Snažilky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1520
31.1.07 15:48

Šéfové jsou taky lidi, oni taky nestíhají, proto nadávají druhým.....:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2569
31.1.07 15:58

Díky moc za podporu! Mám sto chutí s tou prací seknout :x a jít někam jinam - jenže když plánuju otěhotnět tak nechci jinde začínat - přece jen by to bylo nefér. A říkám si, že když doktorce řeknu, že mám v práci stresy (a to opravdu mám), tak že mě třeba nechá doma a já si budu šmodrchat ty svoje korálky… a budu spokojeně tloustnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
31.1.07 16:45

Kajo: super blahopřeji, moc a teď hlavně zdravíčko pro vás oba. Kdy chceš jí k lékaři???

jinak malá mi řve nelíbí se jí , že tasdy čtu ty čtyři stránky co jte stihly napsat :-)

Sharane děkuji za podporu,.

Dopoledne mě břicho neboleo a ted zase, ??

pa Lime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
31.1.07 17:30

Kájo taky gratuluju. Holky co blázníte s adopcí atd, vždyť jste ještě mladé a děti svoje budete mít taky.Určitě nám to všem vyjde. My teď s manželem budeme 7 let. Vdávala jsem se 24.4.2004 ve 4 odpoledne takže to budou v dubnu 3 roky toto letí. Žijeme spolu 6,5 roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
31.1.07 17:31

A my letos slavíme 10 let manželství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4976
31.1.07 17:33

To je taky pěkné. Ještě nikdy jsem s nikým tak dlouho nevydržela. Ale občas mi chybí ta moje bejvalá volnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
31.1.07 18:42
Lime píše:
Kajo: super blahopřeji, moc a teď hlavně zdravíčko pro vás oba. Kdy chceš jí k lékaři???

jinak malá mi řve nelíbí se jí , že tasdy čtu ty čtyři stránky co jte stihly napsat :-)

Sharane děkuji za podporu,.

Dopoledne mě břicho neboleo a ted zase, ??

pa Lime

Ahojky díky moc, zítra se chystám mu zavolat dnes tam nebyl tak jsem zvědavá jak to dopadne u něj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
31.1.07 18:48

Pájo: to máš určitě pravdu i mě, ale neměnila bych.

Kájo: určitě děláš dobře, já jenom díky utrogestanu přežila krvácení v 8 tý. ( T. hormon co mi hned předepsal lékař) A taky mi dal magnesium. )
Napiš jak si pořídila.
Už se chci k tobě přidat do toho října 07- ať máme váhy doma jak dělané

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
31.1.07 18:56

určitě dám vědět zatim sem to kromě vás nikomu neřekla, chtěla bych to vydržet do valentýna, ale to si asi ukoušu jazyk, abych se před Míšou neprořekla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65758
31.1.07 19:31

Kájo jestli to vydržíš,bude to nádherný Valentyn jak pro tebe,tak pro něj :D jsem zvědavá,jestli to tak dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3873
31.1.07 19:52

Ahoj holky, taky jsem nějak v práci nestíhala a tak jsem musela přestat koukat na internet a pustit se pořádně do toho, abych mohla jít co nejdřív domů. Já mám taky hodně stresový zaměstnání, pracuju u soudu, ale snažím se nad tím co nejméně přemýšlet. Navíc mi dneska selhala ve 4 hodiny disketa (NESNÁŠÍM DISKETY :! ) s uloženým rozsudkem, který mi má soudkyně kontrolovala doma, protože je shodou okolností na rizikovým těhotenství a mi nemůžeme nic posílat přes mail, bylo by to trošku o ústa a jako na potvoru disketa kixla. Je to 14 stran textu a já ho mám v počítači uložený v neopravený podobě a právě ta moje soudkyně mi to doma musela zkontrolovat, aby tam nebyly nějaký blbosti. Tak jsem jí okamžitě volala, jestli to náhodou nemá uložený doma v tý opravený podobě a ne a ne se dovolat. Málem jsem sebou sekla :cry: Nakonec jsem se jí dovolala a vyřešili jsme to, protože si to naštěstí uložila doma do počítače. Dneska byl fakt den blbec, ještě může přijít mrcha a jsem fakt dneska vyřízená.

Věřím, že se nám to všem povede a založíme společně říjen 2007!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65758
31.1.07 19:59

To Sharane
to jsi měla teda „super den“.Já dnes svym druhákum rozdala vysvědčení-nikdo nebrečel,takže dobrý.
Dnes jsem koukala na pořad Pod pokličkou a bylo to o neplodnosti a opět doporučovali sedavou lázen v tymiánu před tulením.Prý se to vevnitř hezky prokrví.Podle testu se blíží ovu tak asi zítra navštívím lékárnu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3873
31.1.07 20:06

Já to taky měla zapnutý, ale nějakým záhadným způsobem jsem u toho usnula, budu si to muset na internetu pustit ze záznamu. Lehla jsem do postele kontaktní čočky nečočky usnula jsem jako dřevo. Trošku jsem se prospala a teď už mám zase o trochu víc energie. Nějak poslední týden bojuju s nedostatkem energie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65758
31.1.07 20:08

No Sharane že by unava z těhu?Bylo by to super vid. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3873
31.1.07 20:32

Radši na to nebudu ani myslet, protože jinak se to nevyplní, ale asi bych skákala radostí do stropu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí