Snažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2569
30.1.07 15:44

Holky letím domů..teda vlastně k babičce a dědovi a pak konečně domů. Jsem utahaná jak pes, dneska asi padnu brzy…
Kájo, napiš co nejdřív, jo? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3873
30.1.07 15:49

Kájo, Zdeenjo, mějte se, já nevím, jestli se večer dostanu na net, snad jo. Za chvíli už taky jdu domů - nebo teda spíš se prospat do autobusu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65400
30.1.07 16:58

Taky si myslím,že až jednou uvidím 2 proužky,tak si pobrečím.Moc se opatruj a dávej na sebe pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
30.1.07 17:01

já jsem taky strašnej cíta tak to určitě jednou ořvu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65400
30.1.07 17:09

Ahoj holky,ještě k těm lázním.Ani po 17ti měsících snažení o nich u dr.nepadlo slovo.Je teda pravda,že jsem po roce měnila doktorku.A ještě nenám za sebou všechnu léčbu.Ted jsem na utrogestanu,ještě tento měsíc.A pak laparka.
Jinak jsem dnes zase nějaká naměkko,byla jsem u kamarádky,co má 5ti měsíční holčičku.Tak to na mě zase nějak padlo.Ještě že mužu sem a tady se vypsat :D jste vyšechny super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
30.1.07 17:19

Ahpj holky.jste se pěkně rozjeli v tom psaní,tak to má být.člověku se hned uleví když si má ským pokecat.ráno si budu dělat testík pokud teda ta mrcha nepřijde.dneska mě bolelo dost břicho,už jsem šla na záchod s tím že došla a ono nic.vždycky přišla tak o pár dní dřív a teď nic.kéž by tam byli // :) Asi bych z toho umřela štěstím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65400
30.1.07 17:29

Notko,kdybys umřela štěstím,tak by to byla škoda :D budu držet palce,at to vyjde a jsou tam //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
30.1.07 17:43

Ahoj Notko taky jdu ráno do toho, teda jestli to vydržim do rána. Tak ti držim palečky ať jsou 2 čárečky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
30.1.07 17:48

dík,já vám taky přeju //.Už mě zase bolí břicho,já ju nechcu :-( Za chvíli jdu domů z práce,vůbec se mě od vás nechce a štve mě že doma nemáme ještě počítač.tak se mějte fajn a držím všem pěstičky :D pa pa a DÍK :lol: a pěkně se tulte!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
30.1.07 17:56

taky ti držím a zítra dej vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
30.1.07 18:22

Ahoj holky tak jsem s manželem ráno pěkně zaspala. Ptala jsem se vedoucí na lázně měla taky problém otěhotnět, podařilo se jim to asi až na popátý ale uměle. A doktorka jí taky nikam neposlala do lázní a to se léčila asi 2 roky. Tak to nebude jednoduché. Holky držím vám palečky ať máte //. Už ani nevím jaké to je vidět na testu ty //. Ale až se mi někdy ukážou tak budu řvát jako želva a budu vyplašená a nebudu vědět co mám dělat jako to bylo poprvé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
30.1.07 19:39

Ahojky holky, už abych byla 27 den. Protože zase mám dneska menstruační bolesti a to jsem 20 den cyklu. Když si vzpomenu na minulé cykly tam PMS byl max tak 5 dní před, nebo vůbec. V prvním těhu : si maximálně vzpomenu na větší prsa a PMS těsně před termínem. takže vlastně nevím načem jsem. začínám ubírat procenta tak 60-40 pro ne.

Kajo, Notko držím palce.

Potěšte mě :-(
pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3873
30.1.07 21:03

Ahoj Lime, nesmutni, třeba se ti jenom uhnízďuje vajíčko… Kdybys viděla jak jsem nervózní doslova jako sáňky v létě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65400
30.1.07 21:14

Dnes mě cely den bolí břicho a prsa,tak jsem se rozhodla,že začnu ovulační testy už dnes.I když jsem si říkala,že je brzy,ale vzhledem tomu,že muj cyklus je v poslední době dost zmateny,tak jsem ho udělala.A objevila se i 2.čárka i když slabší.takže zítra udělám další a uvidím.Dlouho jsem je nepoužívala,ale říkala jsem si,že tento měsíc to zase zkusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3873
30.1.07 21:48

Holky, půjdu spát, dneska na přítele už čekat do půl 12 nebudu, až se vrátí z práce. Jsem nějaká hodně utahaná. Mám takovej pocit, že už se brzo dostaví ta jedna ošklivá mrška........ Snad ne… Já chci být těhu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí