Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, tak jedu z kontroly a uz byl videt gestacni vacek se zloutkem. Vse pry uplne v poradku, i mi doktorka gratulovala🙂za tri tydny zas a to uz bude i srdicko, verime v to🤞🏻 🙂hezky den vsem🌞
Fotku nemam, pockam az tam bude bejby hezky videt😀
@bacova.mi Anna 23.2.2023 v 20.35,3960g a 51cm
až dnes nás pustili kvuli žloutence ![]()
@maminecka6 obrovská gratulace
to je kus ženský
a ty havrani vlasy, ta bude klukům lámat jednou srdce
tak Aničce přeju hlavně pevné zdraví, kopu štěstí a hromadu lásky ![]()
@maminecka6 gratuluji k princezně
je krásná
já dnes byla na kontrole 16+3tt a malá odpovídá a je v pořádku
jinak bude se jmenovat nejspíše Viktorie ![]()
@acire Děkuji
letí to, zítra bude mít 2týdny..juu to je nádherné jméno
Tak at rostete dál a dávej prosím občas vědět ![]()
@Nikoosha děkuji
my to jméno okolí neříkáme, protože pár lidem jsme ho řekli jako favorita a okamžitě začalo, že to snad ne, že to nejsme kreativní, že to je hrozné období Emicek a Viktorek. Což mě naopak přijde vtipné, jelikož malou Emu ani Viktorii v okolí nemáme
![]()
Zatím je vše v pořádku
ale bojím se velkého screeningu na který jdu 5.4
po něm snad budu ještě klidnější.
@acire Krásné jsméno jste vybrali. My máme v rodině Viktora a je to super kluk, tak tady asociace hodně funguje ![]()
Co vídám malé děti, tak kolem mě se to hemží Elinkami a Sofinkami na 100 způsobů. Z kluků pořád vedou -ášové (Matyáš, Tadeáš, Eliáš,..).
@acire vidíš, my jsme si před šesti týdny přinesli domu další z Emicek, tak jsme to s kreativitou taky moc nepřehnali ![]()
@acire Viktorka je krásný jméno a je to vaše rozhodnutí. I kdyby to bylo tuctový, tak každému je do toho houby
Já jsem teda pro tradiční jména
takový ty novoty ze západu nemusím
třeba teď u máme ve třídě chlapecka a pro něj chodí maminka s malou půlroční holčičkou. Zeptala jsem se, jak se jmenuje, maminka odpověděla Emily. Tak jsem se k ní sklonila a říkám: Ahoj, Emilkooo
. Maminka na mě hodila vražedný pohled, že je to EMILY, ne Emilka! 🤦♀️
Ahoj holky tak mám za sebou další kontrolu.Dnes už mám mnohem lepší zprávy. Elias se konečně rozmyslel a změnil polohu 🙈 takže už neleží na močovém měchýři a placenta se taky šoupla správným směrem ![]()
@acire Viktorie se mi taky líbí, a jak již psala Míša stejně je to vaše volba😊 mě taky rozmlouvají Eliáše ale je mi to šumak 😂
Jak se jinak máš? Ja jdu příští týden na tehu cukrovku, doufám že se nepotvrdí, mám strašné chutě 🙂a na dietě bych zešílela 😂
@Gracetheworld @Primat17780 @bacova.mi
děkuji holky za pochvalu
my měli mít buď Valerii nebo Viktorii. V aktuálním období jsme se, ale rozhodli pro Viktorii a Valerii necháme pro případ druhého dítěte, kdyby to byla holčička
jako já rostu z těch blbých keců na cokoliv ohledně mateřství a těhotenství a všeho okolo
okolí má pocit, že je to snad jejich dítě a mají právo rozhodnout to jméno a další věci za nás
my už malou tímto jménem oslovujeme, ale okolí říkáme, že to bude Klementýna, Božidara a co nás zrovna napadne a milujeme ty pohledy jestli jako fakt
ale Viky si zkazit nenecháme ![]()
@Primat17780 gratuluji k Emičce
![]()