Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky letím domů..teda vlastně k babičce a dědovi a pak konečně domů. Jsem utahaná jak pes, dneska asi padnu brzy…
Kájo, napiš co nejdřív, jo? ![]()
Kájo, Zdeenjo, mějte se, já nevím, jestli se večer dostanu na net, snad jo. Za chvíli už taky jdu domů - nebo teda spíš se prospat do autobusu ![]()
Taky si myslím,že až jednou uvidím 2 proužky,tak si pobrečím.Moc se opatruj a dávej na sebe pozor.
Ahoj holky,ještě k těm lázním.Ani po 17ti měsících snažení o nich u dr.nepadlo slovo.Je teda pravda,že jsem po roce měnila doktorku.A ještě nenám za sebou všechnu léčbu.Ted jsem na utrogestanu,ještě tento měsíc.A pak laparka.
Jinak jsem dnes zase nějaká naměkko,byla jsem u kamarádky,co má 5ti měsíční holčičku.Tak to na mě zase nějak padlo.Ještě že mužu sem a tady se vypsat
jste vyšechny super.
Ahpj holky.jste se pěkně rozjeli v tom psaní,tak to má být.člověku se hned uleví když si má ským pokecat.ráno si budu dělat testík pokud teda ta mrcha nepřijde.dneska mě bolelo dost břicho,už jsem šla na záchod s tím že došla a ono nic.vždycky přišla tak o pár dní dřív a teď nic.kéž by tam byli //
Asi bych z toho umřela štěstím.
Notko,kdybys umřela štěstím,tak by to byla škoda
budu držet palce,at to vyjde a jsou tam //
Ahoj Notko taky jdu ráno do toho, teda jestli to vydržim do rána. Tak ti držim palečky ať jsou 2 čárečky ![]()
dík,já vám taky přeju //.Už mě zase bolí břicho,já ju nechcu
Za chvíli jdu domů z práce,vůbec se mě od vás nechce a štve mě že doma nemáme ještě počítač.tak se mějte fajn a držím všem pěstičky
pa pa a DÍK
a pěkně se tulte!
Ahoj holky tak jsem s manželem ráno pěkně zaspala. Ptala jsem se vedoucí na lázně měla taky problém otěhotnět, podařilo se jim to asi až na popátý ale uměle. A doktorka jí taky nikam neposlala do lázní a to se léčila asi 2 roky. Tak to nebude jednoduché. Holky držím vám palečky ať máte //. Už ani nevím jaké to je vidět na testu ty //. Ale až se mi někdy ukážou tak budu řvát jako želva a budu vyplašená a nebudu vědět co mám dělat jako to bylo poprvé.
Ahojky holky, už abych byla 27 den. Protože zase mám dneska menstruační bolesti a to jsem 20 den cyklu. Když si vzpomenu na minulé cykly tam PMS byl max tak 5 dní před, nebo vůbec. V prvním těhu : si maximálně vzpomenu na větší prsa a PMS těsně před termínem. takže vlastně nevím načem jsem. začínám ubírat procenta tak 60-40 pro ne.
Kajo, Notko držím palce.
Potěšte mě ![]()
pa
Ahoj Lime, nesmutni, třeba se ti jenom uhnízďuje vajíčko… Kdybys viděla jak jsem nervózní doslova jako sáňky v létě…
Dnes mě cely den bolí břicho a prsa,tak jsem se rozhodla,že začnu ovulační testy už dnes.I když jsem si říkala,že je brzy,ale vzhledem tomu,že muj cyklus je v poslední době dost zmateny,tak jsem ho udělala.A objevila se i 2.čárka i když slabší.takže zítra udělám další a uvidím.Dlouho jsem je nepoužívala,ale říkala jsem si,že tento měsíc to zase zkusím.
Holky, půjdu spát, dneska na přítele už čekat do půl 12 nebudu, až se vrátí z práce. Jsem nějaká hodně utahaná. Mám takovej pocit, že už se brzo dostaví ta jedna ošklivá mrška........ Snad ne… Já chci být těhu…