom věděla ![]()
Ahojte holky,
zítra určitě kouknu na net jak jsi Sharane dopadla.
Maxino: a to jako když je anovulační cyklus není MS, Nesmysl ne???Musíš se cítit šílene , patnáct ni zpoždění.
pa Lime
Ahoj Lime,
já pořádně nevím, moc tomu nerozumím, ale rozhodla jsem se do toho nešťourat. A kupodivu se necítím hrozně, ale naopak docela v pohodě. Ani nevím, jak je to možný.
Maxina
Ahoj holky, tak už mám za sebou tu kontrolu. Paní doktorka mi sdělila, že je všechno v pořádku, že se máme snažit dál, že to vše může být jen v souvislosti s vysazením HA, takže doufám, že tenhle měsíc to už bude v pohodě a všechno vyjde podle mých představ