Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Díky holky
já taky pořád stěhuju a vlastně vymýšlím, kde bude postýlka atd..... dětský pokoj už mám naplánovaný…no teď jen čekáme na to mimi…a ono pořád nic…fňuk
lenkadevi: opravdu moc hezký metřík! to máte už hezky dopředu naplánováno!
Já mám v plánu začít dělat pokojíček zjara.Ne uplně komplet,ale vymalovat,natřít okna,zatím to je prázdná místnost,spíš odkladiště.Tak se aspon zaměstnám něčím rozumnym.
Ahojky.
Promiňte že Vám sem lezu. Taky se snažíme o druhé mimi 3 měsíc chi se jen Káji zeptata jak dlouho se snažíte o mimi a gratuluji //. Včera jsem u Vás šmírovala a narazila na Káju, která dneska měla testovat a má je tam. Díky promiňte za vetření
Holky jsem dneska jak praštěná palicí a nechce se mi vůbec pracovat, ještě že už jdu zachvíli domů ![]()
Petro, neboj, vše bude. My se také snažíme už delší dobu,asi jako vy, když se to v říjnu povedlo, tak to v listopadu blbě skončilo. Začínáme znovu. Bohužel už vím, že // neznamenají hned mimi.
To jen aby ses tu necítila tak osamocená v tom delším snažení.
Kájo tak to je opravdu zasloužené. My se snažily poprvé 1/2 roku a povedlo se. No hlavně ať je vše o.k. mějte se
Takl mě právě seřval šéf, že prej nestíhám práci
…už aby byly ty // a mohla jsem jít na mateřskou… Mám toho plný zuby, ještě že jdu za chvíli domů.
Vítám drobka a Moniku27! ![]()
Moničko,děkuju,fakt mi přišlo že oproti ostatním už je to nějak moc dlouho
.Jim to moc přeju,vubec si nedovedu představit,že bych na tom testu já našla //.Každá další těhule tady dodá naději.
Tobě moc štěstíčka a mrzí mě,co se vám stalo.Ale bude to dobry a povede se ![]()
to já chodim na net potájí jinak by byl průser
a to sedí kousek ode mne ![]()