Snažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3873
31.1.07 09:24

Ale pořád si říkám, že jsem ještě mladá a mám pořád dost času. Ale rozhodně to nechceme po několika neúspěších vzdát. U té adpoce s tebou souhlasím, ale na druhou stranu si musí být stoprocentně jistí, že to dítě umístí do správné rodiny, kde mu nebudou ubližovat. My s přítelem uvažovali prozatím o adopci na dálku, pomoci nějakému africkému dítěti, aby mohlo chodit do školy, i když je to trošku risk, protože nemůžeme vědět, jestli ty peníze opravdu k tomu dítku doputují, respektive do jeho školy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
31.1.07 09:28

No právě, taky jsme o tom přemýšleli, je to těžké v dnešním světě věřít někomu a posílat peníze neznámo kam.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3873
31.1.07 09:33

Já už si i na internu někdy před Vánoci vyhlídla pěknýho chlapečka, ale prozatím jsme to odsunuli na později, protože to chce přes nějakou důvěryhodnou organizaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2569
31.1.07 09:34

Já taky doufám, že se nám povede mít vlastní miminko. O adopci jsem zatím moc nepřemýšlela, ale asi by to bylo jedinné východisko. Ale asi jsem sobec, protože bych chtěla radši adoptovat miminko, než už odrostlejší dítě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3873
31.1.07 09:43

Zdeenjo, mám na to stejný názor, také bych případně chtěla adoptovat (tím nemyslím na dálku) miminko a ne starší dítě ale určitě bych to před ním nezatajovala, protože každá pravda vždy vyjde najevo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2569
31.1.07 09:52

Určitě bych to tomu dítěti taky řekla, ale vůbec nevím jakou formou a hlavně kdy? Ale zatím to řešit nemusím - a snad ani nikdy nebudu muset… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
31.1.07 09:53

Je ten život složitý, ach jo…zvlášť tady v ČR

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3873
31.1.07 09:56

Jo jo, je to složitý a hlavně třeba pro samotnou matku s dítětem, to vím ostatně z práce…

Určitě to nebudem muset nikdy řešit a co nejdřív se nám to všem podaří :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2569
31.1.07 10:01

Taky doufám, že nebudu muset řešit jiný než miminkovský „problémy“.
S přítelem zatím žijeme na hromádce, svatbu zatím ani neplánujeme (stejně bych ve svatebních šatech vypadala jako bílá velryba :roll: ). A mám eokolo sebe několik párů, kterré se nevzaly, přestože mají dítě - a jde to taky…ale zůstat sama s dítětem bych fakt nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
31.1.07 10:05

Podle mě je důležité, že se ti dva lidé mají rádi, cítí se bezpečně…ne nějaká svatba…je to sice pěkný zvyk, ale nutností pro tvorbu dítěte by to být nemělo, to je můj názor...... to holka musí vědět, jestli ten její partner s ní zůstane, když se stane cokoli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2569
31.1.07 10:09

Přesně tak! My jsme spolu 9 let, tak si myslím, že už jsme měli dost času na to, abychom se poznali a znali své reakce. A i přes mé občas nesnesitelné chování se mnou přítel zůstává…a dokonce by se mnou chtěl mít miminko… tak si říkám, že je to v pohodě…nepřipouštím si radši nic jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
31.1.07 10:39

Taky mám zkušenosti se svým nesnesitelným chováním......to jsou hormony…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2569
31.1.07 10:48

Taky si myslím, teda snažím se to svádět na PMS - za to prostě nemůžu, ne? :lol: Bývám strašně podrážděná a v práci mě vytáčí každá kravina - no nechtěla bych být svoje kolegyně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
31.1.07 10:56

Taky mi vadí každá kravina, někdy se naštvu, pak o tom přemýšlím proč a nenajdu rozumný důvod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2569
31.1.07 11:08

Ještě že to můžeme svést na ty hormony! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie