Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jo snad to tak bude no s tím dýcháním nevím ale taky pozoruji že se mi v určitých chvílích špatnějc dýchá když jsem třeba dýl v poddřepu a nebo když přenáším těžké hrnce nebo tak tak i křeč do břicha a dech. No a jak tě tak poslouchám tak to s tebou opravdu vypadá nadějně tak tfuj tfuj tfuj a zitra ať tam jsou //
děkuju, tak snad jo
dám každopádně vědět na rychlo ráno přes mobil, doma zatím net nemám ![]()
přesně, když nestojím a jsem v podřepu, nebo sedím a mám překřížené nohy
z Kobylis
a ty?? od malinka si z Prahy 8, nebo si se přistěhovala??
no když to zítra zvládnu tak se taky zastavím ale uvidím, nevím jak to bude zítra musíme složit bazén tak doufám že kdybych náhodou byla že tomu neublízím. a ty hlavně opatrně zítra s pitím na té svatbě kdyby náhodou tak ať je to ok.
Tak to je vtipný jsem z Bohnic já se přistěhovala z Ph 4 ale jsem tu už cca 8 let, ale pokud vše vyjde tak se budu stěhovat za přítelem. Vy už asi spolu bydlíte co?
já pít nebudu, nebo takhle, uvidí se podle testu, pokud tam budou // ráno, tak nebudu pít na stopro (samozřejmé) pokud nebudu těhu, tak si připiju s nevěstou, ale nebudu to přehánět, ani tolik alkoholu neholduju, takže jeden, dva drinky ![]()
jojo, bydlíme spolu od začátku, v Kobylisích jsem vyrostla, pak jsme bydleli v Bohnicích s nynějším manželem
, nebo to jsou spíše Čimice, takové rozhranní a před 2měsíci jsme se vrátili zpět do Kobylis
to jsme skoro sousedky, to je vážně vtipný, až se podaří, můžeme drandit s kočárem ![]()
ta po neděli se dáme do řeči já už musím pádit tak hodně štěstí a zítra se pokusím kouknout jak jsi dopadla tak zatím se loučím pa
ok, mej se krásně, krásný víkend Tobě a samozřejmě Všem snažilkám
![]()
To je náhoda, to se tady všechny nakonec sejdeme P-8, P-9
supérrr