Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Šéfové jsou taky lidi, oni taky nestíhají, proto nadávají druhým.....:-)
Díky moc za podporu! Mám sto chutí s tou prací seknout
a jít někam jinam - jenže když plánuju otěhotnět tak nechci jinde začínat - přece jen by to bylo nefér. A říkám si, že když doktorce řeknu, že mám v práci stresy (a to opravdu mám), tak že mě třeba nechá doma a já si budu šmodrchat ty svoje korálky… a budu spokojeně tloustnout…
Kajo: super blahopřeji, moc a teď hlavně zdravíčko pro vás oba. Kdy chceš jí k lékaři???
jinak malá mi řve nelíbí se jí , že tasdy čtu ty čtyři stránky co jte stihly napsat ![]()
Sharane děkuji za podporu,.
Dopoledne mě břicho neboleo a ted zase, ??
pa Lime
Kájo taky gratuluju. Holky co blázníte s adopcí atd, vždyť jste ještě mladé a děti svoje budete mít taky.Určitě nám to všem vyjde. My teď s manželem budeme 7 let. Vdávala jsem se 24.4.2004 ve 4 odpoledne takže to budou v dubnu 3 roky toto letí. Žijeme spolu 6,5 roku.
To je taky pěkné. Ještě nikdy jsem s nikým tak dlouho nevydržela. Ale občas mi chybí ta moje bejvalá volnost.
Lime píše:
Kajo: super blahopřeji, moc a teď hlavně zdravíčko pro vás oba. Kdy chceš jí k lékaři???jinak malá mi řve nelíbí se jí , že tasdy čtu ty čtyři stránky co jte stihly napsat
Sharane děkuji za podporu,.
Dopoledne mě břicho neboleo a ted zase, ??
pa Lime
Ahojky díky moc, zítra se chystám mu zavolat dnes tam nebyl tak jsem zvědavá jak to dopadne u něj
Pájo: to máš určitě pravdu i mě, ale neměnila bych.
Kájo: určitě děláš dobře, já jenom díky utrogestanu přežila krvácení v 8 tý. ( T. hormon co mi hned předepsal lékař) A taky mi dal magnesium. )
Napiš jak si pořídila.
Už se chci k tobě přidat do toho října 07- ať máme váhy doma jak dělané
určitě dám vědět zatim sem to kromě vás nikomu neřekla, chtěla bych to vydržet do valentýna, ale to si asi ukoušu jazyk, abych se před Míšou neprořekla ![]()
Kájo jestli to vydržíš,bude to nádherný Valentyn jak pro tebe,tak pro něj
jsem zvědavá,jestli to tak dopadne.
Ahoj holky, taky jsem nějak v práci nestíhala a tak jsem musela přestat koukat na internet a pustit se pořádně do toho, abych mohla jít co nejdřív domů. Já mám taky hodně stresový zaměstnání, pracuju u soudu, ale snažím se nad tím co nejméně přemýšlet. Navíc mi dneska selhala ve 4 hodiny disketa (NESNÁŠÍM DISKETY
) s uloženým rozsudkem, který mi má soudkyně kontrolovala doma, protože je shodou okolností na rizikovým těhotenství a mi nemůžeme nic posílat přes mail, bylo by to trošku o ústa a jako na potvoru disketa kixla. Je to 14 stran textu a já ho mám v počítači uložený v neopravený podobě a právě ta moje soudkyně mi to doma musela zkontrolovat, aby tam nebyly nějaký blbosti. Tak jsem jí okamžitě volala, jestli to náhodou nemá uložený doma v tý opravený podobě a ne a ne se dovolat. Málem jsem sebou sekla
Nakonec jsem se jí dovolala a vyřešili jsme to, protože si to naštěstí uložila doma do počítače. Dneska byl fakt den blbec, ještě může přijít mrcha a jsem fakt dneska vyřízená.
Věřím, že se nám to všem povede a založíme společně říjen 2007!
To Sharane
to jsi měla teda „super den“.Já dnes svym druhákum rozdala vysvědčení-nikdo nebrečel,takže dobrý.
Dnes jsem koukala na pořad Pod pokličkou a bylo to o neplodnosti a opět doporučovali sedavou lázen v tymiánu před tulením.Prý se to vevnitř hezky prokrví.Podle testu se blíží ovu tak asi zítra navštívím lékárnu ![]()
Já to taky měla zapnutý, ale nějakým záhadným způsobem jsem u toho usnula, budu si to muset na internetu pustit ze záznamu. Lehla jsem do postele kontaktní čočky nečočky usnula jsem jako dřevo. Trošku jsem se prospala a teď už mám zase o trochu víc energie. Nějak poslední týden bojuju s nedostatkem energie.
Radši na to nebudu ani myslet, protože jinak se to nevyplní, ale asi bych skákala radostí do stropu.