Snažilky 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
maminecka6
16.1.23 10:37

@acire Ahoj souhlasím s tím, že při snažení se o miminko by se mělo pokud je nadváha natož obezita(mám velkou obezitutak vím o čem mluvím..že je problém s otěhotněním, mě prostě nechodila ani ovu, ani ms klidně i 3měsíce, pomohlo až clostyl..ted jsme 35týden a čekám zdravou holčičku :srdce:,u všech dětí(že jich mám pět víš) u první sem začínala na 85kg/165cm, jak byla váha na120kg už to miminko tolik nešlo. Jinak všechny děti mám zdravé(jen jedna dcerka nosí brýlky )
JInak moc držím palce, čekám na středeční zprávy a doufám, že dáš vědět i zde ne jen v soukr. skupince, to by mě mrzelo :hug:

• Citovat
  • Upravit
573
16.1.23 13:03

@Gracetheworld já jí čekám někdy kolem 30.1  :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1579
17.1.23 10:27

Hoj tak mam po kontrole
pry jeste nemame vyhrano ale jahudka meri uz 3,2cm a je v poradku 1. screeening bude 2.2. takze jeste dalsi dva tydny nervu :-)
tak jen pro info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1377
18.1.23 02:21

Ahoj holky, tak co Terka? Něco nového? Držím všem palce :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4519
18.1.23 09:06

@Shen Terka mela bohuzel mimodelozni a naposled psala, ze možná prijde o vejcovod :nevim: :( od te doby se neozvala. Jinak napose Mise, mame soukromou skupinu. A co ty, jak se mas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1377
18.1.23 14:39

@Majule1811 u mě docela dobrý. Teď jsem poznala nového muže, staršího. Tak začínám zase opět randit. Ale beru to s rezervou a pomalu. :nevim:.

Už jsem se k Vám přidala, holky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15406
18.1.23 15:30

@Shen to je skvělé, že jsi někoho našla :hug: snad to už bude ten správný chlap do života :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maminecka6
18.1.23 23:10

@acire Tak co? :)

• Citovat
  • Upravit
3880
19.1.23 07:17

@maminecka6 naštěstí kontrola dopadla v pořádku :srdce: miminko krásně vyrostlo a dokonce je o 4 dny napřed než jsem myslela, že je :nevim: :D 2.2 mám screening a měla bych být 11+4tt tak snad to nebude moc brzo :think: a výsledek bude v pořádku :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maminecka6
19.1.23 08:31

@acire juu moc gratuluji, to jsem ráda že jsi dala vědět :srdce:,teda už screenning? já byla taky tak nějak ve 12týdnu, teda a máš nádhernou fotečku, to je hned znát, že jsi hubenoučká :kytka:

• Citovat
  • Upravit
19.1.23 13:09

Ahoj holky! Čtu vás skoro měsíc a konečně jsem se rozhodla k vám přidat. Máme dvouletého syna ale chceme druhý dítě. V listopadu jsem prošla zamlklým potratem, miminku přestalo tloučet srdíčko. Byla jsem s toho úplně zhroucená, první těhotenství bylo ukázkové. Teď už se snažíme zase po první normální ms. Přeju vám hodně štěstí se stažením ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
19.1.23 18:29

@acire to je moc krásná fotečka ;) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
22.1.23 13:44

Ahoj holky.
Mam nevyuzity progesteron. Doktorka predepsala, ja vyzvedla a zaplatila a nakonec ze to mit nemam, tak ted co stim :?
Pokud bude mit nekdo zajem prosim SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.23 07:53

Ahoj holky,
do téhle skupinky jsem se přidala na začátku roku 2022. S manželem se snažíme o miminko od října 2021.
Několikrát se u mě vystřídaly stavy „strašně chci“ a „mně už to jedno, však mám jedno úžasné dítě.“
Ani nepočítám, kolikrát jsem si už naivně říkala, že jsem v tom, protože mám zpoždění 3 dny, 5 dní, 8 dní. A bohužel z toho nikdy nic nebylo.
A tak je tady rok 2023 a stále nic :lol:. Už si z toho s manželem děláme srandu :lol: nicméně jsem teď ve fázi, kdy jsem nasadila podpůrnou bylinnou kuru, která mi tehdy pomohla otěhotnět při první dítěti. Tak třeba se konečně zadari :lol:
Dřív jsem byla i ve skupině snazilky 2021…a do další skupiny už se nepridavam :lol: hezky zůstanu tady :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maminecka6
24.1.23 13:58

@eliska.havlova mno jen škoda, že skupinka pujde akorát do háje, roky jela a všichni ted šli do soukromné, netuším proč..roky tady píší osobní věci a najednou jsou všichni fuč :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex