Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Zuzka02102000 pokud ti ms měla přijít už před týdnem, test rozhodně udělej.
Držím palce! ![]()
@Zuzka02102000 Kdy budeš dělat test? jak dlouho se snažíte? Sleduješ nějak ovulaci, nebo se řídíš jenom apkou?
@Gracetheworld Ovulaci sleduji pravidelně a snažíme se už dva roky to teď byli a test si budu dělat dnes 🥺
@Zuzka02102000 Tak to už se snažíte pěkně dlouho! My zatím necelý rok a v pokud se nepodaří do září, jdu do CAR, kvůli věku to nechci odkládat.
Každopádně to zpoždění zní nadějně! Držím palce ať na tt ty // jsou. Jinak teda obdiv že jsi vydržela tak dlouho netestovat, to já bych teda nedala. Ráda testuju tak 2 dny před očekávanou MS, abych se kdyžtak na příchod MS mohla psychicky připravit.
@Gracetheworld já bych taky nevydržela ale ty nervy z toho jestli jo nebo ne to je hrozny
@Zuzka02102000 Už to že jsi vydržela neudělat test po zpoždění MS je pro mě absolutní utopie. To bych fakt nedala! Respekt a pak dej vědět jak test dopadl.
Já jsem taková povaha že chci vědět na čem jsem, tak i negativní testy mě tak nějak uklidní a už začínám plánovat další cyklus. Ale tohle má každá jinak ![]()
@Zuzka02102000 já taky…a teď jsem zvedava jak dopadnu…a jak to řeší tvoje gynekologie? nějaký vyšetření a tak?
Nás čeká spermiogran, a pak uvidíme…😪
Ahojky snažilky,
nevím jak vy, ale já jsem právě nejšťastnější člověk na planetě
!
Minulý týden mi naše ezoterapeutka doporučila jeden cvik s kostkou plísňového sýra (ano, zní to divně) a tadaaaaa!
Jsou tam dvě čárky!!!
Doporučuju!
Tak hodně štěstí i Vám! ![]()
@Sašetka Malá píše:
Ahojky snažilky,
nevím jak vy, ale já jsem právě nejšťastnější člověk na planetě!
Minulý týden mi naše ezoterapeutka doporučila jeden cvik s kostkou plísňového sýra (ano, zní to divně) a tadaaaaa!
Jsou tam dvě čárky!!!
Tak hodně štěstí i Vám!
Doporučuju!
Už netroll. ![]()
@Nikoosha gynekolog nic nedělá je mu to jedno a další gynekolog je až 100km daleko od nas 😔 🥺 nejradši bych se picla. Manžel i ja jsme, ale zdraví oba jsme byli na testech a jsme plodný, tak nevím, kde je chyba. ![]()
@Zuzka02102000
Ahoj Zuzi, test plodnosti je jedna věc, ale existuje dalších 1000+1 věcí, proč to nemusí jít