Snažilky 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
75
1.3.23 20:22

Ahoj holky, tak jedu z kontroly a uz byl videt gestacni vacek se zloutkem. Vse pry uplne v poradku, i mi doktorka gratulovala🙂za tri tydny zas a to uz bude i srdicko, verime v to🤞🏻 🙂hezky den vsem🌞
Fotku nemam, pockam az tam bude bejby hezky videt😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maminecka6
2.3.23 15:30

@bacova.mi Anna 23.2.2023 v 20.35,3960g a 51cm :srdce: až dnes nás pustili kvuli žloutence :kytka:

• Citovat
  • Upravit
15406
2.3.23 16:07

@maminecka6 obrovská gratulace :srdce: to je kus ženský :D a ty havrani vlasy, ta bude klukům lámat jednou srdce :srdce: :hug: tak Aničce přeju hlavně pevné zdraví, kopu štěstí a hromadu lásky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
2.3.23 16:11

@maminecka6 Mooc gratuluji :smiling_face_with3_hearts:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maminecka6
2.3.23 21:06

@bacova.mi Děkujeme,je to zlatíčko :srdce: @Miri137

• Citovat
  • Upravit
maminecka6
7.3.23 21:18

@acire Ahojky a co ty? jak se máš a co maličká? jak se bude jmenovat? :srdce:

• Citovat
  • Upravit
3878
8.3.23 08:08

@maminecka6 gratuluji k princezně :srdce: :srdce: je krásná :srdce: já dnes byla na kontrole 16+3tt a malá odpovídá a je v pořádku :srdce: jinak bude se jmenovat nejspíše Viktorie :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maminecka6
8.3.23 09:18

@acire Děkuji :srdce: letí to, zítra bude mít 2týdny..juu to je nádherné jméno :srdce: Tak at rostete dál a dávej prosím občas vědět :kytka:

• Citovat
  • Upravit
924
9.3.23 12:29

@acire jeee takové krásné jméno… jinak vše v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
9.3.23 13:38

@Nikoosha děkuji :hug: :hug: my to jméno okolí neříkáme, protože pár lidem jsme ho řekli jako favorita a okamžitě začalo, že to snad ne, že to nejsme kreativní, že to je hrozné období Emicek a Viktorek. Což mě naopak přijde vtipné, jelikož malou Emu ani Viktorii v okolí nemáme :mrgreen: :mrgreen:
Zatím je vše v pořádku :srdce: :srdce: ale bojím se velkého screeningu na který jdu 5.4 :oops: po něm snad budu ještě klidnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5636
9.3.23 13:58

@acire Krásné jsméno jste vybrali. My máme v rodině Viktora a je to super kluk, tak tady asociace hodně funguje :palec:
Co vídám malé děti, tak kolem mě se to hemží Elinkami a Sofinkami na 100 způsobů. Z kluků pořád vedou -ášové (Matyáš, Tadeáš, Eliáš,..).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2221
9.3.23 15:43

@acire vidíš, my jsme si před šesti týdny přinesli domu další z Emicek, tak jsme to s kreativitou taky moc nepřehnali :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15406
9.3.23 15:56

@acire Viktorka je krásný jméno a je to vaše rozhodnutí. I kdyby to bylo tuctový, tak každému je do toho houby :palec: Já jsem teda pro tradiční jména :srdce: takový ty novoty ze západu nemusím :lol: třeba teď u máme ve třídě chlapecka a pro něj chodí maminka s malou půlroční holčičkou. Zeptala jsem se, jak se jmenuje, maminka odpověděla Emily. Tak jsem se k ní sklonila a říkám: Ahoj, Emilkooo :D. Maminka na mě hodila vražedný pohled, že je to EMILY, ne Emilka! 🤦‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
9.3.23 16:32

Ahoj holky tak mám za sebou další kontrolu.Dnes už mám mnohem lepší zprávy. Elias se konečně rozmyslel a změnil polohu 🙈 takže už neleží na močovém měchýři a placenta se taky šoupla správným směrem :dance:
@acire Viktorie se mi taky líbí, a jak již psala Míša stejně je to vaše volba😊 mě taky rozmlouvají Eliáše ale je mi to šumak 😂
Jak se jinak máš? Ja jdu příští týden na tehu cukrovku, doufám že se nepotvrdí, mám strašné chutě 🙂a na dietě bych zešílela 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
9.3.23 16:38

@Gracetheworld @Primat17780 @bacova.mi :hug: :hug: :hug: děkuji holky za pochvalu :hug: my měli mít buď Valerii nebo Viktorii. V aktuálním období jsme se, ale rozhodli pro Viktorii a Valerii necháme pro případ druhého dítěte, kdyby to byla holčička :lol: :lol: jako já rostu z těch blbých keců na cokoliv ohledně mateřství a těhotenství a všeho okolo :mrgreen: :mrgreen: okolí má pocit, že je to snad jejich dítě a mají právo rozhodnout to jméno a další věci za nás :lol: :lol: my už malou tímto jménem oslovujeme, ale okolí říkáme, že to bude Klementýna, Božidara a co nás zrovna napadne a milujeme ty pohledy jestli jako fakt :mrgreen: :mrgreen: :jazyk: ale Viky si zkazit nenecháme :lol:
@Primat17780 gratuluji k Emičce :* :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital