Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zkusím… jsem zvědavá… mám za s sebou bohužel 5× potrat a tak je to složité… poslední loni v dubnu ve 3m… tak snad to teď bude dobré ![]()
Holky, tak jsem si volala na vysledky krve a hcg mam pozitivni..tak uvidime, co pristi tyden na kontrole(to budu 5+3)
Ahojky holky myslíte ze dneska můžeme pojistit nebo mám počkat až bude kontrolní víc výrazná ![]()
Ahoj holky, tak test očividně sílí… dnes jsem byla na krev a hcg 104,9…. Co myslíte? Dle poslední PM (30.1.) jsem ve 4+0.
Holky tak mi to nedalo cítím se divne sice jsem teprve 9 dpo tak jen ze zvědavosti jsem udělala dva testy, ale asi jen ryska, zkusím za dva dny znovu.
@Eliza2 že by na dvou testech stejná ryska
to asi neeee
to vypadá na regulérního ducha ![]()
Stejne je to vtipny..kazdy furt uzivej si to a tak. A jediny co, tak jsem akorat v nervu, aby kontrola dopadla dobre🙈to se tak zactu do nejakych diskuzi a uz to jede..jesteze mam tak tolerantniho chlapa, co me porad uklidnuje a chudakovi ze me jeste nehrablo😅
@bacova.mi no nevím spíš to budou asi jen ryska, dnes jsem udělala jen jeden a zdá se mi to stále stejné, horní včerejší a spodní dnes.
@Eliza2 to záleží, jestli to bylo taky v limitu do 3-5 minut nebo déle
za pár dní se to rozlouskne ![]()
Tak na kontrole ještě nic vidět nebylo, jen zvětšená sliznice… další kontrola za týden ve čtvrtek, ale dostala jsem amelgen čípky (prý je to lepší jak utrogestan) a clexane injekce. Plus tedy už PN. Tak uvidíme
všem držím palečky