Snažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
682
16.1.07 14:47

To je dobře , že jsi alespoň zdravá.

Tak hupky do toho snažení.

Lime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.1.07 15:11

Holky všem vám držím palečky!! Já momentálně druhý den bojuju s nějakou virozou, teda dost me zmaha, dusim se hlenama, ale doktorka rekla ze jedine jitrocelovy sirup, Vincentka a čaj… bolí mě celé tělo, ale snad to brzy a v pořádku i s červíčkem zvládneme.. měla jsem strach, protože jsem asi dva dny v podbřišku nic necítila, v noci a dnes se opět probouzí různé popíchávání a pobolívání tak doufám, že červík bojuje…

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
16.1.07 15:12

opět zapomněla Moonlight

• Citovat
  • Upravit
682
16.1.07 19:32

Moonlight: to je smůla s tou virozou. Ale žádné obavy neměj, bude to dobré. Já se pro jistotu dala naočkovat na podzim na chřipku( když jsem zrovna věděla , ženejsem těhotná) To snad proto, že kdysi jsem už párkrát naočkována byla a nikdy mě tehdy nechytla chřipka.

Co jsem zaregistrovala jsi naš jediný mimísek co my snažilky ted máme za září2007.

A kdy budeš mít termín???

pa Lime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
16.1.07 19:40

Ahoj holky,
všem Vám držím palečky, hlavně těm, které chtějí otěhotnět. My se na to taky chystáme, ale asi to nebude jednoduché. Možná taky skončím na IVF, ale dost se toho bojím. Mám už sice dcerku, otěhotněla jsem přirozeně, ale trvalo to.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
16.1.07 21:08

Ahojkdy Teryno: takže se přidáváš k nám a budeš fandit :-) ???

Lime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
17.1.07 15:03

Ahoj holky všechny vás zdravím, přeju brzké uzdravení těm kdo jste nemocné. Taky trochu polehávám ale snad to bude dobré. O víkendu mi končí MS tak začne tulení. Taky nenávidím větu nesmíš na to myslet ale to jen díky tchýni. Když jsem na to nemyslela tak mi to vždycky připoměla týdně alespoň 3×. Takže přeju všem úspěšné snaženíčko. Hlavu vzhůru. A to trápení když to dostanete nemá cenu protože si tím vůbec nepomůžete já se natrápila 2,5 roku a zbytečně. papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
17.1.07 15:25

Ahojky zdravím Vás

My se snažíme 2 měsíce, což je velice krátká doba já vím Jituš moc Ti držím palečky , aby to za pomoci lékářů hned vyšlo.

Jinak já to mám dostat 24.1 a udělala jsem si včera graf http://www.wunschkinder.net/…userid=41914
a vyhodnotilo mi to jinde ovulaci než jsem myslela já myslela že byla 3.1, tak tento měsíc z toho nic nebude. Manřel byl 14 dní mimo ach jo holt Lime říjen to jistí co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
17.1.07 16:14

Ahoj Lime,
to víš, že se přidávám a už fandím!!!!
Tak fanděte i mě!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3873
17.1.07 16:25

Ahoj holky, dneska se asi doma budeme snažit dvojnásob, protože to u mě vypadá, že začala probíhat ovulace :)

Zdavím všechny nové snažilky.

Šupky dupky do snažení, ať nám všem vyjde ten říjen 2007.

Zatím pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.1.07 17:25

Ahoj holky, tak chtěla bych se s vámi podělit o zkušenost. Po dvou letech klidu se mi po viroze a změnou hormonu v tehotenstvi probudilo astma, takze budu zrejme cele tehotenstvi strikat spreje. Nejsem privrzenec leku, vubec, ale jak rekla doktorka, prvni tri mesice je dulezite, aby byla maminka i miminko dobre okyslicene, takze o nejakem hrdinstvi s dusenim se bez leku tady nelze mluvit… navic mi predepsala leky, ktere jsou mezinarodne povolene jako spreje pro tehotne astmaticky - konkretne Symbicort a Bricanyl, pokud by se to nektere z vas hodilo. Takze sem v klidu a doufam, ze to s mimiskem bojovnikem zvladneme!! Uz jsem mela sen, ze budeme mit syna, manzel take tak ze by predzvest ? :wink: u doktroky na potvrzeni jsem jeste nebyla, pockam, az bude videt srdicko… vsem preji hodne stesti!!!

• Citovat
  • Upravit
65400
17.1.07 17:26

Tak to se hezky snažte :lol: at je víc těhulek než snažilek.Držím palce.A my se teda pro jistotu budeme snažit taky. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
17.1.07 21:18

Ahojky holky snažilky a Moonlight,

Moonlight: to jsi psala ty s tím astma, že?? To je smůla.

Nějak prosím anonymní kočendy o podpis-nick , já mám pak guláš v hlavě kdo to píše, možná i dva guláše.

Pajo: představ si že já dnes naposledy slyšela , že nesmím na to myslet před třemi hodinami :-)) Od nemaminky:-))

Jo to jakože nemám myslet na to že dělám sex a přitom mimi :-))

sranda to je holky co ??

pa Lime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.1.07 06:15

Ahoj Lime a holky,
konečně zaregistrovaná 8) ano s tím astma to jsem psala já, ale nezoufám si, dneska jsem spala celou noc až do 5 takže jsem ráda … přeji hezký den !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
18.1.07 12:25

Čauky holky,

super Moonlight za registraci, kdy jdeš k g. lékaři????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí