Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Simonko: Ahoj, ještě není nic ztraceno …uvidíš co zítra na krvi…a když nic tak snad příště, ale přeju ti aby ses radovala z těhu a ne smutnila
Essexi píše:
Simonko: Ahoj, ještě není nic ztraceno …uvidíš co zítra na krvi…a když nic tak snad příště, ale přeju ti aby ses radovala z těhu a ne smutnila
jojo to mas pravdu nic s nedeje kdyz tehu nebudu ale jako tri tes
ty vysly pozitivni ale ja s nima nemam moc zkusenost a nevim jak moc jsou pravdivy no .
hezké ráno holky,
Viky: je fajn že se už ví a může se to léčit, určitě to bude brzy v poho a pak to příjde samo ![]()
: vítám nové snažilky ![]()
Simonko: držím pěsti abys byla těhu ![]()
Simonko: držím palečky, aby se doktorka spletla, ale myslím, že když jsou testy pozitivní měly by k tomu mít důvod, ale taky s nimi nemám zkušenosti. Jen mi přijde, že se děloha nemusí ze začátku nějak zvětšovat a pozná se to spíš z té krve.
Já mám mít menstruaci od dneška a zatím nic tak uvidím, ale minulý měsíc jsem ji dostala o 5 dní později tak zatím čekám co bude zbytek týdne. Mám pocit, že je to naschvál už pár let mám menzes pravidelně co 28 dní maximálně se zpozdí tak den a když jsme se rozhodli pro miminko okamžitě se zpozdila asi to budou nervy.
A velká gratulace všem těhulkám ať vám to dobře probíhá!!!!
Zdravím všechny snažilky a těhulky
jakpak se máte při dnešním dopoledni? Doufám, že máte také tak krásné počasí jako my, sluníčko se už od rána pěkně snaží
jinak já ale mám pocit, že tentokrát přijde ms o něco dřív, mám totiž už 2 dny divně nafouknuté břicho a dost mě pobolívá, ach jooo, zase z toho nic nebude ![]()
Ahoj, děvčata
!
Viky, ráda čtu, že to není nic vážného. Držím palce, ať se to co nejdřív vyřeší!
Hromnice, jak jsi psala o tom svém strachu: Na tom není nic divného, po tom, co všechno jsi prožila. Píšeš, že máš skvělého manžela, který je pro tebe velkou oporou. Přesto by možná nebylo od věci zajít si psychologovi, kde bys své obavy mohla probrat s odborníkem přes duši, třeba by ti to pomohlo. Kamarádka měla před pár lety deprese, když se rozváděla a zbyly jí po manželovi dluhy, a zašla k psychoterapeutovi a prý jí to moc pomohlo.
Bobby, obavy hoď za hlavu, chce to hlavně zachovat klid. Jak říká moje optimistická doktorka, stejně se naprosté většině snažilek dřív nebo později zadaří. I tobě, uvidíš
.
Simonko, to jsou ale divné věci… Držím palce, aby ti to všechno dobře dopadlo a na cestě bylo miminko.
PetrušKu píše:
Zdravím všechny snažilky a těhulkyjakpak se máte při dnešním dopoledni? Doufám, že máte také tak krásné počasí jako my, sluníčko se už od rána pěkně snaží
jinak já ale mám pocit, že tentokrát přijde ms o něco dřív, mám totiž už 2 dny divně nafouknuté břicho a dost mě pobolívá, ach jooo, zase z toho nic nebude
a třebas zrovna bude ![]()
Bobby, obavy hoď za hlavu, chce to hlavně zachovat klid. Jak říká moje optimistická doktorka, stejně se naprosté většině snažilek dřív nebo později zadaří. I tobě, uvidíš
.
Díky moc… já tohle všechno vím,ale jak ovlivnit myšlenky
Jinak přeji všem hezký den ![]()
Mariettko, to by bylo skvělé, ale nějak se mi to tentokrát nezdá, ani mě nebolí prsa a nešpiním - takže žádné zahnizďování se nekoná
no uvidíme v pondělí, jestli ta „teta od červené řeky“ dorazí
Simonko, to jsou tedy věci, jestli ty testy takhle můžou špatně ukazovat, tak proč si je děláme? Mě osobně se to nezdá, dle mého to spíš ještě není tolik poznat ale těhu jsi ![]()
Ahoj Holky jak se dneska máme? Venku je nádherně.Ted jsme prisla z krve no ješte hodinku počkám a po 12 volám zda pozitiv a nebo engativ jsem hrozně nervozní a mám strach.
Ijajeki píše:
Simonko: držím palečky, aby se doktorka spletla, ale myslím, že když jsou testy pozitivní měly by k tomu mít důvod, ale taky s nimi nemám zkušenosti. Jen mi přijde, že se děloha nemusí ze začátku nějak zvětšovat a pozná se to spíš z té krve.
Já mám mít menstruaci od dneška a zatím nic tak uvidím, ale minulý měsíc jsem ji dostala o 5 dní později tak zatím čekám co bude zbytek týdne. Mám pocit, že je to naschvál už pár let mám menzes pravidelně co 28 dní maximálně se zpozdí tak den a když jsme se rozhodli pro miminko okamžitě se zpozdila asi to budou nervy.
A velká gratulace všem těhulkám ať vám to dobře probíhá!!!!
To je jak naschvám vid ty menezs te dneposlouchají vid třeba uz se zadari.No ja je mela furt az po 38 az 40 dnech dneska uz ej třo 46 dni no co jako nic tak uvidime
Petruš, co jsem četla, tak příznaky těhotenství jsou individuální. Někdo to třeba vůbec nepozná, nic zvláštního necítí. Myslím, že u tebe je to 50 na 50. A to je slušná šance!
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat